جوانان مبانی معرفتی را در خود تقویت کنند

حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه اگر مبانی معرفتی یک جوان دانشجو مستحکم باشد گام او استوار و حرکت او استمرار پیدا می‌کند، گفت: جوانان ما باید مبانی معرفتی و دینی را در خود تقویت کنند تا از مسیر منحرف نشوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام محمدعلی جعفری- رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خراسان جنوبی شامگاه (۲۱ آذر) در مراسم دوره آموزشی دو مینو بی نهایت که به همت کانون ترویج فرهنگ نماز نهاد رهبری دانشگاه بیرجند و موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اگر مبانی معرفتی یک جوان دانشجو مستحکم باشد گام او استوار و حرکت او استمرار پیدا می‌کند.

وی افزود: در جوانی باید ایمان تلاش کنیم تا دست دیگران را هم بگیریم و فضای علمی خود را معنوی تر کنیم. اگر جوان ما مسیر معرفت الهی و مسیر اهل بیت(ع) را ادامه دهد نه تنها پشیمان نمی شود بلکه همیشه پیروز و رستگار است.

حجت الاسلام علی تولائی- استاد موسسه جوانان آستان قدس هم با اشاره به جمله ای از شهید آیت الله بهشتی «دانشجو، موذن جامعه است»، گفت: دانشجو باید جامعه ای که دچار انحراف و خواب آلودگی شده باشد را از خواب غفلت بیدار کند.

وی با تاکید بر اینکه انسان با آمدن به این دنیا، می تواند اتفاقات مهمی را رقم بزند، ادامه داد: کسی می تواند اتفاقات مهم را رقم بزند که دیده بان زندگی خود باشد و اگر قرار است تغییر و تحولی در این جهان رخ دهد، هیچ مرجعی و پایگاهی جز دانشگاه برای این تغییر و تحولات مهم وجود ندارد.

اسدی یونسی -عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند هم در این مراسم گفت: توسل به ائمه اطهار(ع) کرامت نفس، عزت نفس، احساس ارزشمندی و آرامش را به ما هدیه می دهد.

وی با بیان اینکه اولین ستون عزت نفس این است که خود را بشناسیم و قدر خود را بدانیم، افزود: زندگی آگاهانه یعنی بر اساس آنچه می دانیم زندگی کنیم.

به گفته وی دومین ستون عزت نفس، خودپذیری است و اینکه از خودمان فرار نکنیم، سومین رکن عزت نفس هم مسئولیت در قبال خودمان است، خوشبختی و احساس ناخوشایند در دست خودمان است، ما باید در قبال خودمان مسئولیت قبول کنیم.

عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند قاطعیت و ابراز وجود را از ارکان دیگر عزت نفس برشمرد و گفت: زندگی هدفمند و در چارچوب ارزش ها پنجمین رکن عزت نفس است؛ باید گردونه کمال را بری خودمان شروع کنیم.

یونسی افزود: انسجام و یکپارچگی شخصیت، رکن دیگر عزت نفس است باید به ارزش های خودمان پایبند باشیم تا همه به ما اعتماد کنند.

به گفته وی؛ خودباوری و خداباوری دو بال انسان به سمت کمال است بنای عزت نفس باید بر پایه این ۶ ستون استوار باشد تا به نتایج عالی برسیم.

وی تصریح کرد: علم روانشناسی ثابت کرده است که اعتقادات ما سبب آرامش و سلامت جسمی و روانی ما می شود؛ انسان های مذهبی دچار لاغری مغز و فراموشی کمتری می‌شوند و این مهم را علم تاکید کرده است.

                               

کد خبر 1794519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha