۵۷ نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک در ملایر ایجاد می‌شود

شیر دره گفت: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده تا پایان امسال ۵۷ نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک با اعتبار ۱۸۷ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال در ملایر ایجاد می‌شود که توان تولید ۶۳۵ کیلووات برق از انرژی خورشیدی را دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، از شهرستان ملایر، رضا شیر دره عصر امروز در جمع خبرنگاران در ملایر گفت: همزمان با هفته دولت ۲۸ پروژه در حوزه برق ملایر با اعتباری بالغ بر ۱۶۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان کلنگ زنی و افتتاح شده است.

 مدیر شرکت توزیع برق ملایر افزود: این پروژه ها در بخش های اصلاح و بهینه، روشنایی معابر، قابلیت اطمینان، هوشمندسازی، احداث شبکه، مقاوم سازی شبکه و نصب کنتور و ... است.

وی به گرمای مداوم و پیوسته در بازه ۵۰ روزه در تیر و مرداد ماه اشاره و تصریح کرد: این گرما سبب اشباع شبکه های توزیع و باعث بروز خاموشی‌های ناخواسته در شبکه شد.

شیردره با اشاره به اینکه افزایش دما راندمان تجهیزات برق را کاهش و حوادث را بیشتر می کند، ابراز کرد: رشد مصرف سبب قطعی برق ناخواسته یا ضعف ولتاژ در برخی مناطق شد و تلاش می کنیم با انجام اقدامات اصلاحی برای سنوات آینده در بخش توزیع، زیر ساخت ها را تقویت کنیم.

وی به قطع برق  ۲۰ اداره و بانک پر مصرف، ۵۰ مشترک پر مصرف تجاری وصدور ۴۵۰ اخطار کتبی و شفاهی در بخش اداری و تجاری اشاره کرد و گفت: ادارات موظفند در ساعات اداری ۳۰ درصد و در ساعات غیر اداری ۷۰ درصد مصرف برق را نسبت به مدت مشابه کاهش دهند.

مدیر شرکت توزیع برق ملایر اضافه کرد: بیش از ۷۰ کنتور هوشمند برای ادارات و بانک ها نصب شده است تا اگر این میزان مصرف برق را رعایت نکنند، کنتور بصورت هوشمند، برق اداره را قطع می کند.

وی به سیاست های مدیریت برق شهرستان ملایر در حوزه مدیریت مصرف اشاره کرد و گفت: طبق تفاهم نامه منعقد شده با کشاورزان از ابتدای خرداد تا پایان شهریور ماه، در صورتی که ۵ ساعت در روز الکتروموتور خود را خاموش کنند، مصرف برق در ۱۹ ساعت مابقی رایگان خواهد بود.

وی با اشاره به فعال بودن ۳ هزار و ۳۰۴  دستگاه پست برق(ترانس توزیع) در سطح شهرستان ملایر گفت:  یک هزار و ۲۸۰  کیلومتر شبکه فشار ضعیف و یک هزار و ۸۷۷، کیلومتر شبکه فشار متوسط در شهرستان داریم که با استفاده از این تاسیسات و تجهیزات، برق مطمئن و پایدار در سطح شهرستان تامین می شود.

شیردره با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا کنون  ۲ هزار و ۶۰۰ دستگاه چراغ گازی فرسوده قدیمی به ال ای دی جدید تبدیل شده تصریح کرد: این چراغ ها با اعتبار ۱۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در بلوارهای سطح شهر از جمله بلوار ملت، پرستار، انقلاب، قائم مقام و بلوار سی و دو متری مطهری جایگزین شدند و این برنامه در سطح شهر ملایر و سایر شهرها ادامه خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت توزیع برق ملایر تصریح کرد: قرار است تبدیل چراغ های قدیمی گازی به چراغ های ال ای دی در معابر ورودی شهر سامن نیز با همکاری شهرداری سامن انجام شود و شبکه سیمی فرسوده فشار ضعیف شهر سامن  نیز به کابل خودنگهدار تبدیل شود.

  وی اضافه کرد:این طرح قرار است با اعتبار هشت میلیارد تومان کلنگ زنی شود که  با اجرای این پروژه کل شهر سامن به کابل خودنگهدار تبدیل و برق مطمئن و پایدار ایجاد می شود که بعد از پس از اجرای این پروژه، شهر سامن دومین شهر شهرستان ملایر خواهد بود که شبکه فشار ضعیف آن به کابل خودنگهدار تبدیل می شود.

