به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، کانون های فرهنگی هنری مساجد با اجرای برنامه های تربیتی و تبیینی گام های اساسی در راستای حرکت در مسیر آرمان ها و اهداف انقلاب برمی دارند که این فعالیت ها نه تنها سبب جذب جوانان به مساجد می شود بلکه اشتیاق ایشان را برای حضور و مشارکت در برنامه ها بیش از پیش می کند.
این برنامه ها شهر و روستا نیز نمی شناسد و فعالان فرهنگی همواره در همه نقاط میهن اسلامی جهاد تبیین مورد نظر مقام معظم رهبری را در دستور کار خود قرار داده و به فعالیت فرهنگی و تبیین فرهنگ و معارف دین مبین اسلام و آرمان های انقلاب پرداخته اند.
یکی از این فعالیت ها تبیین فرهنگ متعالی ایثار و شهادت است و قیام ارزشمند امام خمینی(ره) در برابر ظلم و استبداد است که از قیام عاشورای امام حسین (ع) نشات می گیرد. همچنین تبیین فرهنگ ایثار، مقاومت، صبر و ایستادگی در برابر سختی ها و جهاد در راه خدا، که در این راستا اعضای کانون های مساجد در مناسبت های مختلف با دیدار با خانواده شهدا در این مسیر نورانی گام برمی دارند.
ایام میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) و فرزند خلف ایشان امام خمینی(ره) که روز مادر و تکریم بانوان نام گرفته است فرصت مناسبی برای دیدار با خانواده شهدا و دلجویی از ایشان و همچنین آشنایی هر چه بیشتر نسل جوان و نوجوان با این خانواده ها به ویژه بانوان صبور و ایثار گر است.
کانون فرهنگی هنری کوثر، مسجد جامعه شهابیه از توابع شهر خمین اینبار در حرکتی فرهنگی با حضور اعضای خود به دیدار خانواده شهدا رفتند تا علاوه بر تبریک روز مادر و میلاد حضرت زهرا(س) بر این مادران، مرهمی بر دل این مادران و خانواده های صبور باشند.
این برنامه فرهنگی در راستای بزرگداشت مقام شامخ مادر و میلاد حضرت زهرا (س) و میلاد حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد که تعدادی از جوانان و نوجوانان کانون فرهنگی هنری کوثر مسجد جامع شهابیه باخانواده و مادر مکرم شهیدان یدالله و ابوالقاسم متقی غلامعلی تدبیری و علیرضا رضایی دیداری انجام دادند وروز مادر را به مادران این شهیدان گرانقدر تبریک گفتند همچنین از خاطرات این مادر شهید در راستای حفظ آثاروارزشهای دفاع مقدس استفاده نمودند.
ما فرزندانمان را فدای انقلاب و میهمن اسلامی کردیم
بانو اسدی مادر شهید ابوالقاسم متقی گفت: همه باید ادامه دهنده راه امام و شهدا و پیرو ولایت فقیه باشیم تا این مملکت از شر دشمنان در امان بماند.
وی افزود: ما فرزندانمان را فدای انقلاب و میهن اسلامی کردیم و امروز حفظ و حراست از این انقلاب وظیفه شما جوانان و نوجوانان است تا این درخت تنومند را همواره شاداب و سرحال نگه دارید و با تلاش و کوشش خود به قله های موفقیت و پیشرفت دست یابید.
بخشی از زندگی نامه شهدا
شهید ابوالقاسم متقی، فرزند محمدتقی در تاریخ ۹ تیر ۱۳۴۳ در روستای شهابیه از توابع شهر خمین چشم به جهان گشود و تحصیلات خود را تا مقطع سیکل ادامه داد و مشغل به کار شد.
وی پس از آغاز جنگ بنا به تکلیف و به فرمان رهبر و ولی امر خود در جبهه های حق علیه باطل حاضر شد و در ۲۲ دی ۱۳۶۵ در منطقه پنجضلعی - شلمچه عراق در میدان نبرد با دشمن بعثی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
شهید یدالله متقی، فرزند هدایت الله نیز در تاریخ ۱۹ تیر ۱۳۴۰ در روستای شهابیه خمین چشم به جهان کشور و ایشان نیز با وجود سن کم در جبهه حضور یافت و در ۱۶ اسفند ۱۳۶۰در تنگه چزابه – فکه در میدان نبرد با دشمنان در عملیات مولای متقیان (امام علی (ع)) به درجه رفیع شهادت نائل آمد
شهید غلامعلی تدبیری در یکم شهریور ماه سال ۱۳۴۲ در روستای قاسمآباد از توابع شهرستان خمین در خانوادهای مذهبی و متعهد به اصول اسلام دیده به جهان گشود.
شهید غلامعلی تدبیری گر چه در آن زمان سنی نداشت ولی کافی بود صدای اذان از بلندگوی مسجد شنیده شود با علاقه و شوق به مسجد میرفت و علاقه عجیبی به کتاب خواندن داشت و اکثر اوقات به کار کتابخانه و مسجد رسیدگی مینمود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و از زمانی که جنگ تحمیلی شروع شد تمام اوقات با بسیج همکاری داشت و با این که مشغول تحصیل بود ولی هر کاری که در توانش بود برای انقلاب انجام میداد.
از زمانی که جنگ شروع شد دو مرحله از طرف بسیج به جبهه اعزام شد. یک مرحله به جبهه کردستان و یک مرحله به جبهه جنوب رفت. بعد از آن در مرکز تربیت معلم کرج مشغول به تحصیل شد. که از آن طریق هم یک مرحله راهی جبهه شد.
در بازگشت از مناطق عملیاتی به استخدام آموزش و پرورش در آمد و در روستای آشناخور مشغول تدریس شد، او به معلمی عشق میورزید و دانش آموزانش هم عاشق معلم با تقوایشان بودند به همین دلیل تمام ماه مبارک رمضان را در روستا اقامت گزید و پس از کلاس مدرسه به دانش آموزان قرآن و اصول دین میآموخت. اما روح بلند معلم شهید تاب ماندن نداشت و دوباره او را به جبهه کشاند.
او در عملیات کربلای چهار به عنوان بسیجی گردان روحالله(قدس سره) از لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب(علیهماالسلام) حضور داشت و پس از آن با شهدای عملیات کربلای ۵ همراه شد و در سوم بهمن ماه ۱۳۶۵بر با ملائک تا عرش خدا پرواز کرد. پیکر مطهر شهید در زادگاهش آرام گرفت
شهید علیرضا رضایی نیز در سال ۱۳۴۹ در خانوادهای متدین و مذهبی دیده به جهان گشود.
و با تولدش خیر و برکت و نورانیت را به همراه آورد و از کودکی شجاعت و مهربانیاش زبانزد بود و علاقه خاصی به محافل مذهبی داشت تا حدی که در همان سنین کودکی حتی الامکان نمازش را در مسجد میخواند.
در ایام عاشورا شور و شوق عجیبی از خود نشان میداد تا جایی که بچههای کوچک را جمع میکرد و در ایام عاشورا هیئت حضرت علیاصغر(علیه السلام) را تشکیل داده و برایشان نوحهسرایی میکرد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شکلگیری بسیج به عضویت ستاد ناحیه مقاومت شهید اشرفی اصفهانی درآمد و شبها نگهبانی میداد و در کارهای فرهنگی نصب پوستر و تشکیل گروه سرود نقش فعالی داشت.
دوران راهنمائی را با موافقیت کامل در مدرسه راهنمائی شهید مطهری گذراند. در سال ۶۱ مکرراً جهت اعزام به جبهه به واحد بسیج خمین مراجعه کرد ولی به علت کمی سن اعزامش نکردند
نظر شما