حجت الاسلام «مجید باباخانی» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به ظرفیت های هیئات مذهبی در تحقق موضوع جهاد تبیین که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: هیأت نقطه ثقل معنویت در جامعه و مرکز انجام فعالیت های اجتماعی، مذهبی، اقتصادی و سیاسی به شمار می آید.
رئیس سازمان هیئتها و تشکلهای دینی کشور با اشاره به اینکه قریب ۴۰ سال است که اهالی هیأت و ستایشگران اهل بیت(ع) در سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) با مقام معظم رهبری دیدار و ایشان و نکات مهمی را مطرح می کنند، بیان کرد: تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری با جهاد تبیین امکان پذیر است، به همین جهت ما بلافاصله پس از دیدار با رهبری با اهالی هیأت و ستایشگران اهل بیت(ع) برگزار و پیرامون تاکیدات مقام معظم رهبری و ضرورت عملیاتی کردن بحث جهاد تبیین در هیأت ها نشستی برگزار کردیم، همچنین بنا داریم که در نشستی دو روزه در اسفند ماه نیز جلسه هم افزایی با هدف تشریح ظرفیت ها و برنامه های هیأت ها پیرامون عملیاتی کردن موضوع جهاد تبیین در جمع هیئاتی که در محورهای تربیتی، نوجوانان، خانواده و سبک زندگی فعالیت می کنند، برگزار کنیم.
وی افزود: ما برای تحقق تاکیدات رهبری سه محور را مورد توجه قرار داده ایم اول اینکه به بحث نظری در این زمینه دست یابیم، دوم اینکه بررسی کنیم که در تشکلها و هیأت های مذهبی چه اقداماتی در راستای جهاد تبیین صورت گرفته و اینکه آیا آنها نسبتی با جهاد تبیین دارند یا خیر؟ و سوم اینکه برای ادامه مأموریت آنها نقشه راهی ترسیم کنیم و در این زمینه از مجموعه های فاخر که طرح ملی و ایده های مطرحی در این زمینه داشته اند، کمک بگیریم.
حجت الاسلام باباخانی خاطر نشان کرد: رهبر انقلاب تبیین مسائل روز را نیازی حقیقی دانستند و با اشاره به برنامهریزی پنهان و آشکار و هزینه کردن دشمن برای شبههافکنی و تحریف حقایق، تاکید داشتند که مداحان از جمله کسانی هستند که میتوانند با «جهاد تبیین، آگاهیبخشی، امیدآفرینی و تحرکآفرینی»، پاسخ مناسب و مؤثر به دشمن دهند. با تاکیدات مقام معظم رهبری رسالت جریان مداحی بیش از پیش سنگین تر شد.
وی تصریح کرد: تاکید رهبری مبنی بر اهتمام به موضوع جهاد تبیین به این معنا نیست که این مهم تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است، بلکه در سالهای گذشته از سوی اهالی هیأت و مداحان در بحث جهاد تبیین کارهای فاخری صورت گرفته است، در بحث کمک رسانی به جبهه مقاومت آنها در آگاه سازی مردم و نیز جمع آوری کمک به مردم مظلوم لبنان و غزه پای کار بودند، اما ضرورت دارد که در گام دوم انقلاب وظیفه خود را با ابزار هنر، رسانه به خوبی انجام دهند و رسالت خود را به سر منزل مقصود برساند.
رئیس سازمان هیاتها و تشکلهای دینی کشور خاطر نشان کرد: برای اینکه هیأت کانون توجه مردم قرار گیرد و ذهنیت های جامعه را مدیریت کند و منشا خیر و برکات باشد، ضرورت دارد که بحث جهاد تبیین را مورد توجه قرار دهد و به گونه ای تبیین گری کند که در جان مخاطب و عموم جامعه تاثیرگذاری داشته باشد، تبیینگری هیأت ها باید به گونه ای باشد که ذهنیت های جامعه را نسبت به مسائل دینی و انقلاب روشن کند تا در عمق جانها بنشیند و این کار پیچیده ای است.
نظر شما