به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، ۲۵ آبانماه سال ۱۳۶۱ که به نام روز حماسه و ایثار اصفهان نامیده شده، یادآور خاطره حماسه آفرینی مردم این شهر هنگام تشیع ۳۷۰ شهید در یک روز است که این ملت شهید پرور همزمان با تشیع پیکرها، رزمندگان را نیز عازم جبهه های جنگ کردند.
مهین دوستی، عشق به کشور و ارزش ها آن قدر در بین مردم نصف جهان فراگیر شده که آنان بدون هیچ نگرانی همزمانی که فرزندان خود را بر دستانشان تا گلستان شهدا تشیع می کنند، مسیر اعزام به جبهه های جنگ را نیز برای دفاع از کیان وطن، آب می پاشند.
بیش از چهار دهه از این حماسه پر شکوه اصفهانی ها می گذرد و امسال که همزمان شده با روزهای پایانی کنگره ملی و یکساله ۲۴ هزار شهید استان اصفهان، نقش جهان حال و هوای دیگری به خود گرفته است.
مدیریت شهری با نصب المانهای ایثار و شهادت در سطح شهر، آذینبندی از نوع حماسه و زیباسازی این خطه به یاد شهدا، حال و هوای شهر را متفاوت کرده و حس و بوی معنویت تا ۲۵ آبانماه در کوچه و خیابانها به جان مینشیند.
تبلیغات شهری و نصب ۲ هزار پرچم در سراسر اصفهان
معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار اصفهان با اشاره به فعالیت های صورت گرفته برای مناسبت روز اصفهان گفت: تبلیغات شهری به این موضوع اختصاص یافته و یک هفته ای حال و هوای شهر به یاد حماسه آفرینی سال ۶۱ اختصاص دارد.
کمال حیدری با بیان اینکه ۲ هزار پرچم با طراحی روز اصفهان آماده و نصب شده، افزود: المان و تصاویری از شهدا در سطح شهر و گذرگاه های مهم نصب شده است.
وی ادامه داد: برنامههای فرهنگی نیز به همین مناسبت و اجلاسیه ۲۴ هزار شهید استان اصفهان با همکاری دیگر دستگاه های اداری اجرا میشود.
حیدری یادآورشد: طرحهای فرهنگی نهادهای مردمی نیز در این راستا حمایت خواهند شد و بسیاری از برنامه های مردمی به صورت خودجوش اجرا خواهد شد.
۲۵ آبانماه سرآمد برنامه ها در اصفهان
کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان که از هفته دفاع مقدس سال گذشته آغاز شده و به مدت یک سال ادامه داشته و در این مدت هزاران برنامه فرهنگی در سراسر این استان اجرا شد.
تولید محتوا، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری یادواره و اجلاسیه های شهرستانی، محلی، قشری و مشاغل از جمله برنامههای این یک سال بوده که با مشارکت گروههای مختلف انجام شد و ۲۵ آبانماه سرآمد همه برنامهها خواهد بود.
گروههای مردمی، تشکل های دینی، دستگاه های اداری و نهادهای عمومی همه پای میدان آمدند و در روز حماسه و ایثار اصفهانیها، این شکوه و عظمت را ترسیم می کنند.
بچههای مسجد طلایه دار گسترش فرهنگ ایثار و مقاومت
مساجد که در سال ۶۱ و دوران دفاع مقدس یکی از مهمترین پایگاههای پشتیبانی و برنامهریزی حمایت از رزمندگان در جبهههای جنگ بودند در یک سال برگزاری کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان هم نقش خود را به واسطه نسل جدید ایفا کردند.
بچه های مسجد این روزها در تکاپوی اجرای برنامه های فرهنگی هستند و در طول یک سال هم سهم خود را ایفا کردند.
برگزاری یادواره های شهدای محله ها با محوریت مساجد و همت و اراده جوانان و نوجوانان کانونهای فرهنگی و هنری از جمله کارهایی است که رقم خورد.
تکرار وفاق ملی اصفهانی ها در ۲۵ آبانماه
حماسه ۲۵ آبانماه مردم اصفهان در سال ۶۱ تصویر روشنی از همدلی برای وطن داشت و این بار نیز همزمان با کنگره ملی شهدای استان اصفهان وفاق مردم با همه گرایشهای سیاسی، اعتقادی و سلایق را به تصویر می کشد.
دبیر اجرایی کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان با بیان اینکه در این مراسم مردم همراهی خواهند داشت، اظهارداشت: برنامه ریزی صورت گرفته تا در آخرین روزهای کنگره و همزمان با برگزاری مراسم، بهترین برنامه اجرا شود.
محمد حاجیان ادامه داد: تمهیدات لازم برای این مراسم اندیشیده شده و حال و هوای خاصی در شهر به وجود آمده است.
وی خاطرنشان کرد: در این هفته اجلاسیه شهدای دانش آموز و فرهنگی نیز برگزار میشود.
نظر شما