به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، امل شبیب امروز چهارشنبه (۲۳ آبان) در بازدید از موزه خلبان شهید محمدحسین رئوفیفرد در بیرجند در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من قبل از آمدن به ایران در شبکه المنار به عنوان خبرنگار فعالیت داشتم ولی بعد فعالیتم را در شبکه الکوثر ادامه دادم.
وی ادامه داد: خانه خانواده من در جنوب لبنان به واسطه بمباران رژیم صهیونیستی تخریب شده است همه این موضوعات در روحیه مبارزاتی ما تأثیر ندارد و همچنان با صلابت به جهاد ادامه می دهیم.
خبرنگار لبنانی شبکه الکوثر بیان کرد: بعد از حماسه طوفان الاقصی، حزبالله لبنان برادران فلسطینی خود در غزه را تنها نگذاشتند و رژیم صهیونیستی به واسطه این حمایت جنایتهایی را علیه لبنان و حزبالله مرتکب شد.
شبیب گفت: انفجار ناگهانی دستگاههای پیچر در لبنان که منجر به شهادت و زخمی شدن مردم بیگناه بسیاری شد یک جنایت تاریخی توسط رژیم صهیونیستی بود.
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی بعد از انفجار پیچرها، دست به ترور فرماندهان حزبالله و حتی دبیرکل این جنبش زد، تصریح کرد: بعد از شهادت سید حسن نصرالله بسیاری از مردم نبود این رهبر بزرگ و قدرتمند حزبالله را باور نمی کردند و در واقع کمر ما با این شهادت شکست.
خبرنگار لبنانی شبکه الکوثر متذکر شد: البته شهادت سید حسن نصرالله هر چند از نظر روحی و روانی به ما آسیب فراوانی وارد کرد اما از نظر کارکرد و عملیاتی نتوانست تأثیر بگذارد و حزبالله همچنان با قوت به عملیات خود برای مبارزه به رژیم صهیونیستی ادامه میدهد.
شبیب در ادامه تأکید کرد: شهادت روحیه مقاومت لبنانیها را تضعیف نمیکند بلکه انگیزه بیشتری برای انتقام خون رهبران شهیدشان پیدا کردند.
وی به هیاهو و جنگ رسانهای همزمان رژیم جعلی و جنایتکار رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: آمارها حکایت از این دارد که تاکنون تعداد شهدای خبرنگار و اصحاب رسانه در فلسطین بیش از ۱۸۰ نفر و در لبنان ۲۰ نفر شده است.
خبرنگار لبنانی شبکه الکوثر افزود: رژیم صهیونیستی نمیخواهد که ندای حق و حقیقت به گوش مردم جهان برسد ولی ما نهایت تلاش را برای رسیدن صدای خود به مردم دیگر نقاط دنیا انجام میدهیم.
شبیب با تأکید بر اینکه طوفان الاقصی به بیداری امروز مردم دنیا و تظاهرات علیه جنایات رژیم صهیونیستی منجر شد، گفت: این جنگ برای اسرائیل جنگ موجودیت و جنگ بود و نبود است.
وی خاطرنشان کرد: مردم لبنان از عمق جان باور دارند که در نهایت جبهه مقاومت پیروز و اسرائیل نابود میشود و با آزادی قدس شریف در این مکان نماز اقامه خواهند کرد.
گفتنی است در این برنامه خواهر شهید خلبان رئوفیفرد، انگشتر طلای خود را در راستای حمایت از جبهه مقاومت هدیه کرد.
زندهیاد خلبان شهید محمدحسین رئوفیفرد مهر سال ۱۳۳۴ متولد شد، دوران تحصیل را با موفقیت به اتمام رساند و سال ۱۳۵۳ وارد دانشکده افسری هوانیروز شد.
وی دوران خلبانی را با بهترین درجات گذراند و در زمره خلبانان طراز اول هوانیروز قرار گرفت، در زمان حکومت نظامی رژیم پهلوی در اصفهان به پشتیبانی مردم پرداخت. شهید رئوفیفرد جزو خلبانانی انتخاب شد که قرار بود چهار شهر بزرگ ایران را بمباران کنند اما شبانه فرار کرد و به آغوش خانواده پناه آورد که توسط رژیم ستمشاهی و غیابی به اعدام محکوم شد اما با پیروزی انقلاب اسلامی به امر امام خمینی (ره) دوباره به ارتش بازگشت.
امیر سرلشکر خلبان رئوفیفرد بعد از پیروزی انقلاب، داوطلبانه ماموریتهای زیادی در نقاط مختلف کردستان انجام داد. وی در غائله کردستان و هنگام عزیمت به بانه و سردشت - ۱۰ اسفند ۱۳۵۸ - با بالگرد کبری پیشاپیش سه بالگرد دیگر در پرواز بود که با شلیک گروهکهای داخلی مورد هدف قرار گرفت.
پیکر پاکش که ۴۲ روز در ارتفاعات برفی مانده بود، در ۲۳ فروردین ۱۳۵۹ توسط مردم محلی کشف و پس از شناسایی به زادگاهش منتقل شد. سر این شهید پس از ۶ ماه توسط همرزمانش به جسم مطهرش ملحق شد.
مدالها، درجهها، لباسها و لوازم شخصی شهید خلبان رئوفیفرد در این موزه به نمایش گذاشته شده و الگویی برای توسعه موزههای خانگی است.
نظر شما