جزئیات خدمات‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در عمود ۱۰۹۲

اعلام جزئیات خدمات بهداشتی و درمانی در عمود ۱۰۹۲ در جاده نجف - کربلا در ایام اربعین، ترویج فرهنگ خیرین سلامت در قالب سامانه خشت بهشتی و پیشنهاد پایش سلامت خبرنگاران از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران از مهمترین مطالب نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر عبدالرضا پازوکی، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به اهمیت جایگاه سلامت برای مردم عنوان کرد: ایران با وجود تحریم‌های متعدد در زمینه پزشکی و خدمات جراحی در حوزه‌های بین المللی جایگاه قابل توجه ای دارد، از جمله ایران سومین کشور جهان در تولید علم در حوزه جراحی چاقی است، بطوریکه ابداع دو روش جراحی چاقی در دنیا متعلق به ایران و این دانشگاه است.

 وی با اشاره به جایگاه نخست دانشگاه علوم پزشکی ایران در جهان برای شاخص سلامت و رفاه (حوزه بهداشت) در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ در بین ۱۱۰۱ دانشگاه از ۹۶ کشور دنیا افزود: در دولت شهید رئیسی اقدامات قابل توجه ای در عرصه بهداشت و درمان صورت پذیرفت که یکی از آن موارد، افزایش ۱۷ هزار تخت بیمارستانی بود. همچنین این دانشگاه با بیش از ۱۲ هزار تخت فعال بیمارستانی در رتبه پژوهشی نیز از جایگاه ۱۱ به رتبه ۵ کشوری ارتقاء یافته است.

پازوکی با تاکید بر نقش رسانه‌ها در اطلاع رسانی موثر و مفید برای آحاد جامعه به ویژه در دوران اپیدمی کووید ۱۹ و هم اکنون در زمنیه تب دنگی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران تلاش کرده است تا در زمینه‌های جدید از جمله کاربرد هوش مصنوعی در عرصه پزشکی گام‌های بلندی بردارد که تاکنون دو رویداد هوش مصنوعی در عرصه سلامت برگزار کرده است.

وی در ادامه با اشاره به آمار سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفری زائرین ایرانی که سال گذشته در مراسم اربعین حضور داشتند و در سال ۱۴۰۳ باید آمادگی خدمات به ۵ میلیون زائر اربعین فراهم شود، گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران در اربعین امسال نیز در عمود ۱۰۹۲ با حدود یک صد نیروی درمانی و بهداشتی به زائرین ارائه خدمت خواهد داشت.

پایش سلامت خبرنگاران / سامانه خشت بهشتی برای ترویج خیرین سلامت

در ادامه دکتر محمد رضا فرنقی زاد مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در راستای درخواست خبرنگاران برای پایش سلامت آنان با استقبال از این طرح، قول مساعد برای پیگیری اجرای طرح پایش سلامت خبرنگاران را عنوان کرد.
 
وی در ادامه با بررسی مطالبات خبرنگاران در زمینه‌های مختلف از جمله ارتباط بیشتر مدیران دانشگاه با رسانه‌ها، بهبود سرعت وب سایت دانشگاه، دعوت بیشتر و هدفمند از رسانه‌ها در حوزه‌های علمی و پزشکی برای تولید محتوا عنوان کرد: این موارد حتما برای اصلاح و اجرا پیگیری خواهد شد و تمام تلاش این خواهد بود تا در کنار نظارت رسانه‌ها بر ماموریت‌های دانشگاه، براساس دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب، اخبار امیدبخش پزشکی و علمی بیشتری برای آحاد جامعه از سوی روابط عمومی دانشگاه تولید شود.

فرنقی زاد با اشاره به نقش مهم خیرین سلامت در یاری رساندن به نظام سلامت عنوان کرد: در این راستا دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز سامانه خشت بهشتی را راه اندازی کرده است که فرصت مطلوبی برای فرهنگ سازی کارهای خیر در حوزه سلامت از سوی رسانه‌ها است.

در ادامه این نشست دکتر عبدالوهاب برادران معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با ارائه گزارشی از فعالیت این معاونت عنوان کرد: این دانشگاه با ۱۱ هزار دانشجو توانسته است برای ۳۵۰۰ دانشجوی پسر و دختر، شرایط خوابگاهی براساس ضوابط وزارت بهداشت فراهم کند.

 وی در ادامه با تشریح جزئیات طرحی در زمینه صرفه جویی در حوزه تغذیه دانشجویی که به مصرف درست مواد غذایی از سوی دانشجویان منجر شد، عنوان کرد: یکی از مهمترین دغدغه‌های این معاونت در زمینه تامین خوابگاه دانشجویی به ویژه خوابگاه متاهلی بود که دو خوابگاه متاهلی جدید ایجاد شد و برنامه ریزی برای اضافه شدن ۹۰ واحد خوابگاه متاهلی نیز در حال انجام است.

برادران با اشاره به اینکه در حوزه تسهیلات نیز وام کمک هزینه مسکن، ودیعه مسکن و کمک هزینه تحصیلی به دانشجویان پرداخت می‌شود و خوشبختانه پشت نوبتی وام دانشجویی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: در حوزه هوش مصنوعی، اکنون فرایند فارغ‌التحصیلی دانشجویان کاملاً غیرحضوری و تجمیع شده است و سامانه جامع دانشجویی نیز راه‌اندازی می‌شود.

در این نشست؛ نمایندگان روابط عمومی معاونت‌های درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشاتی از ماموریت و اقدامات حوزه بهداشت و درمان برای اربعین و همچنین خدمات بهداشتی و واکسیناسیون اتباع افغانستانی ساکن تهران و شهرستان‌های پایتخت که بیشترین جمعیت اتباع نیز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران ارائه کردند.

کد خبر 1777374

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha