به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، علی فرخنده صبح امروز چهارشنبه (۲۸ آذر) در شورای فرهنگ عمومی استان اظهار داشت: در بدو تشکیل شورای فرهنگ عمومی در دور جدید، بحث ساختارسازی بر اساس نیاز روز جامعه و بنا به تاکید امام جمعه بیرجند در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی فاقد سند مهندسی فرهنگی بود که در شهریورماه امسال رونمایی شد، افزود: برنامههای عملیاتی دستگاههای اجرایی باید منطبق با این سند باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه برنامههای شورای فرهنگ عمومی مبتنی بر تقویت هویت ایرانی اسلامی است، ادامه داد: حضور میدانی در شهرستانها با هدف تحقق سیاستهای کلان همراستا با زیستبوم هر منطقه در دستور کار دبیر شورای فرهنگ عمومی است.
وی درخصوص شاخصهای هویتی گفت: روز فرهنگ تمامی شهرستانها مشخص و شعار محوری استان خراسان جنوبی "دیار علم و ایمان" تعیین شد.
به گفته فرخنده، در حوزه پاسداشت زبان فارسی تمامی شهرستانها و مرکز استان نسبت به اصلاح تابلوهای ورودی شهرها اقدام های عملیاتی انجام دادند.
حجتالاسلام محسن مشرفی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی هم در این جلسه اظهار داشت: با تشکیل کارگروهی جامعنگر، تبلیغات محیطی سطح استان باید تحت پوشش قرار بگیرد تا بتوان در راستای تبلیغ ارزشها و پیشگیری از آسیبها اقدام کرد.
وی با اشاره به مشکلات ناترازی انرژی ادامه داد: نباید تبلیغات بازرگانی از تبلیغات فرهنگی پیشی بگیرد و در بحث انرژی میتوان از این مهم بهره گرفت.
مهدی بهترین شهردار بیرجند هم با اشاره به اینکه شهرداریها یک نهاد عمومی غیردولتی هستند، افزود: به طور متوسط ۵۰ درصد تبلیغات شهر بیرجند به تبلیغات بازرگانی و ۳۰ درصد سازههای تبلیغاتی در اختیار نهادهای فرهنگی است.
وی رونق اقتصادی و توسعه اشتغال و افزایش توانمندی شهروندان را رهاورد تبلیغات محیطی دانست و تاکید کرد: تبلیغات محیطی در مقابل تبلیغات فرهنگی نیست.
حجتالاسلام حسین کمیلی دبیر ستاد اقامه نماز خراسان جنوبی هم گفت: در تبلیغات فرهنگی؛ مساجد و سازمانها باید در مناسبتهای مختلف به وظیفه خود عمل کنند که از تبلیغات اقتصادی شهرداری پیشی بگیرند.
فرماندار بیرجند هم به عدم تشکیل شورای فرهنگ عمومی شهرستان بیرجند اشاره کرد.
نظر شما