پیام احمدی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحالوبختیاری گفت: جریانهای هنری در شاخههای مختلف بنا به شرایط تبلیغی و تعدد مخاطبان بهنوعی در استان شکلگرفتهاند اما در حوزه تئاتر با آمار کمتری از مخاطبان روبرو هستیم که لازم است فعالان این حوزه هنری برای رفع چالشهای موجود هماندیشی کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحالوبختیاری توجه به سبد فرهنگی خانوار را در استان ضروری دانست و تصریح کرد: اینکه مراکز عرضهکننده آثار فرهنگی و هنری استان در چه وضعیتی قرار دارند و در روزهای هفته چه اثری در کدام مرکز عرضه میشود نیازمند برنامهریزی است تا عملکردی که نسبت به مردم دارند مشخصتر شود.
احمدی با تأکید بر اینکه عرضه تولیدات هنری و فرهنگی از جمله هنرهای نمایشی هم باید ناظر به سبد فرهنگی خانوار باشد، یادآور شد: اندیشیدن برای آینده تئاتر و ایجاد شبکه مخاطبان میتواند به اعتلای این هنر در استان کمک کند.
وی همچنین به شرایط زیرساختی هنرهای نمایشی در چهارمحالوبختیاری اشاره کرد و گفت: این شرایط مطلوب نیست و در چند سال اخیر تلاش شد با جذب اعتبارات، تجهیز و تعمیر مکانهای موجود همچون تماشاخانههای مهر و امیرکبیر شهرکرد در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحالوبختیاری ادامه داد: در حال حاضر اعتبارات دور دوم سفر رئیسجمهور شهید به استان در قالب اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت ابلاغ شده است که حدود ۷۰ میلیارد ریال آن برای تجهیز و بازسازی مجتمع مهر و امیرکبیر شهرکرد هزینه خواهد شد.
احمدی درباره اعتبارات موردنیاز برای برگزاری سی و ششمین جشنواره تئاتر استان هم گفت: مبالغ در نظر گرفته شده برای این رویداد هنری کافی نیست و تلاش آن است که با دعوت از برخی شرکتهای دولتی و فعالان بخش خصوصی در شورای سیاستگذاری جشنواره، حمایتهای مطلوبتری از هنرمندان عرصه تئاتر شکل بگیرید چرا که «تئاتر برای مردم» مهمترین هدفی است که در این جشنواره دنبال میشود.
بر اساس برنامهریزیهای انجام شده، سی و ششمین جشنواره تئاتر چهارمحالوبختیاری نیمه دوم آبان ۱۴۰۳ در شهرکرد برگزار خواهد شد.
نظر شما