وی، از نصب ۱۷ دستگاه سکسیونر حفاظتی در سطح شبکه ها و تبدیل چراغ های گازی فرسوده به چراغ های ال ای دی خبر داد و گفت: هوشمندسازی انشعابات کشاورزی و صنعتی، از جمله اقدامات  شاخص این اداره در  یک سال اخیر بوده است.

شیردره از نصب حداقل ۱۰ دستگاه پست توزیع برق خبر داد و گفت: مقاوم سازی۲۰۰ پایه شبکه فشار متوسط و نصب ۵۷ پنل خورشیدی مقیاس کوچک در سطح شهرستان  تا پایان سال انجام می‌شود.

 وی با اشاره به افتتاح پنج پنل خورشیدی در روستای ینگی کند ملایر در هفته دولت افزود: پنج پروژه پنل خورشیدی مقیاس کوچک روی‌ پشت‌بام خانه‌های روستای ینگی‌کند با ظرفیت پنج کیلو وات نصب شد و همچنین یک پنل ۱۰۰ کیلوواتی روی سقف سوله‌های واحد تولیدی کاغذسازی در شهرک صنعتی نوشیجان نصب شده  که پنل نصب شده است.

مدیر توزیع برق ملایر تصریح کرد: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده تا پایان امسال ۵۷ نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک با اعتبار ۱۸۷ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال  در ملایر ایجاد می‌شود که توان تولید ۶۳۵ کیلووات برق از انرژی خورشیدی را دارد.

 وی  از کاهش ۲۴.۶۲ درصدی میزان خاموشی ها در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ در سطح شهرستان خبر داد و افزود: شاخص نرخ انرژی توزیع نشده در سال ۱۴۰۱، ۱.۹۳ بوده است و این شاخص تا پایان سال ۱۴۰۲ به ۱.۴۵ دقیقه در روز به ازای هر مشترک کاهش یافته است.

شیردره با بیان اینکه شاخص نرخ انرژی توزیع نشده تا پایان سال ۹۸، ۳.۹۸ بوده است، گفت: منظور از کاهش میزان خاموشی ها، خاموشی های ناشی از اتصالی، تعمیرات، باد و طوفان و آنچه در حوزه توزیع برق است و به ناترازی انرژی برق ارتباطی ندارد.

مدیر توزیع برق شهرستان ملایر از انعقاد تفاهم نامه با ۲۲ اداره و واحد صنعتی برای تامین برق مورد نیازشان از طریق مولد خبر داد و افزود: در مواقع اضطراری این ادارات و واحدها از شبکه برق جدا و برق مورد نیازشان را از طریق مولد تامین می کنند و به ازای توزیع هر کیلووات ساعت انرژی، ۲۲۰۰ تومان پاداش می گیرند.

شیردره از هوشمندسازی و قابلیت قطع و وصل از راه دور تجهیزات کشاورزی و صنعتی خبر داد و افزود: طبق مصوبه هیئت دولت، برق شهرک های صنعتی در طول تابستان مطابق با برنامه یک تا دو روز در هفته قطع می شود.

مدیر توزیع برق شهرستان ملایر با بیان اینکه ۴۰ درصد مصرف بخش خانگی مربوط به تجهیزات سرمایشی است، گفت: مصرف برق این تجهیزات سبب افزایش بار شبکه شدند و از ابتدای خرداد تا پایان شهریور ماه با افزایش دما شاهد افزایش چشمگیر مصرف هستیم و این افزایش دما ناترازی انرژی را تشدید می کند.

شیردره تصریح کرد: برق رسانی به برخی مناطق سطح شهر از جمله مناطق دارای مرکز بهداشتی و خدمات درمانی یا تامین آب شرب در اولویت است و این مناطق کمتر با قطعی برق مواجه می شوند.

وی با بیان اینکه مرکز ۱۲۱ بصورت ۲۴ ساعته با پاسخگوی هوشمند آماده ارائه خدمات به مشترکان است اما گاهی اوقات بدلیل افزایش حجم تماس ها روند پاسخگویی ممکن است کندتر شود گفت: از مردم درخواست داریم الزامات مدیریت مصرف را رعایت کنند و در ساعات اوج مصرف یعنی از ۱۱ صبح تا ۶ بعدظهر و ۲۰ تا ۲۴ از استفاده از وسایل پرمصرف اجتناب کنند که امیدواریم با کاهش دمای هوا شاهد کاهش خاموشی های  برق باشیم.

کد خبر 1779134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha