خبرگزاری شبستان - مازندران؛ در تاریخ پر افتخار دفاع مقدس، نامهایی درخشان از شهدایی میدرخشد که با نثار جان خود، برگ زرینی بر تابلوی وحدت و همدلی اقوام ایرانی افزودند.
شهدای سنی، با جانفشانی در راه دفاع از خاک و ناموس وطن، نشان دادند که اسلام، دین برادری و همبستگی است و همه ایرانیان فارغ از هر قومیت و مذهبی، برای حفظ کیان کشور یکپارچه هستند.
این شهدا با حضور در جبهههای حق علیه باطل، نه تنها از مرزهای فیزیکی کشور دفاع کردند، بلکه با وحدت و همدلی خود، صفوف دشمن را در هم شکستند، آنها ثابت کردند که عشق به وطن و دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی، مرز نمیشناسد و همه ایرانیان در برابر تهدیدات خارجی یکپارچه هستند.
شهدای اهل سنت، نماد وحدت شیعه و سنی در ایران هستند. آنها با فداکاری خود، نقشههای شوم دشمنان را برای ایجاد تفرقه و اختلاف بین اقوام ایرانی نقش بر آب کردند. یاد و خاطره این عزیزان همیشه در دل ملت ایران زنده خواهد ماند و الگویی برای نسلهای آینده خواهد بود.
در همین حوالی در روستای قرهتپه واقع در ۱۲ کیلومتری شمال غربی شهرستان بهشهر در جاده زاغمرز که به امامزاده سیدآقا مردی اهل سنت که از بخارا به آنجا آمده بود، معروف است و یک حسینیه در بلندترین نقطه روستا از دور خودنمایی میکند، صاحب یک نانوایی به نیت برادر شهیدش به بهانههای مختلف نان صلواتی میدهد.
نانوایی روستای قره تپه
شعبان اعظمی قره تپه برادر شهید حمید اعظمی قره تپه این روزها با دادن نان بربری صلواتی به اهالی دور و نزدیک روستا یاد و خاطره برادر شهیدش را زنده نگه میدارد.
خانواده اعظمی اهل سنت هستند یعنی مذهب بیشتر اهالی روستای قرهتپه سنی است و خودشان را باشیعیان برابر میدانند، آنها در دوران دفاع مقدس همپای دیگران در خط مقدم جنگ حاضر شدند و برخیها در این مسیر از جان خود گذشتند.
آقا شعبان که اکنون حدود ۶۱ سال دارد در گفتگوی تلفنی با ما، از برادری میگوید که اگر زنده بود اکنون ۵۷ سال داشت یعنی چهار سال کوچکتر از او، اما آقا حمید درست در اوج جوانی یعنی ۲۱ سالگی برای همیشه پر کشید.
شهید حمید اعظمی
به گفته وی ۳۰ مرداد ماه سال ۱۳۶۷ درست زمانی که برادرش در جبهههای جنگ مشغول گذراندن دوران سربازی بود، در منطقه سردشت یکی از شبها که آتشبس اعلام کرده بودند، همسنگرش که یکی از هممحلیها بود میخواست بیسیم را به بیرون از سنگر ببرد که آقا حمید پاپیش گذاشت در حین راه در اثر اصابت خمپاره به انبار مهمات او نیز مورد حمله قرار گرفت و متاسفانه در آتش سوخت، شاید شهادت قسمت او بود نه همسنگرش.
برادر شهید حمید اعظمی در ادامه با بغضی در گلو از به یاد آوردن نحوه دریافت خبر شهادت برادرش و اینکه از روی دستش پیکرش شناسایی شد اشاره کرد و یادآورشد: حمید همیشه میگفت که قطعا شهید میشود منطقه سردشت بسیار خطرناک بود، متاسفانه مادرم بعد از شنیدن خبر شهادت برادرم به شدت بیمار و پس از آن نابینا شد، الان پدر و مادرم دیگر در قید حیات نیستند.
راستی آقا شعبان نیز از سال ۱۳۶۱ تا سال ۱۳۶۳ را در جبهههای جنگ حضور داشت، آنها ۵ برادر و یک خواهر بودند که جای حمید بعد از شهادت خالی شد.
به عقیده آقای اعظمی سنی با شیعه اختلافی ندارد جبهه سنی و شیعه نداشت قبله، دین و قرآن یکی است، در حال حاضر همسر خواهر و همسر دختر شعبان اعظمی قرهتپه شیعه هستند و هیچگونه مشکلی در زندگی ندارند.
روستای قرهتپه ۱۱ شهید دارد که ۶ شهید سنی و پنج نفرشان شیعه هستند، این روستا حدود ۶۰۰ خانوار یعنی ۲هزار نفر جمعیت دارد.
آقای اعظمی صاجب نانوایی است و نان بربری پخت میکند، این نانوایی ۲۶ شهریور ماه سال ۱۳۸۱ تاسیس شد، از آن زمان بیشتر اوقات این پیشکسوت دوران دفاع مقدس، به نیت برادر شهید و پدرومادرش نان صلواتی میدهد و کارهای عامالمنفعه دیگری نیز انجام میدهد.
نظر شما