مساجد مهمترین عامل برای تقویت توانمندی جامعه اسلامی و تقویت مبانی اصیل فرهنگی است

حجت الاسلام رضایی گفت: مساجد مهمترین عامل برای تقویت توانمندی جامعه اسلامی و اتحاد و یکدلی و همدردی و تعامل و تقویت مبانی اصیل فرهنگی است لذا منبر مساجد یک جایگاه محکم و رسای فرهنگی و رسانه‌ای است که می تواند آموزه های اصیل و عمیق دینی را نشر و نهادینه کند.

حجت الاسلام  حسن رضایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه به مناسبت روز جهانی مسجد، گفت: در عصر کنونی که ذائقه برخی افراد در رفتار فردی و اجتماعی بواسطه تأثیر فضای مجازی بر زندگی حقیقی آنها دستخوش تغییر شده و الگوهای بدل و جعلی جایگزین الگوهای صحیح شده نیاز به اصلاح سبک زندگی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

امام جمعه هرسین افزود: مسجد موثق ترین و بهترین شیوه برای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی تبعیت عملی و استفاده از  سبک زندگی اسلام اصیل است و می توان گفت شیوه ای است که برگرفته از معارف غنی دینی است که مشی و چگونگی زندگی ما را در امور فردی  و اجتماعی، رفتارها و باورها و حتی نوع معماری محل سکونت ما را ترسیم می کند. 

وی خاطر نشان کرد: از اولین و اساسی ترین موارد برای تحقق اصلاح سبک زندگی،بندگی خالصانه خداوند متعال و معاد باوری و اولویت قرار دادن امور اخروی بر دنیوی است و اینکه خود را به‌ معنای واقعی بنده خدا دانسته و خود را در محضر پرودگار ببینیم که اگر این محقق شود ، انسان ها دیدگاه، رفتار، خواسته ها و روابطشان بر اساس خواست و رضایت پروردگار رقم می خورد.

حجت الاسلام رضایی تصریح کرد: یکی از مکان های مناسب جهت ارائه الگوهای رفتاری صحیح و ترسیم نقشه راه، مساجد هستند و به فرموده پیامبر گرامی اسلام(صلی الله علیه و آله) محبوب‌ترین مکان ها نزد خداوند مساجد هستند. 

امام جمعه هرسین با بیان اینکه مسجد کانونی برای انبساط خاطر، نشاط معنوی و روحی و روانی است ، اظهار کرد:  برکات مسجد فراوان است که با سلامت نفس و خانواده ارتباط عمیقی دارد. حضور در میان مؤمنان و مطلع شدن از اوضاع یکدیگر  و تلاش در رفع مشکلات مردم بخشی از برکات وجودی مساجد است. 

وی گفت:  مساجد مهمترین عامل برای تقویت توانمندی جامعه اسلامی و اتحاد و یکدلی و همدردی و تعامل و تقویت مبانی اصیل فرهنگی است. منبر مساجد یک جایگاه محکم و رسای فرهنگی و رسانه‌ای است که می تواند آموزه های اصیل و عمیق دینی را نشر و نهادینه کند.

حجت الاسلام رضایی با اشاره به اینکه پیامبر (ص) در بدو ورود به مدینه اولین اقدام خود را در احداث مسجد متمرکز فرمودند و تصمیمات کلان و حلقه های مشورتی را در مسجد انجام می دادند. 

امام جمعه هرسین افزود: ارتباط همیشگی با مسجد موجب کاهش آمار جرم و جنایت و طلاق و سایر آسیب های اجتماعی و نیز بهبود روحیه، سطح فکر و اصلاح فرهنگ جامعه و نیز انس و الفت عمومی می شود.
 

کد خبر 1778175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha