تبدیل مساجد روستایی کامیاران به پایگاه قرآنی برای بچه‌ها

مساجد کامیاران این روزها محل آموزش فعالیت‌های قرآنی به کودکانی است که در سایه معنویت مسجد با قرآن انس می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، از رفت و آمد اهالی روستا به مسجد پیداست که ارتباط خوبی بین مسجد و مردم برقرار است.

صدای اذان ظهر که به گوش می‌رسد مردم به صف می‌شوند تا ادای دین کنند و فریضه الهی را بجای آورند. اما جدای از اقامه نماز توسط اهالی روستا، کودکان نیز زیر سقف مسجد به یادگیری قرآن کریم مشغولند. اینجا روستای خانم آباد از توابع شهرستان کامیاران است که روزانه کلاس‌های قرآن توسط کانون فرهنگی هنری «علی ابن ابیطالب» برپا می‌شود.

کلاس‌های قرآنی مورد استقبال کودکان و نوجوانان اهالی روستاست

امام جماعت مسجد روستای خانم آباد کامیاران که مربی کانون فرهنگی هنری یاد شده است، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان اظهار کرد: کلاس‌های آموزش قرآن کریم یکی از فعالیت‌های این کانون است که برای کودکان، نوجوانان و جوانان برگزار می‌شود.

محمدی افزود: این کودکان با استقبال از کلاس های قرآنی در نباشند تا در یادگیری کلام الهی پیشی بگیرند و با آیات الهی مانوس شوند.

صدای همخوانی کودکان حاضر در کلاس بیانگر آن است که به گفته مربی‌شان علاقه آنها برای یادگیری چشمگیر است و در نباشند تا با روخوانی و روانخوانی قرآن کریم حفظ این آیات را نیز دنبال کنند.

تربیت کودکان قرآنی در روستاهای کامیاران زیر سقف مسجد

مربی کانون فرهنگی هنری علی ابن ابی‌طالب اضافه کرد: آموزش جمعی قرآن کریم علاوه بر اینکه شوق خواندن را در درون قرآن آموز افزایش می‌دهد برکات معنوی زیادی نیز به دنبال دارد که می‌تواند معنویت را در جامعه جاری و ساری کند.

آموزش، زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی توانمند و ارتقای دانش است

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان اظهار کرد: آموزش در هر رشته و زمینه‌ای عامل تربیت جامعه هدف، آگاه‌سازی، ارتقای دانش و یادگیری می‌شود و این مولفه اثرگذار در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به سمت رشته‌های قرآنی، دینی، فرهنگی و هنری سوق یافته است.

بهزاد کیامهر افزود: در سطح استان کردستان قریب به ۶۰۰ کانون فرهنگی هنری وجود دارند که روزانه فعالیت‌های موثری در حوزه قرآنی و فرهنگی برگزار می‌کنند.

وی مخاطبان این کانون‌ها را کودکان، نوجوانان و جوانان دانست و تصریح کرد: این افراد با حضور در کانون‌ها زمینه یادگیری فعالیت‌های ارائه شده در کانون هر محله و روستا را برای خود فراهم می‌کنند.

وی اذعان کرد: آنچه که در کانون‌های مساجد بیش از پیش مورد استقبال مخاطبان به ویژه کودکان است، برگزاری کلاس‌های قرآن و احکام است که می‌تواند نسلی قرآنی تربیت کند و موجب رویش استعدادهای قرآنی شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان اعلام کرد: در مناطق روستاهای استان کانون‌های مساجد روزانه کلاس‌های قرآنی برگزار می‌کنند و گاها این کلاس‌ها به‌دلیل کار و فعالیت روزمره اهالی روستا و یا تحصیل دانش‌آموزان در مدرسه به ساعات بعد از نماز مغرب می‌رسد.

تربیت کودکان قرآنی در روستاهای کامیاران زیر سقف مسجد

کیامهر خاطرنشان کرد: آنچه که در کلاس‌های آموزشی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان قابل تحسین است، گاها حضور والدین در کنار فرزندان است که خانوادگی برای آموزش قرآن کریم و یا بهره‌مندی از فعالیت‌های مسجدی قدم به مسجد گذاشته‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد: با توسعه فعالیت‌های قرآنی شاهد رشد چشمگیر قرآن‌آموزان و در نهایت تربیت نیروهای انسانی معنوی و قرآنی در استان فرهنگی کردستان خواهیم بود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان اذعان کرد: کانون‌های فرهنگی امروز علاوه بر آموزش قرآن و مباحث دینی محلی برای ایجاد شور و نشاط در مساجد هستند که می‌توانند با برنامه‌های تفریحی و فرهنگی مختلف زمینه جذب افراد بیشتر به سمت مساجد را فراهم آورند.

بی شک‌ مساجد میتواند بهترین محل و مکان برای تربیت افرادی صالح و پویا در جامعه باشد و جامعه را نیز به سمت معنویات و ارزش‌های دینی و اسلامی که همانا از اهداف انقلاب اسلامی ایران است، سوق دهد.

کد خبر 1793219

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha