راه‌اندازی کمپین مبارزه با اعتیاد در مسجد «فیضان مدینه» انگلیس

در تلاشی برای مبارزه با اعتیاد در جامعه «پیتربورو» انگلیس، مسجد «فیضان مدینه» میزبان یک رویداد آگاهی‌بخشی در مورد مضرات مواد مخدر و الکل بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « aboutislam»، در تلاشی برای مبارزه با اعتیاد در جامعه «پیتربورو» انگلیس، مسجد «فیضان مدینه» میزبان یک رویداد آگاهی‌بخشی در مورد مضرات مواد مخدر و الکل بود.

این کارگاه توسط دکتر «ازهر چاودری»، پزشک عمومی محلی در پیتربورو با هدف کمک به خانواده ها و افرادی که با اعتیاد دست و پنجه نرم می کنند، برگزار شد.

در این کارگاه که با استقبال تعداد زیادی از جوانان جامعه روبه رو شد، راه‌هایی برای حمایت از افراد معتاد به مواد مخدر و الکل  و همچنین راهکارهایی برای جلوگیری از ورود جوانان به این حیطه با توجه به دستورات اسلامی، ارائه شد.

دکتر چاودری که در مرکز پزشکی «تیستلمور» نیز کار می‌کند، مشکل اعتیاد را یک مشکل بسیار بزرگ توصیف کرد که باید مقابله جدی با آن صورت بگیرد.

به گفته او، دسترسی به افراد آسیب دیده به دلیل مشکلات فرهنگی که برای افراد به وجود می‌آید، چالش برانگیز بوده است.

چاودوری خاطرنشان کرد: مشارکت مسجد در این رویداد دلگرم کننده بود، زیرا کمیته مسجد نه تنها در آن شرکت کرد، بلکه در سازماندهی کارگاه نیز کمک کرد.

وی افزود: این یک موضوع برای جامعه حساس است و افراد آسیب‌دیده هم بسیار حساس هستند؛ بنابراین باید با احتیاط به آن پرداخته شود، اما نگرش‌ها در حال بهبود است و ما امیدواریم بتوانیم گام‌ مثبتی در این زمینه برداریم.

دکتر چاودری، یکی از اعضای انجمن پزشکی اسلامی بریتانیا از زمانی که در سال ۲۰۰۱ از پاکستان نقل مکان کرد، به جامعه خدمت کرده است.

او در کنار حرفه پزشکی، داوطلبانه وقت خود را برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی درباره دیابت و غربالگری سرطان در مسجد برای افزایش آگاهی سلامت در جامعه مسلمانان بریتانیا صرف کرده است.

چاودری در این باره گفت: من عاشق کاری هستم که انجام می دهم؛ من مشتاق نجات جان انسان‎‌ها هستم.

«راجا الیاس» از یک موسسه خیریه که با شورای شهر پیتربورو، پزشکان عمومی و سرویس مشروط همکاری می کند، این کارگاه را گامی در مسیر درست توصیف کرد.

این موسسه خیریه که هدف آن دستیابی به جوامع محروم است، یک کلینیک در مرکز پزشکی «تیستلمور» راه اندازی کرده و به افراد معتاد کمک می‌کند.

الیاس در این باره گفت: این کارگاه با حضور خوب افراد و به صورت تعاملی برگزار شد. دیدن جوانان که درباره چگونگی محافظت از خود می پرسیدند، بسیار خوشایند بود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: باز بودن مسجد برای میزبانی رویدادهای بیشتر، از جمله رویدادهای ویژه زنان، نشان دهنده تغییر معناداری در نگرش افراد جامعه نسبت به مساجد است.

مسجد «فیضان مدینه» از طریق تلاش‌های خود برای میزبانی این کارگاه، تعهد خود را برای رسیدگی به چالش‌هایی که جامعه بریتانیا با آن روبرو  است، نشان داده است.

نقش مسجد به عنوان یک مرکز اجتماعی نه تنها فضای امنی را برای بحث در مورد مسائل دشواری مانند اعتیاد فراهم می‌کند، بلکه به توانمندسازی نسل جوان با دانش برای تصمیم‌گیری آگاهانه کمک می‌کند.

با تقویت مشارکت بین رهبران جامعه، متخصصان سلامت و سازمان‌های حمایتی این امید وجود دارد که نگاه‌های منفی به اعتیاد کاهش یابد و کسانی که نیازمد کمک هستند، احساس حمایت بیشتری کنند.

کد خبر 1789924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha