خبرگزاری شبستان_ آذربایجان غربی؛ موضوع بانوان در عرصه مقاومت و نقش آنها در فعالیتهای اجتماعی، فرهنگی و سیاسی میتواند بهخصوص در زمینههای مذهبی و اجتماعی، بسیار حائز اهمیت باشد. بانوان در مساجد، به عنوان یکی از ارکان مهم جامعه، میتوانند نقش زیادی در ترویج فرهنگ مقاومت و ایستادگی ایفا کنند. نقش آموزشی و پرورش نسل جدید بانوان میتوانند با برگزاری کلاسهای آموزشی در مساجد، بزرگترین حامیان تربیت نسل جدید با ارزشهای دینی و فرهنگی باشند. این کلاسها میتواند شامل آموزش قرآن، درسهای دینی و تاریخی و آشنا کردن جوانان با فرهنگ مقاومت باشد.
همچنین تشکیل گروههای منسجم بانوان میتوانند با تشکیل گروههای مختلف، اهالی مسجد را به کارهای فرهنگی، اجتماعی و خدماتی دعوت کنند. این گروهها میتوانند در راستای ترویج فرهنگ مقاومت و ایستادگی علیه ظلم و ستم فعالیت کنند برگزاری مراسمات و یادبودها مراسمهای مذهبی و یادبود شهدا میتواند بستری برای ترویج فرهنگ مقاومت باشد و بانوان میتوانند با برگزاری چنین مراسمها، یاد خاطرهها و فداکاریهای در راه مقاومت را زنده نگه دارند.
حضور فعال در مباحث سیاسی و اجتماعی بانوان میتوانند با شرکت در مجامع و نشستهای اجتماعی، صدای خود را در حمایت از مقاومت و حقوق مردم به گوش دیگران برسانند و برگزاری برنامههای خیریه میتواند به ترویج همبستگی اجتماعی و کمک به خانوادههای نیازمند، به ویژه در زمانهای بحران و مقاومت کمک کند و همچین بانوان میتوانند با نشر آموزههای دینی و انسانی در راستای حفاظت از کیان جامعه و حفظ اصول انسانی و اخلاقی در مقابل تهدیدات مقاومت کنند. این موارد تنها بخشی از فعالیتهایی هستند که بانوان میتوانند در راستای ترویج مقاومت و فرهنگ ایستادگی انجام دهند. این اقدامات میتوانند تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند اگر در کنار یکدیگر و با همکاری سایر اعضای جامعه به انجام برسند.
لیلا نجفزاده، مدیر کانون فرهنگی و هنری علی ابن ابیطالب شهرستان نقده، به خبرنگار شبستان در ارومیه گفت: بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر عضو کانون فرهنگی و هنری علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان نقده عضو هستند و در تمام مناسبتهای ملی و مذهبی حضور فعال دارند.
وی در ادامه با اشاره به نصر مقاومت و فرمان مقام معظم رهبری گفت: ما بانوان در تمام صحنههای انقلاب همیشه در عرصه میدان بودیم و امروز نیز جهت تبعیت از فرمان مقام معظم رهبری نصر مقاومت را در کانون راه اندازی کردیم.
نجف زاده ادامه داد: تا به امروز بیش از ۵ میلیون تومان مبلغ نقدی، یک پلاک و زنجیر طلا و تعدادی پتو توسط بانوان خیر به جبهه مقاومت پرداخت شده است.
مدیر کانون فرهنگی و هنری علی ابن ابیطالب شهرستان نقده گفت: فردا چهارشنبه نیز آش به نفع جبهه مقاومت در این کانون پخت و فروش خواهد شد و همچنین ایستگاه جای صلواتی نیز دائر میشود.
به همت بانوان اهدای ۲۱ گرم و اهدای نقدی مبلغ ۱۸ میلیون تومان در حاشیه چهلم شهید نصرالله
لیلا رجب، مسئول اداره امور بانوان تبلیغات اسلامی استان آذربایجانغربی، از اهدای طلا توسط بانوان در حاشیه بزرگداشت چهلم شهادت سید مقاومت و ادامه پویش طلایی بانوان همدل خبر داد.
وی گفت : در مراسم چهلم شهید نصرالله بانوان مقاومت همچون هشت سال دفاع مقدس که پشتیبانی جبهه ها را انجام می دادند با اهدای سه جفت گوشواره، دو انگشتر زنانه ، مدال و سه عدد طلای گرمی جمعا به میزان ۲۱ گرم و اهدای نقدی مبلغ ۱۸ میلیون تومان به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک گفتند.
رجب ادامه داد: مبلغ جمع آوری شده به دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه تحویل داده شد.
سئول اداره امور بانوان تبلیغات اسلامی استان آذربایجانغربی بیان کرد: همچین در جشن گلریزان به نفع جبهه مقاومت هم میزان ۱۷۴ گرم طلا در ارومیه جمع آوری شده بود.
نظر شما