به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دکتر مهدی احمدی نژاد، سهشنبه(۱۷ مهر) در نشست خبری هدف از تشکیل این نشست را تبادلنظر در موضوعات مختلف و استفاده از دیدگاههای رسانهها عنوان و تأکید کرد: برای بهبود شرایط باید نقدهای منصفانه رسانهها مورد توجه قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: با وجود آنکه این دانشگاه تیپ یک است اما زیرساختهای لازم را ندارد و از لحاظ زیرساخت نیروی انسانی با کمبود نیرو مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه کرمان دارای منابع معدنی و ظرفیتهای فراوانی است و می تواند نه تنها خود بلکه چند استان را اداره کند؛ اظهار کرد: اما کرمان از منابع خود بیبهره است و باید از استانِ صرفاً خدمتگذار خارج شود زیرا به خود استان چیزی نمیرسد.
دکتر احمدینژاد با بیان اینکه ظرف دو سال مجبور شدیم پروژههای بالای ۹۰ درصد را تکمیل کنیم؛ به افزایش تعداد داروخانههای مرکز استان از ۲۳۰ به ۳۵۰ اشاره و اظهار کرد: این اعطای مجوز باعث شده صفهای پشت داروخانه کم شود.
وی ادامه داد: سال گذشته اتفاقات خوبی در بخش تجهیزات افتاد و ناوگان موتوری تا حد زیادی ترمیم و مراکز بهداشتی از جمله شهداد افتتاح و خوابگاه کاملاً استاندارد دانشجویی در محوطه دانشگاه راهاندازی و امکانات رفاهی و ورزشی خوبی افتتاح شد.
وی راهاندازی سالن تیراندازی، افزایش تعدادی آمبولانس با کمک خیرین و قول وزارت بهداشت با تحویل ۱۰ دستگاه آموبولانس از دیگر موارد قابل ذکر در این بخش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص سوالاتی که پیرامون کمبود انسولین و شیرخشک در کرمان وجود دارد؛ توضیح داد: شرکت تولید کننده یک برند خاص انسولین قلمی در دانمارک، برای تولید نوع جدید، تولید خط قبلی را کاهش داده و در آینده نوع جدیدی از انسولین را جایگزین نوع قلمی میکند اما در حال حاضر انسولین ایرانی و نوع قدیمیترها وجود دارد و بیماران میتوانند استفاده کنند ضمن اینکه مراجعه به متخصصین تغذیه و ورزش مشکلات کمتر میشود.
وی سپس با بیان اینکه بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی شهید سلیمانی در ۱۲ طبقه در آینده جایگزین بیمارستان شفا میشود که در حال حاضر به سرعت در حال پیشرفت است و فاز اول آن قرار است طی ۲ سال به پایان برسد؛ تصریح کرد: در عین حال به بیمارستانهای خصوصی و نیمه دولتی متقاضی تخت نیز کمک شده است.
دکتر احمدینژاد در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در جذب پرستار وضعیت بسیار اسفناکی داشتیم و هم پرستار زیر فشار کاری بود هم و مردم اذیت میشدند؛ از جذب ۳۵۰ نفر در کادر درمان استان برای سال جاری خبر داد که عمدتاً پرستار هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به وضعیت بسیار بد مرگ و میر نوزدان استان در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد که استان کرمان رتبه نخست را داشته؛ اظهار کرد: تیم مخصوص رسیدگی به این مسئله اختصاص دادیم و اکنون شیب نزولی پیدا کرده و در زمینه سقط جنین هم که وضعیت استان فاجعهآمیز و رتبه اول بودیم الان وضعیت بسیار بهتر شده و با توجه به اینکه زایمان طبیعی در استان کم و سزارین زیاد بود، اعتباربخشی به بیمارستانها را منوط به افزایش ۵ درصد زایمان طبیعی کردیم.
دکتر احمدینژاد با ارائه گزارشی اجمالی از وضعیت حوزه سلامت استان کرمان گفت: وضعیت فاجعهبار سقط جنین و مرگ و میر نوزدان در استان کرمان طی دو سال اخیر بهبود یافته است.
کد خبر 1784809
نظر شما