وحدت حوزه و دانشگاه نیازمند باور طرفین است

جانشین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان اصفهان با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه تنها به فعالیت های نمادین وابسته نیست، گفت: وحدت این دو مرکز علمی و دینی نیازمند باور طرفین برای تعامل و همکاری است.

حجت الاسلام «عبدالامیر خطاط» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان به مناسبت ۲۷ آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه به تبادل نظر و همکاری های این دو نهاد اشاره کرد و اظهار داشت: دکتر مفتح الگوی عملی و اجرایی وحدت حوزه و دانشگاه بود و باید این جریان همسو با همان سیاست‌ها و اقدامات پیش برود.

جانشین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان اصفهان با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه تنها به فعالیت‌های نمادین وابسته نیست، افزود: این اقدامات برای جریان سازی مهم بوده ولی باید در میدان عمل نیز محقق شود.

وی ادامه داد: تحقق عملی این امر نیازمند باور حداکثری مسئولان و دانشجویان و طلاب است تا اینگونه این ارتباط و همکاری ایجاد و دستاوردهای آن به جامعه برسد.

 حجت الاسلام خطاط به تعامل بین حوزه و دانشگاه در حال حاضر اشاره کرد و اذعان داشت: وجود همکاری های فعلی دستاوردهایی داشته اما تا نقطه مطلوب و تداوم و پیوستگی آن فاصله وجود دارد.

وی خاطرنشان ساخت: حوزه و دانشگاه متناسب با نیاز جامعه باید پروژه‌های مشترک تعریف و برنامه ریزی کنند و آن را به مرحله اجرا برسانند.

وحدت حوزه و دانشگاه نیازمند باور طرفین است

همبستگی علوم وحیانی و عقل

جانشین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان اصفهان با بیان اینکه باید برای تعامل بین معارف اسلامی و دینی و سایر دانش ها ارتباط برقرار شود، گفت: همبستگی علوم وحیانی و عقل نتایج سازنده به همراه داشته و این امر در اتحاد و همکاری حوزه و دانشگاه عملیاتی می‌شود.

وی ادامه داد: با بهره گیری از علوم وحیانی در شرایط روز به سمت یافتن جایگاه واقعی انسانی باید حرکت کرد و جامعه بشری به ارزش واقعی خود دست پیدا کند.

حجت الاسلام خطاط اضافه کرد: برای این امر باورها باید تقویت و در نشست و گفتگوهای پی در پی جریان سازی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه مشکلات جامعه نیازمند ارتباط بین نیازها و راهکارهای علمی و دستورات دینی است، یادآورشد: طلاب و دانشگاهیان می‌توانند در ارتباط با همدیگر برای آن چاره سازی کنند.

زندگی عادی بشری نیازمند علم و تقوا

استاد حوزه علمیه اصفهان با بیان اینکه مدارس علمیه و مراکز علمی و دانشگاهی با همدیگر برای رفع نیاز بشر همکاری کنند، اظهار داشت: زندگی عادی و همیشگی انسان نیازمند علم و تقوا برای سعادت، پیروزی و پیشرفت است.

وی ادامه داد: علم و پیشرفت های علمی و فناوری، برای رسیدن به نقطه عطف و تاثیرگذاری به تقوا نیاز دارد تا از مسیر اصلی دور نشود و تقوا نیز با علم امکان رشد را فراهم می‌کند.

وحدت حوزه و دانشگاه نیازمند باور طرفین است

اقدامات پژوهشی حوزه با بهره گیری علمی

حجت الاسلام خطاط به اقدامات پژوهشی حوزه‌های علمیه استان اصفهان اشاره کرد و گفت: طلاب و روحانیون در ارائه پایان نامه‌های خود از فناوری‌های نوین بهره می‌گیرند.

وی اضافه کرد: اقدامات پژوهشی حوزه با بهره‌گیری علمی توام بوده و بخشی از این دسته فعالیت‌ها به صورت مشترک صورت گرفته است.

جانشین مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه استان اصفهان اذعان کرد: فناوری‌های نوین و دست‌یافته‌های علمی دانشگاهیان برای ترویج و گسترش ارزش‌های دینی موثر بوده و در بسیاری از نظریه‌های علمی، معارف دین به اثبات می‌رسد.

وی با بیان اینکه بسیاری از علوم تازه کشف شده در مبانی قرآن و دینی قبلا اثبات شده، یادآورشد: جدایی علم و دین واقعیتی منطقی نبوده و غلط است و نباید در جوامع این وضعیت فراگیر و نهادینه شود.

کد خبر 1795073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha