به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر و برخوار در مجلس شورای اسلامی در اولین نشست کانون های تخصصی سلامت رضوی استان اصفهان با تقدیر ازمسئولین شهرستان برخوار، خیرین و واقفین و مدیریت کانون های خدمت رضوی و شبکه خادمیاری که در احداث، تجهیز و راه اندازی و ارائه خدمات در درمانگاه زنده یادعلی قربانی شهر سین برخوار همکاری نموده اند اظهار داشت: وقتی یک کار می خواهد شروع شود همه با ذوق و شوق شرکت می کنند اما هزینه های راه اندازی یک خدمت کمتر و راحت تر از استمرار آن است آنچه مهم است ادامه ارائه خدمات بهداشتی، سلامت و پزشکی است.
حاجی دلیگانی با اشاره به هزینه های بالای خدمات درمانی خاطر نشان ساخت: برای استمرار خدمات این مرکز باید برای منابعی به عنوان پشتوانه مالی اندیشیده شود که امیدواریم در آینده در جلساتی برای آن تدابیری اتخاذ کنیم.
وی تصریح کرد: به نوبه خودم به عنوان کسی که خداوند آبروئی به من داده و جایگاهی را از مردم به امانت به من سپرده هرچقدر که در این راه بتوانم جهت اعتلای این کار خدمت بیشتری انجام دهم باعث خوشحالی بیشتر من است.
ساختار خادمیاری یک گنج است
سیدمحمدصادق سجادزاده، معاون اجتماعی مدیریت کانون های خدمت رضوی استان ساختارشبکه خادمیاری را گنجی بی پایان نامید که درآن انبوهی از متخصصان، خیرین و فعالین اجتماعی موجوداست که هنوز شناسایی نشدهاند.
سجادزاده با اشاره به وظایف کانون های تخصصی تاکید کرد: محور فعالیت ما در کانونهای محلهای است. اگر کانون های تخصصی کار و فعالیت را به دل محلات ببرند، شناسایی آن ها از خادم و مخدوم بهتر و بیشتر میشود.
معاون اجتماعی مدیریت کانون های خدمت رضوی استان اصفهان با اذعان به این مطلب که قطعاً در همه شهرستانها و شهرها پزشکان، مراکز پاراکلینیک و داروخانههایی هستند که به خاطر ارادت به حضرت ثامن الحجج علیه السلام حاضرند حداقل هفتهای یک روز برای مردم نیازمند وقت بگذارند و ارائه خدمت کنند تصریح کرد: حتی کم نیستند متخصصینی که هفتهها باید برای نوبت گرفتنشان منتظر بمانیم اما به محض اینکه نام حضرت رضا علیه السلام برده می شود با جان و دل این خدمت را می پذیرند.
وی افزود: وظیفه ما این است که در این شبکه عظیم، ظرفیتهای بالقوه ای که از متخصصان ارادتمندو علاقمند به حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام موجوداست را خوب شناسایی و دعوت به همکاری کنیم.
وقتی خادمیاران رضوی پای کار می آیند
سیدمحمد میرشفیعیان، دبیر شورای سیاست گذاری کانون های تخصصی سلامت استان اصفهان تعداد خدمات دندانپزشکی ارائه شده به مراجعین به مرکز درمانی زنده یادعلی قربانی توسط خادمیاران سلامت از خردادماه سالجاری را ۵۳۰خدمت برشمرد که ۱۲۰ مورد آن بطور رایگان برای مددجویان و افراد کم درآمد منطقه برخوار و شهر سین به انجام رسیده است.
وی همچنین سایرخدمات پزشکی به مددجویان و افرادکم درآمد منطقه را از تیرماه تاکنون ۱۵۰مورد ویزیت رایگان پزشک عمومی و۱۱۰ مورد حجامت برشمرد.
میرشفیعیان باتشکر از همه کسانی که دراین امرخیر همراهی کرده اند خاطرنشان کرد: اگرچه ما متکفل امر درمان نیستیم اما باتوجه به نیاز منطقه و اتکا به توان خادمیاری در تاریخ۸/۸/۱۴۰۲ به نام حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام اولین چراغ این ساختمان که بیش از ۱۰سال به صورت نیمه کاره رهاشده بود را با پی گیری های مادر مرحوم علی قربانی و نماینده شهرستان تحویل گرفتیم و با کمک خیرین تا خرداد ۱۴۰۳ پی گیر ساخت و تهیه تجهیزات مرکز بودیم.
ویزیت پزشکان عمومی، یک واحد دندانپزشکی، دو واحد تزریقات و پانسمان آقایان و خانمها، اتاق احیا و دستگاه ECG، واحد حجامت و روانشناسی و مشاوره ازجمله امکانات این مرکز است که میرشفیعیان به آن ها اشاره کرد و افزود: هم اکنون ۱۵ نفر نیروی درمانی یاور و خادمیار رضوی بصورت ثابت و ۷ نفربصورت پاره وقت دراین مرکز حضور دارند و آقای دکترگوهریان فلوشیپ جراحی و دبیرعرصه تخصصی سلامت رضوی نیز یک روز در هفته بیماران ارجاعی راویزیت رایگان می کنند و تاکنون با مساعدت نیکوکاران و هلال احمر بیش از۱۷۰ میلیون تومان دارو به بیماران تحویل شده است.
وی در ادامه به برنامه های فرهنگی از جمله چهارشنبه امام رضایی مرکز خادمیاری نیکوکاری امام رئوف اشاره کرد و گفت: تمامی خدمات خادمیاران درمانی در این مرکز برای روز های تاسوعا وعاشورای حسینی و سایر ایام ویژه بصورت رایگان ارائه می شود.
رونمایی از کاورویژه خادمیاران سلامت و قدردانی از خانم برکات بانوی خیر منطقه برخوار و حاجیه خانم قربانی مادر مرحوم علی قربانی، از برنامه های دیگر اولین نشست سالانه کانون های تخصصی سلامت استان اصفهان بود.
لازم به ذکر است شهر سین با حدود۸۵۰۰ نفر جمعیت ازتوابع مرکزی شهرستان برخوار اصفهان می باشد که تاکنون از هرگونه امکانات درمانی محروم بوده است و اهالی این شهر مجبور به مراجعه به شهرهای اطراف بوده اند. مرکز درمانی مرحوم علی قربانی و مرکز نیکوکاری امام رئوف تنها مرکز درمانی این شهر است که با همت خادمیاران سلامت اصفهان هم اکنون تنها ملجا و امید اهالی منطقه است و کمک خیرین دراحداث یک داروخانه و سایر تجهیزات پاراکلینیک در این مرکز می تواند بخش عمده ای از نیازهای درمانی این شهر و روستاهای آن را مرتفع کند.
نظر شما