به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، زمانیکه رهبر و مقتدای کشور فرمانی صادر میکند و یا کلامی گهربار را خطاب به قشر و گروهی اعلام میدارد قطعا همان بیانات نقشه راه خواهد بود و کافیاست عملیاتی شود تا اهداف روشن و اثربخش آن مشهود شود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص کانونهای مساجد بیان کردهاند«کانونها را فراموش نکنید؛ البته با همکاری بسیج» و همین کلام گهربار رهبری باید نقشه راه کانونها قرار گیرد تا بینش عمیق ایشان نسبت به مسائل فرهنگی را درک کرد.
امروز لازم است تا تلاش کانونهای مساجد را نسبت به تحقق فرمایشات رهبری ارزیابی کنیم تا بدانیم آیا تلاش کانونها مبتنی بر کلام گهربار رهبری پیش رفته است.
آنچه میتوان از کانونها ارزیابی کرد این استان که کانونهای فرهنگی هنری کردستان با کمترین امکانات و تجهیزات توانستهاند بازدهی خوبی از فعالیتهای خود در جامعه به منصه ظهور برسانند.
وجود ۶۰۰ کانون عامل گرایش بچههای مسجدی به سمت مساجد
به گفته مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان وجود ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری در کردستان زمینه جذب و گرایش کودکان و نوجوانان را به سمت مساجد فراهم آورده و زیباترین جلوه حضور از نسلهای نوجوان و جوان را به تصویر کشیده است.
بهزاد کیامهر با بیان اینکه امروز فعالیت در کانونهای مساجد سن و سال نمیشناسد و از همه قشر و سن و جنسی میتوانند از برنامهها و کلاسهای کانون بهره ببرند.
آموزش قرآن، آموزش احکام، حفظ قرآن کریم، برگزاری کارگاه نقاشی، برگزاری مسابقات فرهنگی،برگزاری اردوهای تفریحی تنها گوشهای از فعالیتهای کانونهای مساجد استان کردستان است که مدیر ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کردستان به آن اشاره داشت.
وی با بیان اینکه امروز کانونهای فرهنگی به عنوان مراکز مردمی شناخته میشوند که در کردستان فعالیت دارند، اضافه کرد: در سطح شهر و روستاهای استان این کانونها فعالیت دارند و فعالیتهای فرهنگی و هنری را در مناطق مختلف استان رقم میزنند.
کیامهر به بیانات مقام معظم رهبری در مورد کانونهای مساجد پرداخت و اضافه کرد: رهبر انقلاب در خصوص این مراکز بیان کردهاند:«نباید کانونها به فراموشی سپرده شوند» و همین امر باید مورد توجه دولت قرار گیرد تا از فعالیت کانونهای فرهنگی مساجد حمایت کند.
وی اضافه کرد: امروز فرامین رهبری باید سرلوحه کار مساجد باشد و به عنوان منشور فکری و نقشه راه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان قرار گیرد.
بچههای مسجدی به دانش روز مجهز شوند
وی تصریح کرد: جوانان مسجدی نیز باید خود را به سلاح علم و دانش تجهیز کنند تا بتوانند با فکر درست و دانش روز در راستای اهداف کانونهای مساجد حرکت کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان کردستان یادآور شد: امروز دشمن در تلاش است تا با هجمههای خود جوانان و نوجوانان را هدف قرار دهد و با تضعیف معنویت در جامعه نسل جوان را به بیراهه بکشاند اما باید بصیرت و آگاهی را در فعالیتهای مسجدی تقویت کرد تا جوانان هوشیارانه در برابر توطئه دشمنان ایستادگی کنند.
کیامهر مساجد را بهترین پایگاه برای تربیت نیروی معنوی، با اراده، پویا و انقلابی دانست و اضافه کرد: کانونهای مساجد میتوانند در این راستا فعالیت کنند و بچه های مسجدی را با نقشههای شوم دشمنان آگاه سازند.
با تقویت فعالیتهای مسجد وبهره گیری از ظرفیت کانون های مساجد میتواند شاهد تربیت نسلی معنوی و روشنفکر باشیم و همین نسل پویا میتوانند با تلاش خود منویات رهبری را جامه عمل بپوشانند و آن را نقشه راه فعالیتهای مسجدی قرار دهند.
نظر شما