به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، در ادامه سلسله نشست های «نصر شیرین» نشست «تجربه زیسته همدلی طلایی» با حضور «زهرا سادات کمالی»، مسوول کارگروه امهات القدس به همت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور برگزار شد.
«زهرا سادات کمالی» با اشاره به ایده شکل گیری کارگروه امهات القدس گفت: روز قدس سال گذشته با هدف مردمی سازی و جلب مشارکتهای مردمی برای دفاع از فلسطین با همراهی و همکاری برخی دوستان نامهای به مادران فلسطینی نوشته شد و در آن نامه از مادران فلسطینی خواستیم، که مبارزه با رژیم صهیونیستی حرکتی ادامه دار باشد و ما نیز پای آرمانهای مقاومت می ایستیم و این نامه نگاری شروعی برای فعالیت کارگروه امهات القدس شد.
مسوول کارگروه امهات القدس بیان کرد: مقام معظم رهبری بارها به تداوم حلقهها و حرکتهای میانی تاکید و فرموده اند که با گروههای مختلف زنان جهان اسلام ارتباط داشته باشید و الگوی سوم زن مسلمان را تبیین و اسلام را به درستی معرفی نمایید، به همین جهت قرار شد، ارتباطات مردمی امتها را به عنوان پیش نیاز حرکت توحیدی تداوم دهیم، زیرا که آن گونه که باید تشکل و هسته مقاومت زنان در عرصه بین الملل و جهان اسلام فعال نبود و لازم بود که در این زمینه فعالیت های گسترده ای صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری نقطه اشتراک و قلب جهان اسلام را مسئله فلسطین میدانند، ابراز کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که کلید ظهور، آزادی قدس و فلسطین است، به همین جهت تلاش کردیم که با گفتمان سازی و با دید توحیدی و جهانی پیش رویم و موضوع فلسطین به حرکت و نگاه توحیدی ما تبدیل شود.
کمالی با اشاره به اینکه از سال گذشته با راه اندازی «امهات القدس» سعی داشته ایم که یک جهش و حرکت فرهنگی برای مبارزه با اسرائیل در بین مادران ایجاد نماییم، ابراز کرد: ما برای راهپیمایی روز قدس بروشورهایی برای دعوت از مردم تهیه کردیم تا مردم را از بی تفاوتی خارج کنیم، چراکه یکی از اهداف دشمن این است مردم قضیه فلسطین را فراموش کنند و ما وظیفه خود می دانستیم که موضوع فلسطین را به طور مرتب یادآوری کنیم، تا از یاد کسی نرود و در این زمینه یک جریان و حرکت پیوسته ای ایجاد شود.
مسوول کارگروه امهات القدس خاطر نشان کرد: همچنین ایام فاطمیه سال گذشته و پس از عملیات طوفان الاقصی هیأتی را برپا کردیم که حرف نویی برای گفتن داشته باشد و این هیأت ما را به احیای امر اهل بیت(ع) ختم نماید و بتوانیم از این طریق برای حضرت مهدی(عج) سرباز تربیت نماییم، به همین جهت شعار «سهم من در مبارزه با اسرائیل چیست؟» را در این هیأت مورد توجه قرار دادیم و در کنار سخنرانی و مداحی از جبهه مقاومت و مبارزه با اسرائیل نیز مباحثی در این هیأت ارایه شد. علاوه بر آن در هیأت این موضوع تبیین شد، که ما روزانه پنج بار عهد مبارزه با غیر خدا را با ذکر «أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ» با حضرت حق تعالی میبندیم، پس باید سهم خود در تقویت جبهه حق را ادا کنیم.
برگزاری دوره های عقیله
وی خاطرنشان کرد: کارگروه امهات دوره هایی تخصصی نیز برای تربیت مربی را مورد توجه قرار داد، یکی از این دوره های تخصصی دوره «قبله اول» بود که به نقش مردم در مبارزه با صهیونیست از دیدگاه آیات و روایات می پرداخت. بعد از قبله اول، دور تخصصی «عقیله» برگزار و تلاش شد که به نقش محوری حضرت زینب(س) در واقعه عاشورا و پیام آوری این بانوی بزرگ بپردازد. هدف ما این بود که مبلغانی که در این دوره شرکت کردند، بعدها در روضه های خانگی هم شرکت کنند و به تاسی از عقیله بنی هاشم(ع) پیام آور عاشورا باشند.
کمالی اذعان کرد: در کشور ما موضوع فلسطین به این شکل روایت شده که فلسطین توسط استکبار و استعمار اشغال شده است در حالی که ما در دوره های تخصصی «عقیله» نگاه تمدنی و عمیق به مسئله فلسطین و قدس داشته ایم و به دنبال تقویت این باور بودیم که حمایت از جبهه مقاومت و فلسطین یک تعهد و وظیفه مسلمان است و از روی دلسوزی نیست، به همین منظور تربیت مبلغ، تشکیل روضه های خانگی، تجمعات تبیینی نیز در دوره های تخصصی عقیله مورد توجه قرار گرفت.
وی با اشاره به حمایت مالی و پشتیبانی از جبهه مقاومت خاطرنشان کرد: در کارگروه امهات القدس در ایام فاطمیه سال گذشته گروهی تشکیل و در زمینه جمع آوری کمک به مردم غزه فعالیت های گسترده ای انجام شد، در آن ایام بانوان یمنی با وجود مشکلات اقتصادی طلاهای خود را به مردم غزه اهدا کردند و ما نیز به یاد حضرت زهرا(س) که از فقرا دستگیری می کردند و نیز مادران ایرانی که در ایام دفاع مقدس پشتیان جبهه بودند، اقدام به تبلیغ و تبیین اهدای طلا نمودیم که با تبلیغات گسترده در دو ماه طلا به ارزش دو میلیارد تومان جمع آوری شد.
کمالی افزود: پویش هایی همچون «عیدی من مال تو»، پویش شیرخشک در ماه مبارک رمضان و محرم، نیز راه اندازی شد و پس از اتفاقات لبنان و تاکید مقام معظم رهبری برای جمع آوری کمک به مردم لبنان نیز پویش اهدای طلای دو کلید خورد این مسئله به صورت گسترده در داخل و خارج کشور انجام گرفت و جریان سازی شد.
از ارایه محصولات فرهنگی تا جمع آوری پول توسط دانش آموزان
وی با اشاره به اینکه کارگروه امهات القدس در تولید محصولات فرهنگی نیز فعالیت های گسترده ای داشته است، گفت: جاکلیدی، استیکر گوشی، دفترهای مشق فانتزی برای دانش آموزان، طرح های نمادی، تولید تیشرت به یاری بانوان مسجدی و محلات تولید و بعد به فروش رسید و تهیه قلک های کاغذی به منظور جمع آوری پول توسط دانش آموزان برای رساندن به بچه های غزه نیز صورت گرفت.
نظر شما