کانون های مساجد محتوای خود را از حوزه های علمیه دریافت کنند

حجت الاسلام لیاقتی با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد با بهره گیری از رسانه منبر و تبلیغ باید محتوای خود را از حوزه های علمیه دریافت کنند، گفت: نمی توان به بهانه جذب جوان به مساجد از برخی از ارزش ها دست بکشیم.

حجت الاسلام علیرضا لیاقتی-مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزه تاریخ و کلام اسلامی- در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی اظهار داشت: در خصوص کانون های فرهنگی هنری مساجد دو عرصه جدی سخت افزاری و نرم افزاری مورد مطرح است. 

وی ادامه داد: نرم افزار اگر مبتنی بر تولید محتوای فرهنگی و ارائه معارف باشد، ضرورتی بالاتر از آن نیست چرا که تربیت نسل جوان و نوجوان باید بر اساس یک سری معارف و اعتقادات رقم بخورد و اگر در این راستا دستمان خالی باشد طبیعتا کاری پیش نخواهیم برد. 

حجت الاسلام لیاقتی در ادامه بیان کرد: تولید الگوی تربیتی نیز یک محتوا و هنر است و معارف را باید با روش زیبایی منتقل کرد و در بُعد سخت افزاری باید امکانات را به سمتی ببریم که معارف هر چه بهتر تفهیم شود. 

مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه هیچ مکانی در اسلام به قداست و اهمیت مساجد نمی رسد، افزود: نقش مساجد از همه اماکن بالاتر است. بالاترین عمل در عالم، بندگی خدا است و بالاترین نماد بندگی خدا، نماز است و حقیقت ذکر در نماز تحقق پیدا می کند و بالاترین مکان برای اقامه نماز، مسجد است. 

وی در ادامه گفت: در کنار بالاترین مسئله عبادی، پیامبر اکرم(ص) بالاترین حرکات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را رقم زدند یعنی حقیقت عبادت با آن حقیقت سیر و صعود جامعه در مسجد گره می خورد. 

حجت الاسلام لیاقتی عنوان داشت: مسجد با ارزش ترین مکان در تشکیل کانون های فرهنگی هنری و ترغیب جامعه به خصوص نسل جوان و نوجوان به سمت دین است.

پژوهشگر حوزه تاریخ و کلام اسلامی با اشاره به اینکه بالاترین معجزه پیامبر(ص) معجزه قرآن و کلام و اعجاز بیان است، افزود: تا عصر ظهور معجزه ای بالاتر از معجزه بیان نخواهیم داشت که به اندازه تاریخ بشریت دوام دارد لذا جهاد تبیین در تاریخ مسلمانان به قامت رسالت پیامبر(ص) است و بهترین رسانه هم در طول تاریخ رسانه منبر است و کانون های فرهنگی هنری اگر می خواهند نقشی در جهاد تبیین داشته باشند باید از رسانه منبر و تبلیغ استفاده کنند. 

حجت الاسلام لیاقتی ادامه داد: البته این رسانه باید به روزرسانی و ظرفیت های آن شناخته شود و اصل مسئله تبلیغ یکی از جدی ترین موضوعات است. 

مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه تولید محتوای دینی باید از مسیری صورت گیرد که اهل بیت علیهم الاسلام فرموده اند، افزود: باید از راهی رفت که صحت انتساب داشته باشد و این همان محتوای تولید معارفی است که در حوزه های علمیه انجام می شود. 

وی در ادامه گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد باید محتوای خود را از حوزه های علمیه دریافت کنند و نمی توان به بهانه جذب جوان به مساجد از برخی از ارزش ها دست بکشیم. 

کد خبر 1785257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha