مصطفی دولت یار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل گفت: انعقاد قرارداد خواهرخواندگی کاشان و کازانلاک دستاورد قابل توجهی برای دیپلماسی عمومی کشور در مقطع کنونی با توجه به عضویت بلغارستان در اتحادیه اروپا و فشار لابیهای صهیونیستی و آمریکایی در این کشور برای ممانعت از گسترش روابط فرهنگی و تجاری دو کشور است.
نماینده سابق جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد تاکید کرد: کاشان و کازانلاک با توجه به اشتراکات تاریخی، فرهنگی و تمدنی و با عنایت به این نکته که هر دو شهر از تولید کنندگان اصلی گل محمدی در جهان هستند، میتوانند با بهرهگیری از اشتراکات تاریخی، فرهنگی و تمدنی تعاملات فرهنگی ایران و بلغارستان را نمایندگی کنند و نقطه ارتباط فرهنگی و تجاری دو کشور باشند.
دولت یار خاطرنشان کرد: انعقاد قرارداد خواهرخواندگی میتواند سرآغاز یک رابطه و همکاری بلند مدت بین دو شهر و تقویت کننده همکاری و دوستی بین ایران و بلغارستان و زمینه ساز توسعه همکاریهای فرهنگی و اقتصادی و شهری باشد.
مدیر دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان اصفهان تصریح کرد: برای این اتفاق، باید به شهردار دارالمومنین و مردم ولایتمدار و شهیدپرور کاشان تبریک گفت و از تداوم این حرکت و ابتکار شایسته حمایت نمود.
نماد کاشان در دروازه ورودی اتحادیه اروپا نصب می شود
رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری کاشان هم گفت: المانی با موضوع گلاب ناب یا نماد کاشان جهت نصب در یکی از میادین اصلی شهر کازانلاک در حال طراحی است.
حمیدرضا ممیز افزود: با توجه به تشابه کاشان و کازانلاک در زمینه تولید محصولات گل محمدی، این اقدام می تواند موجب معرفی بیش از پیش ظرفیت خطه گل و گلاب کاشان شود.
نخستین قرارداد رسمی خواهرخواندگی بین المللی کاشان با شهر کازانلاک بلغارستان با حضور سفرای دو کشور، شهرداران و مقامات عالی دو شهر در محل شهرداری کازانلاک منعقد شد.
نظر شما