کرامت بخشی یکی از خصوصیات مهم حضرت زهرا(س)

حجت الاسلام خوشخو با بیان اینکه کرامت بخشی یکی از خصوصیات مهم حضرت زهرا(س) است، گفت: زنان جامعه اسلامی می توانند از عبادت و خضوع ایشان در برابر خداوند، تربیت فرزند و نوع برخورد با فرزندان و پرورش آنان و همسرداری ایشان در حد توان الگوبرداری کنند.

حجت الاسلام احمد خوشخو-امام جمعه آیسک-در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی به مناسبت هفته گرامیداشت مقام زن و ولادت حضرت زهرا(س) اظهار داشت: یکی از بهترین و درخشان‌ترین ابعاد گفتمان انقلاب اسلامی نگاه الهی به زن و پافشاری بر تکریم جایگاه بانوان است، جایگاهی که منطبق با فرهنگ متعالی اسلام ناب است که در نگاه اول به ظلم تاریخی و نظام استکباری به ریحانه خلقت پایان بدهد.


وی ادامه داد: در مرحله اول و نگاه غربی و غیر اسلامی زن به عنوان یک شخصیتی معرفی شده که جنسیت او بر انسانیتش برتری دارد کسی که عفاف برای او تعریف نشده است و ظلمی که در فرهنگ غرب به زن شده و برداشت های غلطی که در فرهنگ و ادبیات جامعه غربی وجود دارد.


حجت الاسلام خوشخو در مورد نگاه تحجرگرایی به زن گفت: در این مرحله زن فقط باید در حجاب باشد به معنی مطلق و هیچگونه فعالیت اجتماعی نداشته باشد که اسلام با این مخالف است و الگوی سوم زنان مطرح می‌شود که برگرفته از گفتمان رهبر معظم انقلاب است که قطعاً فرمایش ایشان هم برگرفته از اسلام و جایگاه مقدس و ارزشمند زن در اسلام است.


امام جمعه آیسک با بیان اینکه امروز قطعاً الگوی سوم زنان همان الگوی اسلام است، افزود: زن مسلمان پرچمدار دین است و در میدان‌های عمل هم شانه به شانه مرد پرچم اسلام را به اهتزاز درآورده و به گواهی تاریخ حتی در میدان‌های جهاد هم حاضر شده است.

وی در ادامه تاکید داشت: در راس همه زنان عالم حضرت زهرا سلام الله علیها به عنوان الگوی یک زن کامل برای زنان معرفی شده است و در هر زمینه ایشان به عنوان الگو هستند و زنان جامعه ما می‌توانند الگو برداری کنند.

حجت الاسلام خوشخو ادامه داد: ولایتمداری ایشان زبانزد است که تا پای جان برای دفاع از ولایت ایستادگی کردند و زنان جامعه اسلامی می توانند از عبادت و خضوع ایشان در برابر خداوند، تربیت فرزند و نوع برخورد با فرزندان و پرورش آنان، همسرداری ایشان در حد توان الگو برداری کنند.

امام جمعه آیسک با اشاره به اینکه یکی از خصوصیات حضرت زهرا سلام الله علیها کرامت بخشی بود، افزود: کرامت دادن به فرزند، خادمه خودشان و تقسیم کار در منزل با ایشان به خاطر کرامت حضرت زهرا سلام الله علیها بود.

وی در ادامه گفت: حفظ کرامت فرزند از ناحیه مادر باعث تقویت روحیه او می شود و زمینه رشد او در اجتماع را فراهم می سازد و فرزندی که کریمانه تربیت شود مسیر تربیت پذیری او هموارتر خواهد بود.

حجت الاسلام خوشخو ادامه داد: کرامت دادن به شوهر در زندگی باعث می‌شود که مرد خانواده اراده بیشتری برای گشایش در زندگی داشته باشد و وقتی که هر کدام از زن و مرد برخورد کریمانه ای نسبت به هم داشته باشند این در وجود فرزندان نهادینه می‌شود.

امام جمعه آیسک با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیرشان فرمودند زنان نقش بسیار مهمی در پیروزی انقلاب داشتند، افزود: مادران بسیاری به تربیت نیروهای تمدن ساز پرداخته اند همچون مادر گرامی سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی عزیز که این مادر فرزندی تربیت می‌کند که مقام معظم رهبری این فرزند را صاحب مکتب می‌نامند و از ایشان به عنوان مکتب سلیمانی یاد می کنند و مادرانی که شهید حججی‌ها و آرمان علی وردی و شهیدان دیگر را در دامن پاک خودشان پرورش دادند.

وی در پایان گفت: همسران و مادران شهدا که با پرورش فرزندان و تربیت الهی و اسلامی آنان باعث شدند درخت اسلام از خون پاکشان آبیاری شود که هر کدام به نوبه خودشان به عنوان یک الگو در تاریخ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران معرفی شدند و قطعا نقش این زنان در تربیت نیروهای تمدن ساز بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 1795308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha