به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شمال استان اصفهان، در آستانه فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی، ویژه برنامه «دانایی مانایی» از سری برنامههای جشنواره «من یار مهربانم» با حضور بانوی نویسنده و پژوهشگر کاشانی در دبیرستان ترنجس کاشان برگزار شد.
فاطمه سادات مروج نویسنده آثاری چون «اوج آرامش»، «غزلی برای تو»، «با چشم باز رفتم»، و «روایتگر» در این برنامه که از سوی فرهنگسرای خانواده سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان اجرا شد، به معرفی آثار خود پرداخت.
وی با خوانش بخشهایی از کتاب «با چشم باز رفتم» با موضوع خاطرات ۴۲ شهید روستای مرق ضمن ترغیب دانشآموزان به خواندن کتاب، آنها را با سبک و سیره زندگی شهدا آشنا کرد.
همچنین در این برنامه، کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی با اشاره به اینکه اثر کتاب خواندن به مراتب بیشتر از فیلم دیدن است گفت: با توجه به اینکه نوجوان قدرت تخیل بسیار خوبی دارد، اگر به نوجوان کتابِ خوب معرفی شود میتواند در همزاد پنداری و الگوگیری نوجوان نقش بسزایی داشته باشد.
زینب رمضانعلیزاده افزود: از آنجا که نوجوان علاقهمند به داستانهای خیالی و هیجان انگیز است، باید به او کتابهایی را معرفی کرد که بتواند مرز بین واقعیت و خیال را تشخیص دهد و گر نه دوران واقعی را خیال و دنیای خیال را واقعی فرض کرده و دچار چالشهای هیجانی میشود.
وی با معرفی کتابهای «سلام بر ابراهیم» و «تنها گریه کن» بر ضرورت ارائه الگوی واقعی و اسطورههای حقیقی به نوجوانان تاکید و با معرفی کتاب«تَرگُل»، آنها را با دلایل عقلی و روانشناسی حجاب آشنا کرد.
اجرای نمایش و مسابقه توسط گروه هنری ترنم به کارگردانی فاطمه سمنگان و اهدای کتاب به برندگان از دیگر بخشهای این ویژه برنامه بود.
همچنین در این برنامه از برگزیدگان مسابقه کتابخوانی «سلام بر ابراهیم» که پیشتر از طرف فرهنگسرای خانواده و با هماهنگی کادر مدرسه صورت گرفته بود تقدیر و با طرح سوال چالشی چند نکته از آخرین کتابی که دانشآموزان مطالعه کردهاند به برندگان جوایزی تقدیم شد.
نظر شما