به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزههای علمیه خواهران، معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران کشور و هیئت همراه ضمن سفر به استان تهران، از مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) بازدید کردند.
در ابتدای اولین بازدید، مؤسس حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع)، ضمن معرفی اجمالی مدرسه و فعالیت های پژوهشی، بیان کرد: مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع) به لحاظ امکانات و زیرساختهای پژوهشی، جزو بهترین مدارس استان است.
حجت الاسلام والمسلمین ناصحی با اشاره به دستاوردهای پژوهشی طلاب مدرسه علمیه امام حسن مجتبی(ع)، اظهار کرد: تاکنون حدود ۳۰۰ پایان نامه در این مدرسه دفاع شده است.
خانم متولیان، معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران با اشاره به ضرورت و اهمیت هویت پژوهیِ بانوان در عصر معاصر، گفت: با توجه به اینکه امروز دشمن هویت زنان ایرانی را هدف گرفته است، برنامه های تبیینی طلاب حوزه های علمیه خواهران با غنای محتوایی و رویکرد پژوهشی امری ضروری است.
وی افزود: برای ورود طلاب در عرصه های مختلف علمی - تبلیغی تاکید بر کسب مهارت های پژوهش کاربردی و هویت بخشی به طلاب بسیار ضروری است و مدرسه امام حسن مجتبی (ع) ظرفیت راه اندازی نشریات علمی فاخر را دارد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه با تأکید بر هویت پژوهشی مدرسه؛ درک درست نیازهای علمی نشر را جهت برنامه ریزی صحیح و اصولی، منوط به این مسئله دانست.
در ادامه آقای کرامتی ضمن تاکید بر بهره گیری از تراز حوزوی از همکاری و خدمت هر چه بیشتر ستاد به مدارس علمیه، اظهار کرد: با شکل گیری گفتمان پژوهشی اینک شاهد فعالیت های و رویدادهای پژوهشی هستیم که حوزه های علمیه خواهران را در رصد علمی کشور قرار می دهد.
مدیرکل پژوهش های عمومی معاونت پژوهش حوزه های علمیه خواهران افزود: افزایش کرسی های علمی ـ ترویجی مدرسه اثرپذیری بیشتری را در عرصه علمی رقم خواهد زد و طلاب مدرسه امام حسن مجتبی(ع) با مشارکت کمی و کیفی مناسبی که در جشنواره بانوی کرامت و مسابقه گروهی رشد دارند و در انعکاس فعالیت های پژوهشی حوزه خوهران نقش بسزایی ایفا میکنند.
وی با توجه به تعاملات سازنده در عرصه مجازی، تصریح کرد: با استفاده از ظرفیت های داخلی فضای مناسبی برای مقالات کوتاه نوشت فراهم است.
مدیر کل اداره پژوهش های عمومی در پایان همچنین در خصوص نشریات و امور پژوهشگران این مدرسه نیز نکاتی را یادآور شد.
نظر شما