به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محمدرضا ابراهیمی، رایزن فرهنگی کشورمان در این رویداد، گفت: کودکان ارزشمندترین موهبتهای الهی هستند که به امانت به والدین سپرده شدهاند. والدین وظیفه دارند که بار مسئولیت را به خوبی به دوش کشیده و با تربیت کودک براساس مؤلفههای اسلامی باعث رستگاری و موفقیت کودکان شوند.
وی افزود: از برنامهها و سیاستهای نمایندگی فرهنگی کشورمان در اندونزی برپایی سمینارها و وبینارها با موضوع زن و خانواده است تا اندیشمندان دو کشور از تجربیات تربیتی و ظرفیتهای همدیگر استفاده کنند.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: بنا داریم گفتوگوها بر محور زن و خانواده در موضوعات مختلف مورد بررسی و تحقیق قرار گیرد. امید است به زودی با حضور زنان مسلمان ایران و اندونزی سمینار زن در اسلام را برپا خواهیم کرد.
فاطمه صدر عضو هیأت علمی پژوهشگاه وزارت آموزش و پرورش به مبانی تربیت اسلامی کودک از منظر حضرت امام خمینی(ره) پرداخت. وی گفت: براساس اندیشه حضرت امام خمینی(ره) نظریههای تربیتی باید با مبانی اسلامی آیات قرآنی، سیره پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)، فلسفه، انسانشناسی و معرفتشناسی تعلیم و تربیت مطابقت داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اسلام نظریههای متقن در خصوص تربیت اسلامی کودک دارند، افزود: نگاه اسلام به کودک برای والدین به عنوان امانت الهی است که این وظیفه والدین است که کودکان را به رشد فطری و شکوفایی کمال برسانند.
خانم سوسی هرتی افریانی مدیر دفتر امور بینالملل و مدرس زبانشناسی دانشکده ادب و علوم انسانی، دانشگاه اسلامی دولتی رادن فتاح پالمبانگ هم سخنران بعدی بود.
وی گفت: اهمیت بهره وری روزانه ما برای کودکان و این امر آینده ما را تعیین خواهد کرد که شامل مدیریت زمان، نظم و انضباط، تعیین اولویتها و عبادت برای نزدیک شدن به خدا است. مادر بودن سخت است، اما همیشه به یاد داشته باشید که از نظر فرزندانتان هیچکس بهتر از شما نیست.
منال اللیلی مدیر مرکز زبان دانشگاه اسلامی دولتی رادن فتاح پالمبانگ با تأکید بر آموختن آموزههای قرآنی و مشارکت والدین در تربیت کودکان گفت: مشارکت والدین در تربیت کودکان که نه تنها در شکلدهی الگوهای فکری آنها کمک میکنند، بلکه مهارتهای آنها نیز توسط کیفیت آموزش والدین تعیین میشود.
فاطمه معصومه مدرس دانشگاه باندونگ در ادامه به نقش والدین در تنظیم سلامت جسمی و روانی خانواده پرداخت. وی معتقد است: نقش والدین در مدیریت سلامت جسمی و روحی با رویکردهای مختلف فوقالعاده و افزودن آیات و روایات مختلف اثرگذار است.
نظر شما