به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ علی علویان، دوشنبه (۲۱ آبان) در مراسم رونمائی از کتاب «مثل یک فرمانده لشکر» خاطرات زندگی سردار شهید حاج مهدی طیاری که به همت حوزه هنری انقلاب اسلامی و با همکاری سپاه ثارالله استان برگزار شد؛ علت نگارش این کتاب ۳۶ سال بعد از شهادت ایشان را مهجوریتزدایی دانست و گفت: این کتاب حاصل یک سال و نیم مطالعه و مصاحبه و نگارش است که در ۱۲ فصل تنظیم شده است.
وی افزود: من در این کتاب از مردی نوشتم که در سختترین معرکهها، دفاع از انقلاب اسلامی را فراموش نکرد ولو به قیمت پرپر شدن دختر سه سالهاش زینب در مقابل دیدگان خود و همسرش باشد.
علویان ادامه داد: از مردی نوشتم که اسطوره شجاعت و فرماندهی و حتی اسطوره مهربانی بود؛ حاج مهدی طیاری، فرماندهی به معنی واقعی کلمه فاتح بود؛ هم در عملیاتهای مختلف و هم بر قلب همه نیروهای گردان خود فرماندهی میکرد و حضور ۲۹ روحانی {به دلیل جاذبه حاج مهدی} در یک گردان باعث اعتراض بقیه شده بود.
وی با اشاره به اینکه حاج مهدی طیاری در کربلای ۱ با گردان ۴۱۹ وارد معرکه شد و قلاویزان را فتح کرد؛ در والفجر ۸ فاتح پادگان نیروی دریایی ارتش و خالق حادثه غرور آفرین رأس البیشه بود.
علویان با بیان اینکه حاج قاسم در پاسخ به این پرسش که دوست داشتی در نبرد با داعش کدام یک از فرماندهان کنار شما بود؟ پاسخ دادند طیاری! تصریح کرد: حاج قاسم پس از شهادت حاج مهدی گفت نه فقط ما که انقلاب او را از دست داد.
سردار حسین معروفی، معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین کشور نگارش کتب دفاع مقدس را هم مورد تأکید امام خامنهای و هم در راستای جلوگیری از تحریف دفاع مقدس دانست و افزود: حاج مهدی اهل رعایت اخلاق و ادب بود و جوانمردی از خصوصیات عشایر است.
وی یادآور شد: یک فرمانده خوب، فرمانبر خوبی است و طیاری اینگونه بود و در نظام ولایی و دفاع مقدس شیعه تنوری شد و ما به واسطه وجود چنین شخصیتهایی یک سرمایهدار واقعی هستیم.
گفتنی است؛ نام کتاب برگرفته از سخنان حاج قاسم در خصوص شهید طیاری است؛ آنجا که گفته است« طیاری نه تنها از دست ما بلکه از دست انقلاب رفت. او فقط فرمانده گردان ۴۱۹ نبود؛ او واقعاً مثل یک فرمانده لشکر توی صحنه جنگ نیروها را هدایت میکرد؛ او امید لشکر ۴۱ ثارالله بود و حالا ما همه امیدمان را از دست داده بودیم»
این کتاب توسط انتشارات سوره مهر به چاپ رسیده است.
نظر شما