سحر چمن آزاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت کانون های تخصصی بانوان در طول سال، گفت: از آنجا که در اسلام زنان، برابر با مردان نسبت به مسائل اجتماعی وظائف ویژهای دارند از حرکت های اجتماعی و فعالیت های تمدن ساز منع نشده اند و طبق مسلمات قرآنی و حدیثی مسئولیت های اجتماعی بسیاری به شکل متساوی متوجه مرد و زن است.
مدیر کانون تخصصی خواهران باقرالعلوم (ع) کرمانشاه افزود: پیامبر (ص) طبق دستور قرآن کریم با زنان مجزا بیعت می کند و بر سر اصول و معیارهایی منطبق با وظائف اجتماعی زنان، پیمان می بندد و این گونه این قشر بزرگ از جامعه اسلامی را با مسئولیت های فرهنگی، اجتماعی خویش آشنا می سازد.
وی با اشاره به اینکه مطمئنا حضور زنان در مساجد آنها را در جریانی از آموزش ها و تعالی روحی قرار می دهد، خاطر نشان کرد: برکات و آثاری که زنان می توانند از این پایگاه اجتماعی دریافت کنند بسیار قابل توجه است. هویت یابی، آشنایی با وظایف دینی و عبادی، یادگیری مهارت های زندگی به خصوص آموزش های تربیت فرزند و یافتن پاسخ های مناسب به سوالات و شبهات رواج یافته در جامعه کنونی از مهمترین ثمرات این حضور است.
مدیر کانون تخصصی خواهران باقرالعلوم (ع) کرمانشاه با اشاره به فعالیت های این کانون تخصصی در طول ایام، تصریح کرد: برگزاری کلاس آموزشی کیک و شیرینی پزی، کلاس آموزشی چرم دوزی، برپایی کلاس قرآن، روانخوانی و احکام، برپایی سفره ختم صلوات، ختم ۱۴ هزارصلوات، قرائت زیارتنامه دعای توسل، تفسیر قرآن و نهج البلاغه، برپایی محافل قرآنی، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری شنبه های کتاب، برگزاری تکریم از خانواده شهدا، کمک به نیازمندان، برپایی اعیاد و عزاداری ها از شاخص ترین برنامه های این کانون است.
چمن آزاد تصریح کرد: امروزه مساجد برای حضور بانوان مهیا هستند. حضور در مراسم عبادی نماز جماعت، عزاداری ها و شب زنده داری هایی که در مساجد برگزار می شود روح بانوان را جلا داده و موجبات تعالی روحی و معنوی ایشان را فراهم می آورند. همچنین به مناسبت های گوناگون در آنها معارف و علوم اسلامی ارائه می شود از این رو گردهمایی بانوان در مسجد، بهترین زمان برای خوشه چینی از خرمن آموزه های دینی و قرآن است.
نظر شما