آیت الله «سید نصیر حسینی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، اظهار کرد: مقام معظم رهبری در مقاطع مختلف همیشه به دولتها توصیههایی برای عملکرد بهتر و همچنین استفاده از ظرفیتهای ارزشمند درون کشور برای بهبود وضعیت معیشتی، اقتصاد و زندگی مردم دارند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج با اشاره به ۱۳ توصیه معظم له به دولت چهاردهم، گفت: شکر نعمت خدمت، امید نبستن به دشمن، توجه جدی به تولید ملی، خردمندانه شدن حکمرانی، حضور در بین مردم و سفرهای استانی، تهیه پیوست عدالت برای هر قانون، رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی را در این نشست مورد تاکید قرار دادند.
وی خاطرنشان کرد: حکمرانی قانونمند در فضای مجازی، شناسایی ظرفیتهای کشور، علاج پیری زود هنگام کشور، ترس نداشتن از موانع در کارها، انتخاب همکاران جوان، انقلابی و متعهد و همچنین توجه به معنویت در دوران مسئولیت از دیگر توصیههای مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی به دولت چهاردهم بود.
آیت الله حسینی با اشاره به اینکه دولتها نیز باید برای پیشرفت کشور فرصت خدمت به مردم را یک نعمت الهی بدانند، افزود: مقام معظم رهبری گفتمان اصلی دولت اسلامی را «خدمت» میدانند و ضرورت دارد که دولتمردان این مسئله را در دستور کار خود قرار داده و از آن غفلت نکنند.
امام جمعه مرکز کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: دولتمردان باید بین مردم بروند و بدون واسطه حرفها، مسائل و مشکلات آنها را بشنوند و برای آنها چاره جویی کنند.
وی با اشاره به اینکه هر مشکلی راه حلی دارد و باید با استفاده از ظرفیت کارشناسان خبره در راستای شناسایی مشکلات و راه حلهای آنها اقدام کرد، گفت: یکی از جلوههای مردمی بودن یک دولت، رفتن بین مردم، شنیدن مشکلات و همچنین در میان گذاشتن راهکارهای لازم برای حل آنها است.
آیت الله حسینی انتخاب همکاران جوان، انقلابی و متعهد را از توصیههای مقام معظم رهبری به دولت چهاردهم دانست و بیان کرد: با توجه به دارا بودن ظرفیت عظیم جوانان متعهد، مومن و انقلابی در کشور به عنوان یکی از راهبردیترین کارها میتوان این پتانسیل ویژه را دولتمردان مد نظر داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب فراهم شدن تحقق عدالت اجتماعی، حرکت کشور به سمت رشد و پیشرفت و گره گشایی از مشکلات را با استفاده از ظرفیت این قشر از جامعه میسر میدانند.
وی بر ضرورت استفاده دولتمردان از جوانان مومن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه تاکید کرد و ادامه داد: خروجی مساجد در جامعه اسلامی و ایرانی ما وجود همچنین افرادی است که باید از این ظرفیت ارزشمند در راستای شناسایی و حل مشکلات بهرهبرداری لازم را داشته باشیم.
آیت الله حسینی محل تصمیم گیری های مهم پیامبر گرامی اسلام (ص) پس از هجرت به مدینه را مساجد دانست و خاطرنشان کرد: حضرت امام خمینی (ره) نیز با توجه به اهمیت نقش مساجد، حرکت انقلابی خود را از مساجد با حضور انسانهای متعهد، انقلابی، با انگیزه و مسجدی آغاز کرد.
نماینده مقام معظم رهبری در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شناخت درست حضرت امام (ره) از ظرفیت مساجد و استفاده اصولی از آن، یادآور شد: با توجه به اینکه مسجد ظرفیتها و کارکردهای بسیاری دارد که یکی از آنها تربیت نیروهای جوان، مومن، متعهد، با بصیرت و انقلابی است، میطلبد که مسئولان در جامعه اسلامی این ظرفیت ارزشمند را مد نظر قرار دهند.
وی یکی از مهمترین راهکارهای استفاده از ظرفیتها و کارکردهای مساجد را کانونهای فرهنگی و هنری دانست و اظهار کرد: دشمنان نیز از جنگ سخت به جنگ نرم و فرهنگی روی آورده که تشکیل این کانونها در زمینه احیاء کارکردهای مساجد و همچنین تربیت نیروهای جوان، مومن و انقلابی میتواند نقش ارزشمندی در مقابله با این توطئه دشمنان ایفا کنند.
آیت الله حسینی مساجد را یک شبکه گسترده در جوامع اسلامی برشمرد و ضمن اشاره به کارکردهای ارزشمند این مکانهای معنوی، افزود: یکی از کارکردهای مهم مسجد شناسایی مسائل و مشکلات محله اطراف مسجد و همچنین ارائه راهکارهای لازم برای حل آنها با محوریت امام جماعت مسجد است.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج حضور نوجوانان و جوانان در مساجد را رونق بخش برنامههای فرهنگی، دینی و مذهبی خواند و ادامه داد: وقتی چنین اقشاری بتوانند برای مشکلات مردم در محلات چاره جویی و اقدام کنند، به طور یقین میتوان گفت که استفاده از ظرفیت نخبگان مسجدی در سطح استانی، ملی و منطقهای نیز میتواند چاره ساز و حلال مشکلات باشد.
وی بر ارتباط و حضور مستمر مردم به ویژه مسئولان در جامعه اسلامی در مساجد تاکید کرد و گفت: دولتمردان در جامعه اسلامی باید بر سرمایهگذاری در راستای تربیت نسلی متعهد، انقلابی و با انگیزه در مساجد توجه لازم را داشته باشند، چرا که این انقلاب حاصل خون شهدا، ایثارگران، آزادگان، جانبازان، نخبگان، علما و بزرگانی است که تربیت یافته مسجد بوده و هستند.
آیت الله حسینی سرمایهگذاری و حمایت دولت از برنامهها و فعالیتهای مساجد را یک ضرورت دانست و افزود: مقام معظم رهبری در ادوار مختلف بر ضرورت توجه به جنگ فرهنگی و نرم دشمن تاکید داشتهاند که در این راستا فعالان مسجدی میتوانند تاثیرگذار باشند و برای تحقق این مهم، دولت در جامعه اسلامی باید سرمایهگذاری و برنامهریزی لازم را برای این قشر داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه دولت و مجلس در جامعه انقلابی و اسلامی میتواند ضمن حمایتهای مادی، در زمینه فعالیت های سختافزاری و نرمافزاری نوجوانان، جوانان و نخبگان مسجدی را در دستور کار قرار دهد، گفت: در چنین جامعهای که قانون و احکام خود را بر اساس اسلام پیاده کرده، میطلبد که استفاده از توان و ظرفیت جوان مومن، متعهد، نخبه، انقلابی، با بصیرت و مسجدی مد نظر باشد.
نظر شما