سنگ‌تمامِ بچه‌مسجدی‌های اهل سنت برای زائران اربعین

 یکی از مرزهایی که زائران پاکستانی از آن وارد کشور می‌شوند مرز میرجاوه است مرزی که همه خدمات‌دهی به زائران در آن توسط جوانان مسجدی اهل سنت انجام می‌شود.

 رضا ایمانفر، مدیر قرارگاه پیامبر اعظم صلوات‌الله‌علیه مرز میرجاوه و مدیر کانون فرهنگی‌هنری خاتم‌الانبیاصلوات‌الله‌علیه در گفتگو با خبرنگار حوزه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه از ۱۶ مرداد ماه فعالیت قرارگاه و مواکب خدمات‌رسان در نقطه صفر مرزی آغاز و تا دهم شهریور ماه ادامه دارد، اظهار کرد: در این قرارگاه با همکاری بچه مسجدی‌های اهل سنت به زائران اباعبدالله الحسین علیه‌السلام  خدمات‌فرهنگی و...ارائه می‌شود.
 وی از اقدامات فرهنگی به برگزاری نمایشگاه اربعین تا اربعین اشاره کرد و گفت: با توجه به عکاسی از زائران در سال گذشته، در این نمایشگاه ۵۰ قطعه عکس زائران سنوات قبل در معرض دید زائران قرار می‌گیرد.

توزیع قرآن با ترجمه اردو
مدیر قرارگاه پیامبر اعظم صلوات‌الله‌علیه مرز میرجاوه توزیع قرآن کریم، زیارت نامه اربعین با ترجمه اردو به زائران را از اقدامات پیش رو عنوان کرد و افزود: سال گذشته  دو هزار جلد قرآن کریم و ۱۶ هزار زیارت نامه اربعین به زبان اردو بین زائران پاکستانی توزیع شد اما متاسفانه امسال با وجود پیگیری فراوان این مهم محقق نشد و تنها حدود هزار جلد قرآن از سال گذشته موجود است که بین زائران توزیع می‌شود و امید است وزارت فرهنگ و ارشاد در حوزه فرهنگی کمک حال قرارگاه صفر مرزی پیامبر اعظم صلوات‌الله‌علیه باشد.
ایمانفر با بیان اینکه همه بچه مسجدی‌های اهل سنت با جان و دل در زمینه‌های مختلف به زائران خدمت می‌کنند، از اجرای طرح «قیچی مهربانی» خبر داد و یادآور شد: در این طرح جوانان اهل سنت در زمینه اصلاح مو، سر و صورت زائران فعالیت دارند.
 وی سابقه فعالیت موکب خاتم‌الانبیاصلوات‌الله‌علیه را از ۸ سال گذشته عنوان کرد و گفت: در سنوات قبل موکب خاتم‌الانبیا و دیگر مواکب اهل سنت خدمات رسانی به زائران اربعین را انجام می‌دادند که از سال گذشته با تاسیس قرارگاه پیامبراعظم صلوات‌الله‌علیه، جوانان و بچه مسجدی‌های اهل سنت در قالب قرارگاه به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

۸۹ خادم اهل سنت
وی تعداد خادمان اهل سنت در این قرارگاه را ۸۹ نفر برشمرد و از دیگر اقدامات به راه‌اندازی فضای «دوستدار کودک» اشاره کرد و گفت: این مهم ویژه کودکان و نونهالان زائر پاکستانی راه‌اندازی شده است و کودکان در فضای تعبیه شده نقاشی، بازی و ... انجام می‌دهند و در پایان به کودکان جوایزی شامل ساق‌دست، پیکسل، موگیر، تسبیح، سربند و...اهدا می‌شود.
 رابط کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان سیستان و بلوچستان با اشاره به محرومیت این استان دست یاری به سمت خیران دراز کرده و یادآور شد: با کمک خیران میان وعده شامل میوه، کیک، آبمیوه، چای و شیر بین زائران توزیع می‌شود و اطعام زائران نیز توسط زائرسرای امام رضا علیه‌السلام صورت می‌گیرد و بچه مسجدی‌های اهل سنت در پخت و پز، پذیرایی کمک حال زائرسرا هستند.
 ایمانفر با بیان اینکه قرارگاه پیامبر اعظم صلوات‌الله‌علیه در نقطه صفر مرزی میرجاوه و در کنار زائرسرای امام رضا علیه‌السلام به زائران خدمات رسانی دارد، تاکید کرد: در مرز همدلی، شیعه و سنی تلاش می‌کنند برای خدمات رسانی به زائران از یکدیگر سبقت بگیرند و امید است بتوان خدمات شایسته و مطلوب‌تری به زائران ارائه کرد.

بچه مسجدی‌های اهل سنت پیشتاز در خدمت‌رسانی به زائران اربعین

ورود ۳۱ هزار زائر پاکستانی
وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۷ هزار زائر از مرز میرجاوه وارد کشور شدند، تاکید کرد: پیش بینی می‌شود امسال تعداد زائران به ۸۰ هزار نفر برسد و تاکنون ۳۱ هزار زائر وارد مرز میرجاوه شده‌اند.
 وی افزود: در مرز پاکستان متاسفانه گاهاً برای بررسی گذرنامه زائران و... سه تا چهار روز زائران بدون آب و غذا معطل شده و این مشکل باعث کندی روند ورود زائران به کشور ما می‌شود و زائران پاکستانی به علت ماندن چند روزه در مرز کشورشان و از دست دادن زمان، در عمل از زیارت اربعین جا می‌مانند.
به گفته وی ورود زائران پاکستانی از این مرز مختص اربعین نیست و در طول سال شاهد ورود زائران پاکستانی از این مرز برای زیارت امام‌رضا علیه‌السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها هستیم که توسط زائرسرای امام رضا علیه‌السلام به آنها خدمات ارائه می‌شود.
کد خبر 1777469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha