به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، کنگره ملی شهدا به عنوان بزرگ ترین رویداد فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد اقدامی اعتقادی، عاشقانه و همراه با بصیرت الهی و به دور از دستورالعملها و مصوبههای دولتی است که از اردیبهشت ماه سال اری با اجرای اجلاسیه شهدای ارتش آغاز شده و در طول این ایام اجلاسیه های مختلف شهرستانی و استانی نیز حول آن برگزار شده است.
پس از برگزاری موفق و باشکوه نخستین همایش سرداران، امیران، فرماندهان و هشت ۱۸۸۰ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد در ۱۱ مهر ۱۳۹۵، بار دیگر این افتخار و توفیق در استان محقق شده و پس از برنامه ریزی و تدارک ها که از سال ۱۴۰۱ کلید خورد و مهم ترین رویداد فرهنگی و معنوی در این خطه شهید پرور از ۶ اردیبهشت با برگزاری اولین اجلاسیه شهدای ارتش استان کهگیلویه و بویراحمد در شهر گچساران وارد فاز عملیاتی شد.
برگزارکنندگان این آئین اعتقاد دارند که کنگره ملی شهدای استان افزون بر زنده نگه داشتن یاد جانفشانی ها و ایثارگری های شهدا نقش ارزنده ای در خودسازی فردی و اجتماع دارد به همین علت فراتر از وظایف اداری جهادی وار برای برگزاری مطلوب آن تلاش می کنند.
در آئین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد که ۴۰ هزار برنامه برای آن پیش بینی شد، یکی از بزرگ ترین رویدادهای فرهنگی استان بوده که با همدلی مثال زدنی همه مسئولان تبدیل به الگویی در همه آیین ها شده است.
سرهنگ پاسدار وحید مثنوی مسئول حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه فتح در گفتگو با خبرنگاران به معرفی هنرمندان و مجریان دومین کنگره ملی شهدای استان پرداخت که در ادامه معرفی میشوند.
مجری توانمند رسالت بوذری
رسالت بوذری مجری و بازیگر هنر تئاتر در دهه ۱۳۵۰ متولد شده است، وی دارای مدرک فارغالتحصیلی در حوزه علوم اسلامی، اندیشه و فقه سیاسی تحصیل کرده و مدرک خود را در این زمینه اخذ کرده است و تا به حال مقالات زیادی در رابطه با رشته تحصیلی خود و همچنین اندیشمندان جهان اسلام، مهدویت و … به نگارش درآورده است. وی مجری توانمند برنامه شبهای شیدایی و برنامه تلویزونی محفل است.
قاری قرآن؛ سعید پرویزی
سعید پرویزی در سال ۱۳۶۶ در خانوادهای مذهبی و سنتی دیده به جهان گشود. کودکی که شاید انتظار نمیرفت، روزگاری نامش در صحن مسابقات بینالمللی قرآن بهعنوان قهرمان قرآنی کشورش اعلام شود. جوانی که سال گذشته، یعنی در سی و چهارمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن در میان بیش از ۳۰ کشور دنیا، به مقام نخست دست یافت.
مداحان و ذاکران؛ محمد رضا بذری و محسن بنی فاطمیه
محمدرضا بذری متولد ۱۳۶۰ اهل شهرستان بابل و حدود ۲۰ سال است که در زمینه مداحی و نوکری اهل بیت فعالیت دارد، بذری از مداحان بنام کشور بوده که چندین بار به استان دعوت شده است.
محسن بنی فاطمیه
سید محسن بنی فاطمی از ذکران و مداحان بنام استان قم بوده که صدای زیبای وی در هر موکب و مسجدی همیشه گوش نواز بوده است.
صابر خراسانی؛ شاعر
صابر خراسانی متولد مرداد ۱۳۵۶ در شهر مشهد و شاعر است، وی فارغ التحصیل صنایع فلز از هنرستان سید جمال مشهد است، از کار تولیدی پوشاک به شاعری رسید و حالا در تهران زندگی می کند و در سن ۱۷ سالگی متاهل شده است. صابر تعریف میکند در همان سال ۸۲ با یکی از دوستانم شبانه به بهشت زهرا قطعه شهدا رفتیم که مردم برای گرفتن حاجت می آمدند، آن شب وقتی به خانه مان آمدم شعر گفتم، اصلا نمیفهمیدم شعر است.
شعر اول و دوم در وصف شهدا و شعر سوم در وصف حضرت زینب کبری (س) بود. بیت اول شعر شهدا که اولین شعرم بعد از بازگشت از بهشت زهرا این بود:
وارد بهشت شدم عجب حال و هوایی؟ باز دارم خواب می بینم، انگاری تو کرب و بلایی
هنرمند موسیقی محلی؛ شهریار کریمی
شهریار کریمی متواد ۳۰ دی ماه ۱۳۵۷ در شهر یاسوج و هم اکنون نیز ساکن شهر یاسوج است.
در سال ۱۳۹۰ توانست در تهران و دانشگاه موسیقی در گرایش ساز ایرانی در رسته کمانچه به تحصیل خود ادامه دهد اما در این میان از سال ۸۸ به صورت تخصصی ردیف آوازی ایرانی را در محضر استاد مجتبی عسکری در اصفهان گذرانده است. وی از خوانندگان بنام استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه سنتی خوانی و آوازهای محلی است.
گفتنی است اجلاسیه نهایی کنگره ملی دو هزار شهید استان کهگیلویه وبویراحمد هجدهم و نوزدهم شهریور ماه در دهکده دفاع مقدس یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از ساعت ۲۰ شب برگزار می شود.
نظر شما