آیت الله علی اسلامی در گفتگو با خبرگزاری شبستان در استان قم با گرامیداشت ایام میلاد باسعادت حضرت فاطمه(س) گفت: زن در خانواده یا به تعبیر دقیق تر زن به عنوان محور خانواده از جایگاه رفیعی برخوردار است به گونه ای که از پیغمبر اسلام(ص) روایات بسیاری مبنی بر احترام کردن این محور خانواده نقل شده است.
وی ادامه داد: اگر چنین محوریتی در خانواده نباشد یا خدای نکرده صدمه دیده باشد این خانواده به طور طبیعی در شکنجه روحی قرار می گیرد چراکه آنچه که مایه نشاط خانواده است مادر خانواده و زن در خانواده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: وقتی اعضای خانواده وارد خانه می شوند ابتدا با زن و مادر خانه و روی خوش او رو به رو می شوند و این یک دلخوشی برای اعضای خانواده است که به خودی خود باعث نشاط در آنها می شود اما اگر عکس این اتفاق بیفتد و تلخی و نزاع در خانه حاکم باشد این خانواده در سلامت نخواهد بود.
همانطور که زن در خانواده باید با احساسات زنانه با اعضای خانواده برخورد کند اما در بیرون از خانه و در جامعه باید با درایت، عقلانیت و انصاف برخورد کند.
وی با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) تصریح کرد: زن در خانه ریحانه است یعنی وقتی اعضای خانواده وارد خانه می شوند بوی خوشی را استشمام می کنند نه به معنای استعمال عطر بلکه از نظر اخلاقی و روی خوش زن و درواقع بوی خوش زندگی با اخلاق کریمانه زن در خانواده استشمام می شود.
آیت الله اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث مسئولیت پذیری زنان در جامعه گفت: همانطور که زن در خانواده باید با احساسات زنانه با اعضای خانواده برخورد کند اما در بیرون از خانه و در جامعه باید با درایت، عقلانیت و انصاف برخورد کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: زن در جامعه باید مسئولیت پذیری داشته باشد و از احساسات و عواطف به دورباشد تا از مسیر حق دور نشود و از انحرافات و وسوسه های انسان های پست مصون بماند.
وی با بیان ینکه جامعه نیازمند حضور بانوان متخصص در زمینه های مختلف می باشد گفت: این امر در سایه عقلانیت، تفکر و اندیشه محقق می شود نه ابتذال و ولنگاری.
آیت الله اسلامی با بیان اینکه مسئولیت اصلی بانوان تربیت صحیح فرزندان است گفت: دنیا در تلاش است تا ما را فریب دهد به عنوان مثال اگر زنی در یک کارخانه ی تنقلات ماشین نویسی کند از او به عنوان یک انسان روشنفکر یاد می کنند اما از مادرانی که بنت الهداها، زین الدین ها و باکری ها را در خانه تربیت می کنند به عنوان مرتجع وعقب مانده یاد می کنند.
نظر شما