رفع خلاء‌های مهارتی بین فارغ‌التحصیلان اصلی‌ترین راهبرد دانشگاه علمی کاربردی کردستان

فکور گفت: رفع مشکل و خلا مهارتی بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی مهمترین راهبرد دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، شاهین فکور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان امروز یکشنبه(۲۲ مهرماه) در جمع خبرنگاران که به مناسبت سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: در حال حاضر هم ۱۵۰ رشته در حال تدریس در دانشگاه‌های کردستان داریم و در سه سال اخیر با پایش صورت گرفته، ۱۵۵ کد رشته در دانشگاه جامع علمی کاربردی به دلیل عدم نیاز بازار حذف شدند.

وی افزود: ۹ مرکز آموزشی علمی کاربردی در کردستان وجود دارد که ۵ مرکز در سنندج، مالقی در دیواندره، سقز، بانه و بیجار دایر است و مرکز قروه هم فعلا غیرفعال است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان عنوان کرد: در پایشی که انجام شد، تعداد ۷۸ درصد فارغ‌التحصیلان دانشگاه بعد از اتمام درس خؤد و در خروجی دانشگاه شاغل بودند.

فکور بیان کرد: رشته‌های صنعت، خدمات و فرهنگ و هنر بیشترین اشتغالزایی را داشتند و در نظر سنجی و پایش به عمل آمده برنامه‌های درسی جدید هم تدوین شد که فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی بیشترین تقاضا را داشتند.

وی گفت: برگزاری ۵۸ دوره کوتاه مدت تک درس آزاد از ۱۴۰۱ تاکنون در این دانشگاه در کنار دوره های مقطعی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته برگزار شده است.

تضمین اشتغال برای دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر میزان اشتغال فراغ التحصیلان این دانشگاه براساس رشته های تحصیلی چگونه است، اذعان کرد: از مهرماه سال ۱۴۰۲ تاکنون تضمین شغل برای دانشجویان ایجاد شده و در همین رابطه در مهر ۱۴۰۲، برای ۲۳ نفر در شرکت کیمیا کاشت اطبا دهگلان تضمین شغل ایجاد شد و سهم امسال هم ۱۳ نفر است.

فکور عنوان کرد: رویکرد جدید آموزش متناسب با نیاز روز بازار و آینده و کمک به اشتغال در دستور کار این دانشگاه قرار دارد و سعی ما این است که مراکز اموزشی را در کنار مجتمع صنعتی ایجاد کنیم.

وی بیان کرد: طرح آباد، آموزش برای اشتغال دانش آموختگان بیکار هم دیگر طرح اجرای این دانشگاه است و با توجه به اینکه ۴۳ درصد بیکاران را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و این رقم بسیار تاسف بار است، که باید صلاحیت حرفه ای در راستای توانمندسازی نیروهای انسانی ایجاد شود.

پرداخت تسهیلات به دانشجویان برای ایجاد کسب و کار

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان گفت: سال قبل ۳۲ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۴ قانون بودجه به دانشجویان و دانش آموختگان برای ایجاد کسب و کار پرداخت شد.

فکور عنوان کرد: دانشگاه تضمین کننده اشتغال نیست و این تفکر نادرست به مردم الغا شده اما می‌تواند بهترین عملکرد و نتیجه را در تشویق و هدایت به سوی مهارت آموزی ایجاد کند و این مسوولیت احتماعی را تقویت کند.

وی افزود: دو سال قبل در سراسر کشور ۸ هزار و ۷۰۰ نفر تضمین شغل در مراکز در جوار صنعت داشتیم و سال قبل هم تعداد ۴ هزار نفر ایجاد شغل شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان بیان کرد: مشکل و خلا مهارتی بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی وجود دارد و کارآفرینی نمی شود که این آسیب است و امیدواریم با افزایش و تقویت مهارتی این ضعف رفع شود.

فکور گفت: در حال حاضر دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان رتبه اول مجوز استخدام را دارد و به زودی هم آزمون بالغ بر هزار نفر در شهرداری و اوقاف و سایر دستگاه‌ها برگزار می‌شود.

وی گفت: در سال جاری احتمالا ۱۱۰۰ دانشجو ورودی داشته باشیم و ۲ هزار و ۱۰۰ نفر هم فعلا دانشجوی این دانشگاه هستند و تمام کلاس‌ها با نظارت بر کلاس تشکیل شده و از طریق سامانه جامع نظارت هوشمند، تشکیل کلاس ها و حضور و غیاب رصد می شود.

کد خبر 1785518

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha