۴۳ درصد از پرونده‌های شوراهای حل اختلاف به سازش می‌رسد

معاون رئیس قوه قضائیه گفت: در حال حاضر میزان سازش در پرونده‌های شوراهای حل اختلاف به ۴۲ درصد رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام هادی صادقی امروز شنبه (۱۰ آذر) در در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: در دوره چهار ساله مدیریت در شورای حل اختلاف بهره‌وری از جنبه‌های مختلف به شدت افزایش یافته است و حرکت پیشروانه داریم.

وی با بیان اینکه در شورای حل اختلاف به معنای واقعی تحول ایجاد شده است، ادامه داد: علی رغم کاهش نیرو اما میزان زمان رسیدگی به پرونده‌ها از ۳۹ روز در دوره قبل به ۲۸ روز رسیده است.

معاون قوه قضائیه با بیان اینکه میزان سازش در پرونده‌های شوراهای حل اختلاف به ۴۲ درصد رسیده است که توانسته که رضایت مردم را بیشتر جلب کند، تصریح کرد: برای داوری به سراغ افراد سرآمد و با تجربه رفته‌ایم که به عنوان مثال یک قاضی بازنشسته را که دارای تجربه بوده برای داوری دعوت کرده‌ایم تا آرای متقنی صادر شود.

حجت الاسلام صادقی بیان کرد: در ستاد صبر برای ایجاد صلح و سازش بین مردم توسط بزرگان و ریش سفیدان هر منطقه اقدامات ارزنده‌ای انجام شده است و نیاز نیست که اعضا حتماً از قوه قضائیه باشند بلکه هر فرد مورد اطمینان و ریش سفید و باتجربه منطقه می‌تواند عضو ستاد صبر آن استان باشد.

رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت گروه‌های مختلف مردمی در امر توسعه فرهنگ صلح و سازش، به راه‌اندازی دادگاه صلح اشاره کرد و گفت: هدف از ایجاد دادگاه‌های صلح این است که در وهله اول با کمک شوراهای حل اختلاف صلح بین مردم ایجاد شود و در غیر این صورت رأی صادر کند.

وی با اشاره به اینکه دادگاه‌های صلح باعث تسریع و تسهیل در فرآیندها می‌شود، افزود: شعب دادگاه صلح در نقاط مختلف کشور فعال است و هر جایی که شوراهای حل اختلاف بودند، دادگاه صلح هم تشکیل می‌شود و این موارد دسترسی را آسان‌تر می‌کند.

کد خبر 1792742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha