به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان امروز به مناسبت روز فرهنگ عمومی راهی نجف آباد و روستای جلال آباد شد تا از روستای برگزیده مرحله نیمه نهایی جشنواره دوستدار کتاب بازدید کند و از نزدیک در جریان فعالیت ها قرار گیرد.
رقابت در جشنواره روستای دوستدار کتاب به میزان بیش از ۲۰۰ روستا و آبادی است که جلال آباد نجف آباد توانسته به مرحله نهایی راه پیدا کند.
کتابخانه ای با قدمت بیش از چهار دهه و گسترش فرهنگ ناب مطالعه و اندیشه های شگرف در این روستا افتخاری برای این منطقه بوده و باعث شده تا این روستا شهره روستاها و شهرهای نجف آباد بشود.
سفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با تجلیل از برترین های کتابخوانی همراه بود که البته در این بازدید مسئولان شهرستانی نیز همراه سید مهدی سیدیننیا شدند.
برنامه های متنوع کتابخوانی در روستای جلال آباد
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نجف آباد در این بازدید گفت: کتابخانه قائم روستای جلال آباد در سال ۱۳۵۷ تاسیس و تا کنون مشغول به فعالیت است.
محبوبه عبادالهی به برنامه های این کتابخانه اشاره کرد و افزود: برگزاری جلسات کتابخوانی حلقه مادران دانا به صورت هفتگی و برگزاری کارگاه های کتابخوانی مادر و فرزند در طول سال از جمله برنامههای این مرکز است.
وی برگزاری حلقههای کتابخوانی ویژه نوجوانان و کارگاههای مهارت افزایی همراه با کتابخوانی، تولید محتوا و معرفی کتاب برای نوجوانان و بزرگسالان از دیگر فعالیتهای این کتابخانه اعلام کرد.
عبادالهی با بیان اینکه این روستا در جشنواره روستای دوستدار کتاب شرکت کرده، خاطرنشان ساخت: روستای جلال آباد در دهمین جشنواره روستاها و عشایر دوستدار کتاب سال ۱۴۰۳ یکی از روستاهای برتر در مرحله نیمه نهایی شناخته شده است.
وی یادآورشد: کانون مسجد این روستا نیز پیشگام در فعالیت های فرهنگی و هنری بوده و پیوند خوبی بین مسجد، منزل و مدرسه وکتابخوانی در این منطقه شکل گرفته که ثمرات آن متوجه مردم خواهد شد.
اندیشه های ناب در بین مردم روستای جلال آباد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در این بازدید اهمیت کتابخوانی، توجه به فرهنگ روستایی و ایدههای جذاب را مهم برشمرد و اذعان داشت: اندیشه های ناب در بین مردم روستای جلال آباد وجود دارد و به واسطه مطالعه رشد فکری رقم خورده است.
سید مهدی سیدیننیا با بیان اینکه کتاب برای رسیدن به قله و تولید علم دریچههای جدید را به روی ما می گشاید، افزود: روستای جلال آباد الگویی برای دیگر نقاط کشور محسوب می شود.
وی ادامه داد: کتاب حاصل اندیشه و تفکر عمیق یک مولف در طول سالها تلاش علمی است که مردم در نقاط مختلف از آن برای پیشرفت خود استفاده می کنند و در یک روستا مثل جلال آباد جریان سازی شده و مردم از اندیشههای ناب بهره مند هستند.
سیدیننیا با بیان اینکه کتاب در فضای فرهنگی جامعه با وجود شبکههای اجتماعی خوش میدرخشد، یادآورشد: نسل جدید نباید از مطالعه و انس با کتاب فاصله بگیرند و مطالب را تنها در فضای مجازی جستجو کنند.
نظر شما