کانون‌های فرهنگی هنری؛ بهترین مرکز اجتماع دخترانِ روستایی

معاون فرهنگی و امور جهادی حوزه نمایندگی ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی گفت: طرح ملی مربیان دختران فاطمی روستایی را آغاز حرکتی جهادی در عرصه فرهنگی در روستاها دانست و گفت: مساجد، حسینه‌ها، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌ها بهترین مراکز اجتماع دختران در روستاها هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز حجت‌الاسلام حسنعلی خوئینی، امروز شنبه (۷ مهر) در نخستین اجتماع طرح ملی مربیان دختران فاطمی روستایی که با همکاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: دشمن در جنگ سخت و جنگ نرم تلاش می‌کند که ما را در زمینه‌های مختلف درگیر کند و به ما آسیب بزند.

معاون فرهنگی و امور جهادی حوزه نمایندگی ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه شما هر کدام گروه جهادی هستید که در روستاها فعالیت فرهنگی را اجرا می‌کنید، افزود: پیامبر(ص) می فرمایند انسان هایی که بنده‌های خدا را به خدا می‌رسانند، کسانی هستند که شهید و پیغمبر نیستند ولی شهدا و پیامبران به حال آنها غبطه می‌خورند و شما نیز چنین کاری را انجام می‌دهید.

وی تصریح کرد: در جنگ سخت هرکسی آسیب می‌بیند الگویی برای دیگران است ولی در جنگ نرم کسی زمین بخورد نیروی دشمن به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام خوئینی، با بیان اینکه دشمن در جنگ نرم سعی می‌کند فرزندان ما را از فرهنگ شهادت، معنویت، اهل بیت (ع)، دینداری و خوبی‌ها جدا کند، ادامه داد: در حال حاضر نیاز داریم در عرصه‌های فرهنگی به جهاد کنیم تا دختران نوجوان کمتر دچار آسیب شوند زیرا این سن حساس‌ترین سن برای شکل‌گیری شخصیت دختران است.

وی با اشاره به اینکه این همایش شروع یک حرکت جهادی در عرصه فرهنگی است، عنوان کرد: مربیان فرهنگی باید جمع دختران را در روستاها تشکیل داده و موضوعات لازم را به آنها ارائه دهند.

معاون فرهنگی و امور جهادی حوزه نمایندگی ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی، با بیان اینکه باید مربیان حتما به شیوه‌های ارتباط با نوجوانان مسلح باشند و حرف را هنرمندانه منتقل کنند، گفت: پنج دوره مهارت‌های آموزشی در استان‌های مختلف برگزار شده که در استان خوزستان با استقبال خوبی روبه‌رو شده است.

وی با اشاره به اینکه مساجد، حسینیه‌ها، کانون‌های فرهنگی هنری و پایگاه‌ها بهترین مراکز اجتماع دختران در روستاها هستند، ابراز کرد: مربیان می‌توانند از ظرفیت‌های روستاهای دیگر نیز استفاده کنند تا ارتباط بهتری بین دختران روستاها شکل گیرد.

حجت‌الاسلام خوئینی، یادآور شد: ما چهار عملیات فرهنگی برای روستاها در نظر گرفته‌ایم که شامل مسابقات قرآن عشایری و روستایی، پویش جوانی جمعیت روستایی و عشایری، پویش پیشرفت و طرح دختران فاطمی روستایی است.

کد خبر 1783251

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha