عهد اخوت حوزه‌های علمیه خواهران و استانداری قم

حوزه‌های علمیه متولی فضای فرهنگی‌ هستند
عهد اخوت حوزه‌های علمیه خواهران و استانداری قم

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در دیدار استاندار قم، ضمن تاکید بر اهمیت همکاری در تقویت فرهنگ اسلامی و اجتماعی، خواستار تعامل بیشتر برای حفظ جایگاه مذهبی قم و ارتقاء ارزش‌های عفاف و حجاب شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در دیدار با اکبر بهنام‌جو، استاندار قم که در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار شد، ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س) و خیرمقدم به حضور استاندار قم و هیئت همراه، بیان کرد: مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از جمله مراکزی است که با تأسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و درخواست مردمی شکل گرفت و امروزه در ۲۸ استان کشور و با پوشش ۴۶۷ مدرسه علمیه، نقش‌آفرینی می‌کند.

وی ادامه داد: سه دهه پیش، ایجاد نظم و انضباط در عرصه‌های تعلیم و تربیت، مسئولین را به این امر سوق داد تا با تشکیل مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در سطح استان قم، به این هدف جامه عمل بپوشانند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: امروزه قریب به ۵۰ هزار طلبه خواهر در حال تحصیل و فارغ از آن، در جامعه حضور دارند که با نقش‌آفرینی و کنشگری در عرصه‌های تبلیغ، تحصیل و تدریس در صدد بهره‌بری از علوم فرا گرفته می‌باشند و امیدواریم با استفاده از برنامه‌ریزی مناسب در چشم‌انداز  ۱۴۱۴ ایفای نقش تمام قد طلاب خواهر در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی و... را نظاره‌گر باشیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل با اشاره به حضور مثمرثمر حوزه‌های علمیه و روحانیون در فضای فرهنگی و اجتماعی جامعه، اظهار کرد: حوزه‌های علمیه و روحانیون با حضور در امور سیاسی، از حضور به‌عنوان نمایندگی مجلس مشروطه گرفته تا به امروز، کارنامه درخشانی را از خود برجای گذاشته‌اند.

وی ادامه داد: به فرموده مقام معظم رهبری، حوزه‌های علمیه مادر و پشتیبان نظام اسلامی‌اند و نباید پشت آن را خالی کنند، حوزه‌های علمیه به ویژه طلاب خواهر در کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد و بصیرت‌افزایی در اغتشاشات اخیر با اقتضای خواهرانه ورود کرده و دستاوردهای روشن و مبرهنی را نیز، کسب کرده است و در زمینه فعالیت در عرصه‌های فرزندآوری، ازدواج، تربیت کودک و… نیز پیشتاز است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: خواهران طلبه در راستای حمایت از پویش ایران همدل و پیروی از فرمان رهبری تاکنون ۱۰۰۰ قطعه طلا و جواهرات، ۵ میلیارد وجه نقد، اهدای منزل مسکونی در حمایت از مردم مظلوم لبنان و جبهه مقاومت اهدا کرده‌اند که مهم‌ترین نکته‌ای که حائز اهمیت قرار می‌گیرد، گمنام بودن اهداکنندگان است.

حجت‌الاسلام والسملمین فاضل با اشاره به جایگاه متمایز استان قم نسبت به سایر استان‌های کشور، بیان کرد: استان قم با بهره‌گیری از منافع کافی، دارا بودن جایگاه زیارتی و شرایط مذهبی و ویژه‌ای که دارد باید به پیشتازی و زعامت خود نسبت به استان‌های دیگر ادامه دهد که در این راستا حوزه‌های علمیه خواهران، آمادگی خود را برای تعامل هرچه بیشتر و کمک به استانداری به ویژه در مسئله عفاف و حجاب، اعلام می‌کند.

وی مطرح کرد: حوزه‌های علمیه خواهران با استفاده از تجهیزات و امکانات فرهنگی در صدد همکاری با دولت و استانداری قم است و امیدواریم این تغییرات اعمال شده، توسط مردم و زائرین مملوس شود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: جایگاه شهر قم باید به‌عنوان شهر مذهبی و حرم اهل‌ بیت(ع)، از آفات و آسیب‌های اجتماعی حفظ شود و حوزه‌های علمیه خواهران با اتکا به نیروی انسانی مجاهد و با فراگیری رهنمودهای رهبری در صدد توفیق و انجام آن است که امیدواریم با کمترین میزان آسیب، بیشترین بهره را در این راستا حاصل کنیم.

وی در پایان با ابراز خرسندی و توفیق، خواستار روزافزون موفقیت استاندار قم در تمام ابعاد حاکمیتی شد.

عهد اخوت حوزه‌های علمیه خواهران و استانداری قم

اکبر بهنام‌جو، استاندار قم در این نشست گفت: از زمان آغاز پذیرش منصب استانداری قم، همواره آشنایی و همکاری‌های مثمرثمر با فعالان و مراکز فرهنگی از جمله اهداف اینجانب بوده و در این راستا از صاحب‌نظرانی که جزو گنجینه‌های فرهنگی استان قم به‌حساب می‌آیند، بهره خواهیم برد.

وی ادامه داد: به توصیه مقام معظم رهبری شهر قم در مسائل اجتماعی به دلیل آنکه از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، باید الگوی دیگر استان‌ها قرار گیرد و یکی از دلایلی که می‌تواند به این هدف جامه عمل بپوشاند، هماهنگی و هم‌افزایی بین سایر دستگاه‌های اجرایی است.

بهنام‌جو افزود: از آنجایی که شبیخون آسیب‌ها و آفات اجتماعی در جامعه زیاد است، باید با تلاش روزافزون، اختصاص وقت کافی و قرار دادن مسائل فرهنگی در اولویت برنامه‌ها با آن مقابله کنیم تا خروجی قابل قبولی را شاهد باشیم.

وی مطرح کرد: همان طور که برای مقابله با ویروس کرونا قرارگاهی تشکیل شد و برنامه‌ها و تدابیری مناسب و به‌روز برای مقابله با انواع ویروس و… شکل گرفت، کار فرهنگی نیز نیازمند شناخت و برنامه‌ریزی متناسب با آن است تا جامعه‌ای سالم و ایمن به‌وجود آید.

استاندار قم عنوان کرد: شناسایی و رفع آسیب‌های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد، نزاع و… نیازمند تحقیق و آمار در این‌باره است، تا به راه حل مناسب ختم شود.

وی ادامه داد: با بررسی پژوهش‌های صورت گرفته و به توصیه علما در بهره‌گیری از پتانسیل حوزه‌های علمیه، برای ایجاد یک برنامه عملیاتی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی آماده‌ایم که در پایان دوره مدیریتی بهره و ثمره آن را استخراج کنیم.

بهنام‌جو گفت: فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در مدارس و به‌ویژه خانواده باید افزایش یابد و از آنجایی که بنیاد خانواده بر مادران و بانوان استوار است و آنان نقش کلیدی را در تربیت جامعه ایفا می‌کنند، اهمیت آن چندین برابر می‌شود.

وی ادامه داد: ایجاد محفل‌های فرهنگی و پایگاه‌های کوچک آموزش مهارت‌های زندگی در تمام اصناف مانند کارخانجات با ارائه خدمات رایگان، زمینه‌ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی و معضلات فرهنگی خواهد شد.

استاندار قم اذعان کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش نباید در اصناف و مراکز خاص محصور شود بلکه در مکان‌هایی مانند پارک و بوستان‌های سراسر شهر نیز باید تاثیر خود را بر مخاطب الغا کند، وقتی مومنین، کار فرهنگی در پارک و بوستان‌ها را رها کنند، بی‌حجابی و بی‌عفتی غالب خواهد شد.

کد خبر 1793087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha