به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان آذربایجانغربی، مسئله حجاب و رابطه آن با موفقیت و پیشرفت اجتماعی زنان اغلب موضوعی است که دیدگاهها و نظرات مختلفی را به خود جلب میکند. برای بسیاری، حجاب نمادی از انتخاب شخصی، هویت فرهنگی، و باورهای دینی است. برای برخی، ممکن است این موضوع در تقابل با دیدگاههای مدرنتری درباره آزادی فردی و برابری جنسیتی قرار گیرد. برای بسیاری از زنان، حجاب به عنوان بخشی از هویت دینی و فرهنگی، منبعی برای اعتماد به نفس و عزت نفس است.
همچنین برخی معتقدند که حجاب میتواند به کاهش توجه بر ظواهر و تمرکز بیشتر بر تواناییها و مهارتها کمک کند و پیروی از سنتها و ارزشهای مشترک میتواند حس تعلق به جامعه و تقویت روابط اجتماعی را به همراه داشته باشد
نازآفرین قاسمزاده، متخصص اخلاق پزشکی و استاد دانشگاه ارومیه، در رویداد رسانهای «طنین» بین خبرنگاران گفت: در تمام سالهای فعالیت کاری خود تلاشم بر برقراری تعادل بین شغل و زندگی خانوادگیم بود.
وی افزود: به عنوان یک مادر شاغل پیشنهاد مرخصی شش ماهه بارداری را بنده به هئیت دولت پیشنهاد داده که مورد تصویب قرار گرفته است.
قاسمزاده افزود: مرخصی شش ماهه زایمان فرصتی به مادران می دهد تا در کنار نوزاد خود بوده و از نوزاد مراقبت کند و هم بتواند بعد از پایان مرخصی با آرامش خاطر بیشتر در محیط کار حضور پیدا کند.
این استاد دانشگاه ارومیه هدف از افزایش مرخصی زایمان را کاهش استرس و فشارهای روحی ناشی از مسئولیتهای مادرانه و شغلی عنوان کرد
استاد دانشگاه ارومیه بیان کرد: از دیگر پیشنهادات من ورزش در زمان اداره بود که دربیشتر مناطق کشور به مرحله اجرا در آمده و این طرح به منظور افزایش سلامت و رفاه بانوان و کاهش فشارهای روحی و جسمی تاثیر بسزایی داشته است.
وی در خصوص چادری بودن خود گفت: حجاب من نه تنها مانع پیشرفتم نبوده بلکه در بسیاری از فعالیتهام عامل و ضامن پیشرفتم بوده است.
قاسمزاده داشتن حجاب در سفرهای خارجی خود را فرصتی برای ایجاد ارتباط بهتر و افزایش اعتماد عنوان کرد.
وی گفت: همواره تلاش کردم با رعایت حجاب خود در محیط کاری و سفرهای خارجی،حجاب را به عنوان نماد فرهنگی و هویت اسلامی زن ایرانی ترویج دهم.
قاسمزاده در پایان گفت: بانوان شاغل می توانند با پایبندی به اصول اخلاقی و ارزشهای درونی، به تعادلی ارزشمند در زندگی برسند و این پیام را به نسل آینده انتقال دهند.
نظر شما