فهیمه زنگویی-مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی با بیان اینکه پیاده روی اربعین یک فرآیند کاملا خانواده محور است، اظهار کرد: این راهپیمایی عظیم نه زن محور و نه مرد محور است بلکه خانواده ها هستند که یاد قیام عاشورا و سیدالشهدا علیه السلام را زنده نگه می دارند.
زنگویی با تاکید بر اینکه قطعا اربعین یک فرآیند خانوادگی برای رشد و تعالی خانواده مسلمان به سمت ظهور است چرا که اربعین مقدمه ساز ظهور محسوب می شود، افزود: پویش اربعینی را یک پویش آخرالزمانی می دانیم و در این پویش حتما خانواده موضوعیت دارد.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی در ادامه گفت: زنان با آن مکانیزم مادر محور و خانواده محور بودن برای حفظ دستاوردهای اربعین در طول تاریخ یک نقش موثر دارندـ
وی ادامه داد: در طول تاریخ هم مادرانی که به سفر اربعین می آیند حافظان پیام و رسالت اربعین در طول نسل ها و تاریخ خانواده خود هستند و هرچه قدر آن شور و هیجان در قلب مادران زنده تر شود نتیجه هوشمندانه تری در طول تاریخ خواهیم گرفت.
زنگویی با بیان اینکه قوانین بسیاری در حوزه زنان داریم، افزود: نقص قانون در حوزه زنان کم داریم اما نقص بیشتر ما بر اجرا است و مشکلات جامعه را بیشتر می کند و اگر همتی در زمینه اجرای قانون شود قطعا قوانین می تواند به حل مشکلات کمک کند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: در جامعه مرد و زن قوامیتی بر یکدیگر ندارند و از نظر ظرفیت با یکدیگر برابر هستند اما در خانواده ستون و قیم آن، مرد است و مدیریت نرم افزاری خانواده یعنی مدیریت بر قلب ها و اراده ها بر عهده زن قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه سیره ائمه اطهار علیهم السلام را در خانواده باید ببینیم که خانواده را به دو بخش سخت افزار و نرم افزار تقسیم کرده است، گفت: نرم افزار همان نوع تعاملات قلبی را شامل می شود.
زنگویی با بیان اینکه خانواده ای تعالی بخش و مهم ترین پایه رشد در جامعه است که بخش نرم افزار آن درست باشد، افزود: خداوند متعال، قلب زن را قوی تر از قلب مرد برای یک کارکرد نرم افزاری آفریده است و حضور زن در خانواده مانند عطری است که انسان می بوید و آن را زنده می کند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی در پایان گفت: در کارهای سخت افزاری همه اعضای خانواده شریک هستند و این مادر است که نقش حیات روحی و معنوی و اجتماعی دادن به خانواده را بر عهده دارد و نقش بسیار بزرگ و حکیمانه ای است که خداوند به زن داده است.
نظر شما