به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسین قاسمی، رئیس بسیج دانشجویی کشور در دومین یادواره ملی شهدای دانشجوی مدافع امنیت و جبهه مقاومت که ظهر امروز چهارشنبه ۲۳ آبان با حضور سردار هاشم غیاثی، فرمانده سپاه امام رضا (ع)، خالد القدومی، نماینده جنبش حماس در ایران و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاههای مشهد در سالن ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است اظهار کرد: شکلهای مختلفی در سبک زندگی انسان ها وجود دارد که مبتنی بر دو دیدگاه مادی و معنوی است.
وی افزود: در سبک زندی بر اساس دیدگاه مادی، افراد به محوریت دنیای خود متمرکز بر کیفیت زندگی هستند و همهچیز را وقف همین خوشبختی دنیایی میدانند، اما در دیدگاه معنوی، افراد ابتدا موقعیت و جایگاه خود در آخرت را هدف قرار میدهند و سپس براساس آن تصویر، برای زندگی خود برنامهریزی میکنند.
رئیس بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: مفهوم کمککردن به دیگران اینجاست که معنا پیدا میکند. کسی که با نگاه مادی زندگی میکند، همهچیز را وقف خود میداند، اما کسی که معنوی زندگی میکند، با کمک به دیگران به دنبال سعادت است. مرگ نیز در این موقعیت قابل معناست به طوری که افراد مادی آن را پایان همهچیز میدانند، اما سبک زندگی معنوی، آن را ابزاری برای دستیابی به رستگاری به حساب میآورد.
وی عنوان کرد: اگر نگاه انسان معنوی باشد، آنوقت است که چوبدستی او از موشک چندهزار تنی و سنگرشکن دشمن تأثیر بیشتری پیدا میکند. شما دیده اید در همین ایام اخیر، چهبسیار کودکانی که به حالت لحظات شهادت شهید سنوار ژست میگرفتند و عکس خود را در شبکههای اجتماعی منتشر میکردند. این چوبدستی و ماجرای شهادت شهید سنوار تأثیری به مراتب بیشتر از موشکهای آنچنانی رژیم صهیونیستی داشت. چرا؟ چون او یک مرد الهی بود و سبک زندگی معنوی داشت.
راهبرد ترامپ، پایاندادن به جنگ است، اما نه با صلح
خالد القدومی نیز در این مراسم، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و شهادت فرماندهان محور مقاومت اظهار کرد: اگرچه ما جانهای نفیس و سرمایههای انسانی گرانقدری را از دست دادهایم، اما حقیقت آن است که مقاومت از شهدا روحیه میگیرد یعنی همان اتفاقی که برای اسطوره شهید ما یحییالسنوار رخ داد و دشمن او را به شهادت رساند، اما روایت شهادت او جاودانه شد.
وی افزود: تا پیش از عملیات طوفانالاقصی، جهان بهتدریج درحال حرکت در مسیری بود که در آن مسئله فلسطین دیگر یک دغدغه مهم نبود، اما عملیات تاریخی ما توانست همه معادلات جهان استکبار را برهم بزند، ساختههای سیاسی آنها را ویران کند و تاریخ جدیدی بسازد. اکنون براساس سرمایههای طوفانالاقصی بهجرئت میتوانیم بگوییم که آینده جدید، آینده فلسطین است و نه اسرائیل.
آمریکا، بزرگترین حامی جنایات اسرائیل
نماینده جنبش حماس در ایران با اشاره به نتایج انتخابات اخیر ریاستجمهوری در آمریکا خاطرنشان کرد: در ماههای اخیر شاهد تمرکز رسانههای جهان بر سرنوشت انتخابات آمریکا بودهایم. واقعاً چه اهمیتی دارد چه کسی در آمریکا رئیسجمهور میشود؟ در ۷۰ سال گذشته از رونالد ریگان جمهوریخواه گرفته تا باراک اوبامای دموکرات، همه رؤسای جمهور آمریکا حامی مستقیم اسرائیل بودهاند. بیش از ۴۷ بار با وتوی آمریکا از تصویب قطعنامه ضدصهیونیستی در شورای امنیت جلوگیری شده است. ۷۰ درصد بودجه نظامی اسرائیل هم توسط آمریکا تأمین میشود. حالا ما منتظر هستیم تا مثلاً ترامپ بگوید من با فلسطین هستم؟
وی ادامه داد: راهبرد ترامپ، پایاندادن به جنگ است، اما نه با ایجاد صلح بلکه با محو کامل فلسطین و لبنان. به همین دلیل به او یادآوری میکنیم که در جهانِ آرام ما خواهان صلح برای همه هستیم، اما اگر کسی برای نابودی ما به میدان بیاید، برای او مرد جنگی خواهیم بود. سلاح را تا آزادی کل فلسطین زمین نمیگذاریم. تکلیف ما ادامه دادن راه طلایی شهداست.
سه شرط مقاومت برای پذیرش آتشبس
خالد القدومی در واکنش به ضعف حکام عرب و رهبران برخی کشورهای اسلامی در تقابل با رژیم صهیونیستی تصریح کرد: امروزه شاهدیم که یک جنگ فراگیر در عرصههای نظامی، دیپلماتیک، سیاسی و روایی در جریان است و اگرچه برخی کشورهای منطقه با ضعف سیاسی خود، دستاوردهای شاخص جهاد نظامی را تحت تأثیر قرار دادند و آن را بیاثر کردند، اما مقاومت هرگز از منطقه عقبنشینی نخواهد کرد؛ حتی اگر روند عادیسازی روابط کشورها با اسرائیل در راستای حرکت شوم ۱۹۹۱ امتداد داشته باشد.
وی تأکید کرد: در مذاکرات اخیر آتش بس، ما به گروههای واسط تأکید داشتیم که توقف جنگ، بازگشایی گذرگاهها و خروج کامل نظامیان صهیونیست از غره، سه پیششرط اصلی برای توقف درگیریهاست و تغییری در نظر ما ایجاد نخواهد شد. علاوه بر این، از شما و همه نخبگان کشورهای اسلامی میخواهیم که اجازه ندهند شرایط سخیف پیش از طوفانالاقصی دوباره روی میز برگردد. طرحهایی نظیر تقسیم به دو کشور یا بازگشت به مرزهای ۱۹۶۷ به کلی مردود است و همانطور که ما همیشه میگوییم «قالَ القائِد اِسماعیل، لَن نَعتَرِف بِالاِسرائیل» [فرمانده اسماعیل (هنیه) گفت، اسرائیل را به رسمیت نمیشناسیم].
نماینده جنبش حماس در ایران گفت: این جنگ، یک جنگ دینی نیست و مقابل ما یهودیان نیستند بلکه جریان جنایتکاری است که باید ریشهکن شود. امروزه کلام، ایده و نظر جوانان ایرانی و همه جوانان مسلمان منطقه به اندازه راکتهای مقاومت اثرگذار است و باید سطح فعالیتهای تبیینی در فضای مجازی همچنان گسترده باشد.
نظر شما