به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد؛ حجت الاسلام علی گندمی، مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان یزد امروز (۱۲ آبان) با اعلام این خبر گفت: مساجد بهترین، با فضیلتترین و شریفترین مکان برای تلاوت قرآن کریم هستند و این طرح در بیش از ۱۲۰ مسجد در شهرستان یزد در حال برگزاری است.
مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان یزد و مجری این طرح با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «هر مسجد، یک پایگاه قرآنی باشد»، گفت: مساجد از صدر اسلام تاکنون بهعنوان پایگاه معنویت و خودسازی بوده و چه جایی بهتر از اینکه مسجد به پایگاه قرآن تبدیل شود.
حجت الاسلام گندمی گفت: در استان یزد با طراحی کرسیهای تلاوت با عنوان مسجد پایگاه قرآن عملیاتی شده و با استقبال خوبی که از مساجد داشتیم، جمع کثیری از نوجوانان و قرآنآموزان بهصورت هفتگی در مساجد حضور یافته و با حضور مربیان مجرب در این طرح شرکت و از آموزشها بهرهمند میشوند.
وی با اشاره به پنج گام مهم این طرح اظهار کرد: جذب قرآنآموز، سطحبندی و بهرهمندی از اساتید مجرب، ارائه محتوای آموزشی، ارزیابی و مسابقات و بهکارگیری از گامهای مهم این طرح هستند تا افراد بتوانند به روشی جذاب، نو و مؤثر و با شیوههای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته و پس از شرکت در دورههای تخصصی در مسابقات با سربلندی بیرون آمده و شاهد درخشش آنها در سطح استان و کشور باشیم.
مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد استان یزد گفت: از مجموع افرادی که در این طرح شرکت میکنند و نخبگان جلسات در هر مسجد دور هم جمع شده و حداقل یک گروه همخوان از پنج تا ۱۰ گروه تشکیل و آموزشهای لازم ارائه میشود و بهعنوان گروه همخوانی و نمایندگان کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در همایشها و مراسمهای مختلف حضور یافته و اجرای برنامه دارند.
استاد طرح مسجد پایگاه قرآن در استان یزد ادامه داد: وقتی نوجوانان و قرآنآموزان جذب شدند، براساس سطحبندی انجام شده محتوا و مباحث آموزشی را زیر نظر اساتید و مربیان مجرب دریافت و بهصورت تدریجی رشد آنان را شاهد خواهیم بود و در گام بعدی در مدارس، مساجد و حسینیهها، پایگاههای بسیج و مجالس مختلف افراد بهکارگیری و با یک سبقه قرآنی، جامعه و مردم را با هنرمندی هر چه تمام به فضای قرآنی جذب خواهند کرد.
نظر شما