به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ظهر امروز حجت الاسلام حسین فضیلتی نیا در خطبه های نماز جمعه عنبرآباد با توصیه به رعایت تقوای الهی، گفت: تقوا چیزی فراتر از توصیه های فردی برای خوب بودن است قرآن کریم (اعراف: ۹۶) می فرماید؛ اگر اهل شهرها و آبادی ها، ایمان می آوردند و تقوا پیشه می کردند، برکات آسمان و زمین را بر آنها می گشودیم؛ ولی آنها حق را تکذیب کردند؛ ما هم آنان را به کیفر اعمالشان مجازات کردیم بنابراین تقوا یکی از مهمترین خصلت هایی است که در تعالی جامعه مؤثر است.
امام جمعه موقت عنبرآباد ضمن تسلیت ایام اربعین سیدالشهداء (ع)، ابراز کرد: جابر بن عبدالله در روز اربعین به همراه عطیه برای زیارت سید الشهداء (ع) به کربلا آمد. عطیه که خود از مفسران قرآن و صحابی است؛ وقتی شنید که جابر گفت؛ «ما هم با صحابه و شهدای کربلا شریک هستیم» تعجب کرد و به جابر گفت؛ آخر چطور چنین چیزی ممکن است؟ جابر پاسخ داد: از پیامبر خدا (ص) شنیدم: کسی که قومی را دوست داشته باشد، با آنها محشور میشود و کسی که کار قومی را دوست داشته باشد، با آنها در آن کار شریک می شود.
وی افزود: پیامبر خدا (ص) فرمودند؛ هر مسلمانی که به گروهی از مسلمانان خدمت کند، خداوند به تعداد آنان در بهشت به او خدمتکار می دهد.
حجت الاسلام فضیلتی نیا با اشاره به ۲ شهریور آغاز هفته دولت و صدمین روز شهادت شهید آیت الله رئیسی، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در اوصاف شهیدان رجایی و باهنر فرمودند؛ «شهیدان رجائی و باهنر واقعا الگو بودند؛ در همان مدت کوتاه مسئولیت شان، طوری عمل کردند که از خودشان برای ما الگو باقی گذاشتند. حقاً مظهر علم و عمل، اخلاص، پُرکاری، تلاش مؤمنانه، پایبندیِ بی اغماض به اصول و سرسپرده و دل سپرده به ارزشهای انقلاب بودند. آنچه شهید رجایی و شهید باهنر را به حرکت و امید وا داشت؛ عشق به عدالت و ارزشهای انقلاب بود».
خطیب موقت نماز جمعه عنبرآباد ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، بعدها شبیه و مضمون همین فرمایش ها را در وصف سیدالشهداء خدمت، شهید رئیسی بیان فرمودند و تأکید کردند؛ «دولت شهید رئیسی، دولت کار و امید و حرکت و لگوی مدیریتی برای دولت ها و مسئولان است و من این موارد را گفتم برای اینکه اینها ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّه مجریه یک کشور است، می تواند مجموعه این خصوصیّات عملی و فکری و قلبی و مانند اینها را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند که ایشان بحمداللّه داشت».
وی با طرح این سوال که وظیفه رهبری چیست؟ و ساز و کار حکومتداری او چگونه است؟ خاطرنشان کرد: مهمترین وظیفه رهبری در قانون اساسی، تنظیم سیاست های کلی است و وظیفه رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی انجام می گیرد که این حرکت، مسیر نظام را منحرف می کند اینجا وظیفه رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بایستد و نگذارد؛ ولو مورد جزئی باشد.
حجت الاسلام فضیلتی نیا اظهار کرد: انجام این دو وظیفه در صحنه عمل، از سویی منجر به هدایت کلی و ریل گذاری های کلان به سمت تحقق اهداف نظام می شود و از سوی دیگر، به رصد مسائل کشور و ورود هوشمندانه به عرصه های لازم می انجامد به نحوی که نه سازوکارها مخدوش شود، و نه کشور به بن بست برسد.
امام جمعه موقت عنبرآباد اضافه کرد: با این منطق، میتوان هم سایر اتفاقات و حوادث این روزهای کشور، و چگونگی مواجهه رهبر انقلاب با آنها را به درستی فهم کرد و هم افراد و جریان های مختلف و ادعاهایشان را محک زد و معیارهایشان را در پایبندی به مردم سالاری و سازوکارهای قانونی کشور سنجید.
وی با گرامیداشت روز کارمند است از زحمات موکب داران و هیئت مذهبی تشکر کرد و از آحاد مردم برای شرکت در مراسم اربعین در عنبرآباد که روز یکشنبه ساعت ۱۷ عصر برگزار می شود دعوت کرد.
نظر شما