خبرگزاری شبستان-کرمان؛ طاهره بادامچی
غروب یک روز پاییزی، حس مثبت دیدن نمایشگاه آثار هنری مرتبط با غزه، در فضایی متفاوت انگیزهای است تا راهی گالری ارغوان بشوم.
اساساً رویکرد جدید حوزه هنری استان کرمان در سالهای اخیر و آثار خوب و فاخری که از هنرمندان به نمایش میگذارد و یا رویدادهای جذاب هنری و... همه و همه عواملی است که ترغیبم میکند تا در جمع هنرمندان انقلابی حضور پیدا کنم.
هیچ تصور قبلی از نازنین اسماعیلزاده ندارم؛ وقتی میشنوم در سال گذشته به جهت تولید آثاری که در واکنش به اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ داشته به عنوان پرکارترین کارتونیست ایران فانوس جشنواره عمار را دریافت کرده، بیشتر کنجکاو میشوم او را از نزدیک ببینم.
وسایل پذیرایی از بازدیدکنندگان بسیار زیبا، تمیز و منظم بالای پلههای حیاط مجموعه ارغوان روی میز چیده شده، وارد سالن که میشوم جزو اولین بازدیدکنندان هستم که به گرمی و با لبخندی گیرا مورد استقبال یک بانوی جوان و هنرمند قرار میگیرم؛ همزمان نگاهم به تخته شاسی روی دیوار میافتد که عکس روی آن، همان کسی است که به استقبال میهمانان آمده است.
با راهنمایی خانم اسماعیل زاده، چرخی در نمایشگاه میزنم، بار اول به جهت عکاسی و دفعه دوم تماشای بادقت آثار؛ عجب ایدههایی، مخصوصاً اثری که در پی شهادت سیدحسن نصرالله خیلی سریع، خلاقانه و بهنگام تولید شده است.
وقتی مطالعه دقیق، بررسی جوانب مختلف یک حادثه و مراجعه به آثار طراحی شده قبلی، پیشزمینههای اسماعیلزاده برای خلق آثارش هستند، آثار او باید هم فاخر باشد.
وی با بیان اینکه من مطالعات و فعالیتهای خود را به سمت دغدغههایم میبرم و در شرایطی که نیاز به آگاهی مردم هست فعالیتها را بیشتر میکنم؛ افزود: برای من مهم است که برای امام زمانم مفید و نسبت به اتفاقات جهان کنشگری داشته باشم.
اسماعیلزاده، یک جوان سرشار از امید و نشاط است و به دلسردیهایی اشاره میکند که هیچگاه باعث دلسردی او نشد: رشته دانشگاهی من فیزیک و زبان است که مرتبط با هنر نیست و به همین دلیل در ابتدای راه، مورد حمایت قرار نگرفتم و بلکه دلسردم میکردند اما لطف خدا شامل حالم شد و اگر کسی بخواهد طبقات ساختمان پیشرفت را با آسانسور طی کند باید در کنار تلاش، توسل به ائمه علیهمالسلام داشته باشد.
وی تأکید میکند: جوانان استان کرمان پتانسیل هنری زیادی دارند و خیلیها قبل از رسیدن به جایگاه خوب و بالا، نیاز به حمایت دارند و جدای نهادهای مربوطه، تجربیات پیشکسوتان هم باید در اختیار آنان قرار بگیرد.
این هنرمند دهه هفتادی کشورمان در بخش دیگری از این گفتگو به سوابق خود اشاره و بیان کرد: من متولد ۱۳۷۵ در شهر کرمان و دانش آموخته رشته فیزیک و زبان انگلیسی هستم که فعالیت رسمی هنری خود را از سال ۱۳۹۷ به صورت خودآموز آغاز کردم.
وی افزود: فعالیت تخصصی در زمینه کاریکاتور مطبوعاتی (کارتون) را از سال ۱۳۹۸ در باشگاه طنز انقلاب اسلامی زیر نظر سید محمد جواد طاهری آغاز و به مدت ۳ سال سابقه همکاری با استودیو پویانمایی "ویرا" از سال ۱۳۹۹دارم.
اسماعیلزاده طراحی پسزمینه انیمیشن سریالی کلوت، پسزمینه انیمیشن سریالی دولخ، تصویرسازی مجله "رشد دانش آموز" تصویرسازی کتاب داستان کودکان "شاهد و شرور" نشر جمال چاپ، ۱۴۰۳ کاریکاتور مطبوعاتی روزنامه های وطن امروز، ایران، سایت راه راه طنز، کاکتوس طنز، مجله حلقه وصل، مرکز هنرهای تجسمی بسیج استان قم را از دیگر سوابق هنری خود فهرست کرد.
وی با بیان اینکه صاحب اثر تقدیر شده در فراخوان رقابتی هنری حروف نگاری " لبیک یا حسین" کانون هنری شیعی در سال۱۳۹۸ است؛ به رتبه سوم در سومین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج مرحله استانی در بخش پویانمایی در سال ۱۳۹۹ هم اشاره کرد.
وی اثر شایسته تقدیر در دومین جشنواره کاریکاتور "مقدس نما۲" ۱۴۰۰ رتبه سوم در چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج مرحله استانی بخش پویانمایی ۱۴۰۱، صاحب اثر در نمایشگاه گروهی کاریکاتور "امضای کری تضمین است" تهران/ سینما فلسطین ۱۴۰۱، صاحب اثر در نمایشگاه گروهی کاریکاتور "جدار نار با نور" مرداد ۱۴۰۲ حوزه هنری تهران، رتبه اول بخش آماتور درجشنواره ملی کاریکاتور "صنعت برق" همدان شهریور ۱۴۰۲، رتبه سوم کارتون بخش دانشجویی نخستین جشنواره ملی "تجسم غدیر" ۱۴۰۲ و دریافت فانوس آرمان روح الله بخش مواجهه با فتنه، پرکارترین کارتونیست یک سال اخیر در چهاردهمین جشنواره مردمی عمار، دی ماه ۱۴۰۲ و رتبه دوم نقاشی دیجیتال بخش عموم مردم جشنواره فرهنگی هنری نظام سلامت، سیمرغ ۱۴۰۳ هم در کارنامه افتخارات خود دارد.
نظر شما