به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حرم امام حسین(ع)، دکتر شیخ خیرالدین الهادی، رئیس بخش دارالقرآن الکریم در آستان مقدس امام حسین(ع) گفت: «طرح روز جهانی قرآن کریم» یکی از مهمترین طرحهای پیشگامی است که توسط آستان مقدس حسینی راه اندازی شده است. هدف آن فعالسازی فعالیتهای قرآنی در سطح ملی و بینالمللی در اختیار نهادها، آستانها و دستگاههای دولتی قرار گرفته است.
وی افزود: شعار جدید نماد جامعیت قرآن کریم است. این طرح هنری با ترکیب کره زمین که بیانگر جهانی بودن آن است و کتاب باز که بیانگر قانون اساسی الهی برای زندگی است، میراث اصیل اسلامی را نیز منعکس می کند و بر هویت فرهنگی و مذهبی تاکید میکند.
الهادی ادامه داد: یک سری فعالیتهای مشخصی وجود دارد که در مدت هفت روز در محدوده بین الحرمین و در تمام استانهای عراق انجام میشود. رونمایی از دایره المعارف قرآنی اهل بیت علیهم السلام از جمله این فعالیتهاست.
رئیس بخش دارالقرآن الکریم خاطرنشان کرد: ششمین همایش بین المللی قرآنی نیز با محوریت میراث قرآنی امام حسین (علیه السلام) و اهل بیت (علیهم السلام) برگزار می شود.
وی افزود: علاوه بر تشکیل محافل ملی و بین المللی قرآنی که اهمیت ویژه فعالیت قرآنی را نشان میدهد، سمینارهای فکری و گفت وگوهای تخصصی برای رفع چالش ها و ساختن شخصیت و جامعه اسلامی برگزار میشود.
الهادی گفت: نمایشگاه بین المللی قرآن نیز با حضور نهادهای داخلی و بین المللی برای نمایش طرح ها و نشریات قرآنی برگزار می شود.
وی با اشاره بر ضرورت تلاش همگانی دولت و نهادهای قرآنی و مردمی برای موفقیت این مراسم، تأکید کرد: هدف ارائه تصویری افتخارآمیز از فعالیت قرآنی است که نشاندهنده آرمانهای امت اسلامی در مواجهه با چالشهای کنونی باشد.
رئیس بخش دارالقرآن الکریم افزود: این حرکت قرآنی با پیگیری و حمایت مستقیم شیخ عبدالمهدی الکربلایی، نماینده مرجعیت عالی دینی و نماینده ولی فقیه و حسن رشیدعبایجی، دبیرکل آستان مقدس امام حسین(ع) انجام میشود تا روز جهانی قرآن فرصتی برای برجسته سازی عظمت پیام قرآنی و دستیابی به جهش کیفی در فعالیت های قرآنی در سطوح داخلی و بین المللی باشد.
این فعالیتها در محدوده بین الحرمین برگزار می شود و به مدت یک هفته از ۲۷ رجب ۱۴۴۶ هجری قمری ادامه خواهد داشت.
نظر شما