حجت الاسلام محمدرضا غفوری-دانش آموخته درس خارج حوزه علمیه قم- در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی اظهار داشت: قرآن کریم مملو از اشاره به اهل بیت علیهم السلام و جایگاه آنان است.
وی ادامه داد: سوره هایی همچون دخان، کوثر و قدر به صورت مستقیم درباره حضرت زهرا(س) است و حضرت زهرا(س) قلب معارف قرآن معرفی می شود.
کارشناس حوزه دین با بیان اینکه بستر رشد معارف حقیقی اسلام، حضرت زهرا(س) است، افزود: در واقع اگر حضرت زهرا(س) نبودند عالم گنجایش دریافت معارف الهی را در این سطح نداشت و حضرت زهرا سلام الله علیها در واقع نخ تسبیح معارف نبوی و آن هدایت علوی بودند.
حجت الاسلام غفوری در ادامه بیان کرد: اگر حضرت زهرا (س) نبودند بشریت محروم از بسیاری از یافته های معرفتی، شناختی، توحیدی محروم بود و در سوره قدر این موضوع خیلی نمایان است.
وی به سوره کوثر اشاره کرد و افزود: سوره کوثر به یک ویژگی خاص حضرت زهرا(س) اشاره دارد و آن خیر ناتمام ایشان است و از هر بُعدی و هر وجهی از زندگی ایشان تا روز قیامت به مردم خیر می رسد.
کارشناس حوزه دین با تاکید بر اینکه همه ویژگی های حضرت زهرا(س) آن بانوی دو عالم، مهم و شایسته الگو برداری است، گفت: از هر زاویه ای که به حضرت(س) علم و اشراف پیدا کنیم و ایشان را بشناسیم می توانیم الگوبرداری کنیم.
حجت الاسلام غفوری اظهار داشت: متاسفانه در زمینه حجاب و عفاف از حضرت زهرا سلام الله علیها خیلی فاصله داریم و حضرت زهرا(س) از شخص کور حجاب می گرفت و این یک افق و یک جهت دهی را در مسئله حجاب و عفاف ایجاد می کند.
وی ادامه داد: حضرت زهرا(س) آن زمان یک قدیسه عارفه بود که بیشتر وقتش را در منزل بود و این طور نبود که به هر موضوعی یا به هر جهت بیرون برود و اگر ایشان ارتباط با مردم و با زنان مدینه داشتند آنان به منزل ایشان می آمدند و حضرت کلاس درس قرآن و احکام شرعی داشت که فراوان زیاد بود.
کارشناس حوزه عنوان کرد: امام حسن و امام حسین علیهم السلام و حضرت زینب(س) روحیات و اخلاقی را از مادر خود یعنی حضرت زهرا(س) داشتند و فداکار و مهربان بودند و حضرت زهرا(س) اهداف متعالی داشتند و درگیر موضوعاتی همچون رقابت ها و حسادت های مادی و زرق و برق ظاهری زندگی دنیایی نبودند.
وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س) از جریانات و گروه های سیاسی تاثیرگذار در جامعه مطلع بودند، افزود: حضرت زهرا(س) کاملا مطلع و آگاه بودند و این آگاهی در جامعه امروزی به شدت لازم است.
حجت الاسلام غفوری در خصوص جایگاه سیره فاطمی در جامعه گفت: زندگی نامه حضرت زهرا سلام الله علیها بر خلاف برخی از بزرگان خیلی روشن است و این از نعمت هایی است که خدا به ما داده است اما قدرش دانسته نمی شود و از این فرصت کمتر استفاده و اهمیت داده می شود.
کارشناس حوزه دین ادامه داد: اگر فاطمه زهرا(س) شناخته شود و الگو قرار گیرد، جامعه به شکل چشمگیری به سمت اصلاح و موفقیت پیش خواهد رفت و اگر جنبه های مختلف زندگی ایشان کاملا روشن و شناخته و الگوبرداری و طرح ریزی شود به شدت روی اصلاح جامعه تاثیرگذار خواهد بود.
وی در ادامه بیان کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها به تمام معنا و با آن ترجمه امروزی یک سلبریتی به تمام معنا در جنبه های مختلف بسیار توانمند شناخته شده و محترم و اصلاح کننده مثبت در راستای اهداف متعالی توحیدی انسان پای بند به اصول و سنت ها است.
حجت الاسلام غفوری با بیان اینکه حضرت زهرا (س) نسبت به دفاع از ولایت امیرالمومنین(ع) بی تفاوت نبود، افزود: اگر غصه می خورد واقعا به شکل عملی حضور داشت و این موضوع را پیگیری می کرد و یک مجاهد پرکار تمام وقت بود و حضرت زهرا(س) حامی امام علی علیه السلام بودند.
کارشناس حوزه دین در ادامه گفت: حضرت زهرا سلام الله علیها یک مجاهد بود و اگر فقط به مظلوم بودن و مورد ستم واقع شدن ایشان نگاه کنیم خیلی کم لطفی است و در واقع آن جنبه الگوگیری ایشان را ما خنثی کردیم.
وی بیان کرد: حضرت زهرا سلام الله علیها یک مجاهد پر انگیزه و خستگی ناپذیر، صبور و فداکار و تربیت کننده دیگران بودند و این موضوع امروز باید به خوبی تبیین شود.
نظر شما