توانمندسازی رسالت اصلی بنیاد مستضعفان است

پناهی، یکی از رسالت‌های اصلی بنیاد مستضعفان و زیرمجوعه‌های آن را توانمندسازی محرومین و اقشار کمتر برخوردار کشور دانست و گفت: توانمندسازی اقشار کمتر برخوردار توسط موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در زمینه آموزش توسعه و ایجاد کسب و کار، بازاریابی و بازاررسانی و حمایت مالی جهت خرید و تجهیز کسب و کارهای خرد، خانگی و کارگاهی طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی، «مسعود پناهی» در گفت‌وگو با رادیو تهران، گفت: یکی از رسالت‌های اصلی بنیاد مستضعفان، توانمندسازی محرومین و اقشار کمتر برخوردار کشور در مناطق محروم و مناطق هدف این بنیاد است.

مدیرعامل موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی، ادامه داد: توسعه، ایجاد و حمایت از اشتغال و کسب و کارهای مناطق هدف یکی از راه‌های توانمندسازی در مناطق محروم و کمتر برخوردار است که بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی و موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی این مهم را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

او تصریح کرد: در راستای دستیابی به توانمندسازی در مناطق هدف، برنامه جامعه‌ای در سال 1403 با عنوان طرح حمایت یکپارچه اشتغال و تولید (حیات) طراحی و تدوین شده که در بیش از دو هزار منطقه هدف بنیاد مستضعفان در حال اجرا است.

پناهی خاطرنشان کرد: طرح حیات یکی از جامع‌ترین طرح‌های  توسعه و ایجاد اشتغال در کشور محسوب می‌شود که از مرحله شناسایی مناطق هدف تا حمایت و پایدارسازی کسب و کار در کنار مردم قرار دارد.

او بیان کرد: ارکان اصلی این طرح بر پایه آموزش متقاضیان کسب و کار، حمایت مالی و خرید تجهیزات و سرمایه در گردش، بازاریابی و بازاررسانی طراحی و برنامه ریزی شده است.

مدیرعامل موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی، با تاکید بر اینکه حمایت‌ از ایجاد و توسعه اشتغال در مناطق هدف به صورت مداوم انجام خواهد شد، یادآور شد: بنیاد مستضعفان در سراسر کشور بزرگترین شبکه مردمی متشکل از بیش از 500 مجری و تسهیلگر را در مناطق هدف و کمتر برخوردار کشور داراست که این شبکه وظیفه آگاهی بخشی، همراهی و انتخاب متقاضیان توسعه و ایجاد اشتغال در مناطق هدف را برعهده دارد.

پناهی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در حمایت از کسب و کارها محدودیتی در نظر گرفته است، گفت: این موسسه در حمایت از کسب و کارها هیچگ.نه محدودیتی در نظر نگرفته است، اما طبق برنامه ریزی صورت گرفته در سال‌های ابتدایی توجه و تمرکز موسسه بر حمایت از کسب و کارهای خرد و خانگی کارگاهی و بنگاهی کوچک است.

او حمایت موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی را معطوف به رسته‌های شغلی دارای مزیت، بنابر اولویت‌های هر منطقه جغرافیایی اعلام کرد و گفت: با اجرای طرح حیات در مناطق هدف بنیاد مستضعفان، در بیش از 330 شهرستان سند اشتغال و توانمندسازی شهرستان با همکاری تمام نهادهای مسئول تنظیم شده که در آینده نزدیک از این اسناد رونمایی خواهد شد.

کد خبر 1784085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha