به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «newarab»، «سازمان بین المللی کار» در تصمیم اخیر خود رای مثبت برای به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک کشور داد.
این سازمان با ارتقای وضعیت فلسطین از یک «جنبش آزادیبخش» به یک «کشور ناظر غیرعضو»، فلسطین را به عنوان یک کشور به رسمیت شناخت.
«کنفدراسیون اتحادیههای کارگری بینالمللی» با استقبال از تصمیم سازمان بین المللی کار در این باره گفت: اگرچه این اقدام از اعطای عضویت کامل به فلسطین فاصله دارد، اما به فلسطینیها حقوق و امتیازات جدیدی برای فعالیتها و کنفرانسهای«سازمان بین المللی کار» میدهد.
سازمان بین الملی کار آژانس سازمان ملل متحد است که وظیفه تعیین استانداردهای بین المللی کار و حمایت از عدالت اجتماعی و اقتصادی را بر عهده دارد.
«لوک تریانگل»، دبیر کل کنفدراسیون اتحادیههای کارگری بینالمللی گفت: به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی سازمان بین المللی کار گامی مهم در راه اعتراف بین المللی گستردهتر در حمایت از کشور فلسطین است.
وی افزود: این نشانه امید و همبستگی قوی با مردم فلسطین است که همچنان چالش های بزرگی را برای حقوق انسانی و کارگری خود تحمل می کنند.
وی با اشاره به به رسمیت شناختن فلسطینبه عنوان یک کشور توسط ۱۴۶ کشور جهان، از همه دولت ها خواست تا به آنها بپیوندند و افزود که جنبش اتحادیه کارگری در سراسر جهان به پذیرفته شدن فلسطین به عنوان یک عضو کامل و برابر جامعه بین المللی متعهد است.
در ماه می ۲۰۲۴، اسپانیا، ایرلند و نروژ فلسطین را به عنوان یک کشور در بحبوحه جنگ مداوم اسرائیل در غزه به رسمیت شناختند.
در ژوئن گذشته، «گیلبرت هونگبو»، مدیر کل سازمان بین المللی کار از نقض حقوق کارگران فلسطینی به دلیل جنگ وحشیانه که تاکنون اسرائیل در غزه که تا کنون دست کم ۴۳ هزار کشته برجای گذاشته است، انتقاد و خاطرنشان کرد که در یک سال گذشته حدود نیم میلیون شغل دز غزه از بین رفته و ۲۰۰ هزار فلسطینی به دلیل جنگ از محل کار خود در سرزمینهای اشغالی اخراج شده اند.
نظر شما