به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بنیاد سعدی، این گواهینامه ها در جشن پایان دوره آموزش زبان فارسی در مدرسه «جاور جان» در راستای حمایت از فعالیت های فرهنگی باشگاه زبان فارسی اعطا شد.
در این برنامه «ممدو مختارگی»؛ عضو انجمن دوستی و هماهنگ کننده فعالیت های باشگاه زبان فارسی، بر نقش نمایندگی «بنیاد سعدی» در مسیر و روند توسعه فعالیت های باشگاه زبان فارسی در جهت آموزش این زبان در بین دانش آموزان سنگالی تاکید و از حمایتهای انجام شده تقدیر کرد.
«عبدو کریم انجای»؛ رئیس مدرسه«جاور جان» هم با ابراز خرسندی از برگزاری مراسم پایان دوره آموزش زبان فارسی، از تلاش فراگیران و زحمات استاد «حسن چاو» مدرس زبان فارسی تقدیر کرد.
در ادامه رایزن فرهنگی ایران و نماینده بنیاد سعدی با اشاره به اهمیت زبان فارسی گفت: از رهگذر فراگیری زبان فارسی، پنجره و افق جدیدی برای شما گشوده می شود و می توانید با جهان بینی و فرهنگ جدید آشنا شوید.
وی ادامه داد: فرهنگ ادبی ایران از لحاظ مشابهت در برخی اسطوره ها با ادبیات سنتی و شفاهی سنگال دارای نقاط مشترکی است: برای مثال آنچه که به عنوان نبرد «رستم و اسفندیار» در شاهنامه فردوسی که از مفاخر زبان فارسی است، ترسیم شده، با افسانه پهلوان«سونجاتا کیتا و سائوموره» نزدیک است و نزاع بین خوبی و بدی را به نمایش می گذارد و هر دو قهرمان با فرد روئین تن و شکست ناپذیر روبرو هستند که بالاخره بر وی پیروز می شوند.
همچنین سفیر ایران در سنگال، بر پیشینه بیش از پنجاه سال روابط ایران و سنگال اشاره کرد و این موضوع را فرصتی برای هر دو کشور دانست که تا در زمینه های مطالعاتی، آموزشی، اقتصادی، تجاری، انتقال اطلاعات دانش بنیان در بخش توسعه ای اقدام صورت پذیرد.
حسن عسگری با اشاره به علاقهمندی دانش آموزان دختر مدرسه جاور جان به فراگیری زبان فارسی، این موضوع را موجب خوشحالی دانست.
در بخشی از مراسم برخی دانش آموزان و فراگیران زبان فارسی به خوشامدگویی و دکلمه اشعار فارسی در خصوص ایران پرداختند. در پایان برنامه به فراگیران زبان فارسی گواهینامه پایان دوره اعطا شد.
نظر شما