نظام تربیتی هدفمند در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد پیگیری می‌شود

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور تعلیم و تربیت نسل جدید را از کارکردهای مهم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد دانست.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، روابط عمومی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجان شرقی، محمدتقی محمدیان، معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور در نشست هم اندیشی مدیران کانون های راهبر  و تخصصی خواهران استان آذربایجان شرقی که در تالار خاقانی خانه فرهنگ تبریز برگزار شد، اظهار داشت: تعلیم و تربیت نسل جدید بر اساس مفاهیم و آموزه های اسلامی از کارکرد های مهم کانون های فرهنگی هنری مساجد است که انجام این مهم به نوبه خود تاثیر بسیار زیادی در تحقق نهضت بازگشت به مسجد دارد.

 محمدیان با توصیف مساجد به عنوان خانه های امن الهی گفت: مساجد پایگاه معنوی، پایگاه ولایت و پایگاه تربیت است و توجه به این سه ضلع مسجد و جنبه های مختلف کارکردهای آن موجب خواهد شد علی رغم تغییرات ایجاد شده در سلیقه و سبک زندگی مردم بتوانیم در مقابل آسیب ها و هجمه ها با قدرت بیشتری در صحنه دفاع از اسلام و آرمانهای انقلاب حضور داشته باشیم .

 وی افزود: در کنار عمران و آبادی ظاهری مساجد، عمران معنوی مقدم بوده چرا که عمران معنوی مساجد در سایه تلاش برای اجرای کارکردهای دینی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و کارکردها ی تربیتی محقق خواهد شد و همه ما به عنوان خادمین مساجد در تربیت فرزندان شیعه نقش مهمی داشته و به تعبیر امام صادق(ع) در حال خدمت به ایتام آل محمد هستیم.

محمدیان شناسایی، جذب و توانمند سازی استعداد، توان و ظرفیت جوانان و نوجوانان را از ضروریات مهم در اجرای برنامه های فرهنگی برشمرد و افزود: کانون های فرهنگی هنری باید  بتوانند با مخاطب شناسی و نیازسنجی از نسل جدید با گفتمان های ویژه و مناسب وارد عمل شده و با سعه صدر و بهره مندی از زبان هنر و جاذبه های هنری نیروهای مومن و متعهد مسجدی برای اسلام و انقلاب تربیت کنند.

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشورخاطر نشان کرد: خلوص نیت و کار برای خدا از عوامل مهم در موفقیت کارهای فرهنگی و جهادی بوده و مدیران کانونهای فرهنگی هنری  به عنوان آبادگران معنوی مساجد همواره باید این  اصول مهم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اشاره به تاسیس و راه اندازی کانون های فرهنگی هنری تخصصی خواهران  اظهار داشت: در راستای الگوی تعالی دختران، نیازمند تشکل سازی نورانی در حوزه دختران بودیم و از آنجا که محور این تحول سازی در مسجد بود، کانون تخصصی خواهران راه اندازی شد که در این کانون‌ها به ترویج گفتمان و تربیت زن تراز انقلاب اسلامی ، نقش‌آفرینی دختران و زنان در مساجد و برنامه‌های قرآنی توجه می شود.

محمدیان در ادامه با بیان اینکه  سامانه بچه های مسجد بستر مناسبی برای نمایش ظرفیت و توان کانون های فرهنگی هنری در زمینه های مختلف قرآنی، علمی، فرهنگی، هنری و ... اظهار داشت: زیست بوم  بچه های مسجد یکی از ابزارها و فضاهای مفید برای رشد و تعالی کانون های فرهنگی هنری بوده است.

 وی به راه اندازی سامانه ارتباطات مسجد به شماره ۸۹۴۰ اشاره کرد و گفت: این سامانه گزارش مشکلات، موانع و پیشنهادات مربوطه در حوزه مساجد را به گوش ما رسانده و در افکار سنجی  مخاطبان نیز موثر است.

گفتنی است، ۶۲ باب کانون فرهنگی هنری درسطح استان به عنوان کانون رابط و ۲۲ کانون به عنوان کانون راهبر فعالیت دارند، همچنین ۶۸ باب کانون تخصصی خواهران در شهرها و روستاهای مختلف آذربایجان شرقی فعال هستند.

کد خبر 1777217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha