اجرای مانورها و رزمایش‌های مختلف به منظور آمادگی دفاعی ضروری است

نظری بر ضرورت تدام اجرای مانورها و رزمایش های مختلف به منظور آمادگی در عرصه های مختلف تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، در  رزمایش و تمرین تخصصی بهداری رزمی در خنداب، گفت: ماده ۱۴ مدیریت بحران برای همه دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی، انتظامی وامنیتی در مواقع بحران وظایفی تعریف شده که بند «ذ» آن ناظر بر وظایف ستاد کل نیروهای مسلح و نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی است.

وی به سناریو اجرایی این رزمایش اشاره کرد و افزود: در این سناریو امدادرسانی به سایت آب سنگین خنداب و دفاع زیستی در حوزه پدافندغیرعامل است که دستگاه‌های مرتبط و مؤثر در این حادثه از جمله هلال احمر، اورژانس، نیروهای واکنس سریع از نیروی انتظامی، ارتش و سپاه در این رزمایش حضور دارند که تمرین و آمادگی برای مواجه با مواردی نظیر عملیات شیمیایی است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تصریح کرد: این تمرین و تجهیزات و امکانات فراهم شده در این رزمایش در حد مطلوب بود؛ از چندی پیش برنامه ریزی لازم برای اجرای مانورهایی از این دست و همچنین حوادث و بلایای طبیعی مدنظر قرار گرفت که می‌تواند به هم افزایی و تعامل دستگاه‌ها کمک کند.

نظری بر ضرورت تدام اجرای مانورهایی از این دست تاکید و خاطرنشان کرد: آموزش همگانی باید مورد توجه قرار گیرد و رسانه ملی می‌تواند نقش مؤثری را در این عرصه داشته باشد.

اجرای مانورها و رزمایش‌های مختلف به منظور آمادگی دفاعی ضروری است


سرهنگ پاسدار سیدهاشم حسینی مدیر بهداری رزم ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه این رزمایش به تشریح سناریو پرداخت و گفت: در واقع در این رزمایش تمرین خودامدادی و دگر امدادی مد نظر است؛ در این سناریو براساس تساعد گاز H۲S تعدادی از افراد دچار مسمومیت شیمیایی شده‌اند و با تمرین خود امدادی و دگر امدادی وضعیت جسمی مصدومین کنترل می‌شود.

وی افزود: اینکه فرد بتواند بعد از بروز این دست حوادث ضمن خود امدادی به افراد آسیب دیده دیگر تا رسیدن نیروهای تخصصی درمان نیز کمک کند؛ همچنین تمرین انتقال امن و سریع مصدومان حادثه از دیگر بخش‌های سناریو بود که توسط دستگاه‌های مرتبط به خوبی اجرا شد.

مدیر بهداری رزم ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه در این رزمایش زنجیره بروز حادثه تا انتقال به مراکز درمانی تمرین شد، خاطرنشان کرد: بعد از انتقال به اولین مرکز اورژانس منطقه تریاژبندی مجدد صورت می‌گیرد و مجروحینی که وضعیت وخیم‌تری دارند با امداد هوایی منتقل خواهند شد، در مرحله بعد آمبولانس جمعی و هماهنگی بیمارستان‌های اراک انجام شده و مصدومین به بیمارستان منتقل می‌شوند که در بیمارستان نیز پزشکان و کادر درمان آموزش لازم در این خصوص را دیده‌اند.

کد خبر 1787623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha