به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، سعید لشگری-معاون راهبری استان های حوزه هنری در نخستین نشست مشترک مدیران حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی به تدوین سند تحول حوزه هنری اشاره و اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ همزمان با تدوین این سند یک سند زیست بوم نیز تدوین شده است.
وی با بیان اینکه فهم ما از سند زیست بوم این که مدیر استان چه مقدار از بوم محل زندگی و کاری خود فهم دارد، افزود: متاسفانه برخی از مدیران استان ها در اجرای سند زیست بوم دغدغه مند نیستند.
لشگری با تاکید براینکه با قوت درصددیم بر اساس «زیست بوم» حرکت کنیم و سند زیست بومی که از سوی مراکز استانی تدوین شده، مبنای برنامهها و اقدامات هنری استانی باشد، تصریح کرد: برای مثال در استانی، هنر نمایشی و در استانی دیگر شعر و داستان نویسی برایمان اهمیت دارد و همین موضوع، مبنای نقشه عملیاتی در استانها است.
وی با بیان اینکه نقشه تحول دغدغه های ذهنی مدیران استان هاست، گفت: ۳۰ نقشه تحول به واسطه حوزه های هنری انقلاب اسلامی استان ها ترسیم شد که برای توسعه هنر انقلاب اسلامی در سطح کشور ارزشمند است.
لشگری بیان کرد: چهارسال گذشته حوزه هنری انقلاب اسلامی ۱۱ درصد افزایش بودجه داشته است.
وی با بیان اینکه تا به امروز ۱۰۰ نیروی انسانی به مراکز حوزه هنری در استان ها تزریق شد، گفت: برای تولید آثار هنری فاخر نیازمند تقویت زیرساخت ها در مراکز حوزه هنری استان ها هستیم.
لشگری با ابراز گلایه مندی از مشکل توزیع آثار هنری، افزود: کتاب های متعددی چاپ و روانه بازار نشر شده اما به عنوان راهبردی ترین محصول فرهنگی آنگونه که باید در سبد فرهنگی خانوار جانمایی نشده است.
نظر شما